Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Μετά το σκοτάδι ας ρίξουμε φως  στην δημιουργία  ενός πατριωτικού μετώπου»

«Τώρα που το σκοτάδι στο κατά φαντασίαν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, έδωσε την θέση του στο φως έρχεται η ώρα του πατριωτικού μετώπου, για να υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια και την Ελληνική κοινωνία» .

Σε συνολική δήλωση για την ομόφωνη αθωωτική απόφαση για τους κατηγορουμένους του «σκανδάλου» Βατοπαιδίου προέβη ο ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Δ. Γιαννακόπουλο του parapolitika. gr , αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Ηγούμενου της Μονής στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Πατησίων.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Νίκου Νικολόπουλου είναι το ακόλουθο:

«Ας μην αφήσουμε για άλλη μία φορά κοντή την μνήμη μας, γιατί όσο συμβαίνει αυτό, όλο και περισσότερες –δυστυχώς- περιπέτειες θα γνωρίζει η Πατρίδα μας.

Εκείνο που με κοινό νου ίσχυε από την πρώτη στιγμή, χρειάστηκαν 10 ολόκληρα χρόνια για να επιβεβαιωθεί επίσημα:

«Το Βατοπαίδι δεν ήταν σκάνδαλο και όλα τα θύματα της πολιτικής και μιντιακής μισαλλοδοξίας παραδόθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων , πάλλευκα στην Ελληνική κοινωνία.

Είναι η ίδια, σχεδόν, κοινωνία που «δηλητηριάστηκε» με αδίστακτο τρόπο πριν 8-10 χρόνια και έχασε την εμπιστοσύνη της στον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Είναι η ίδια, σχεδόν, κοινωνία που στην πλειοψηφία της «σταύρωσε» τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ και άλλα 13 άτομα που κουβάλησαν τον ίδιο «σταυρό» μέχρι την ιστορική στιγμή της αθωωτικής απόφασης.

Τώρα, όμως. η Ελληνική κοινωνία γνωρίζει.

Γνωρίζει ότι το 10μηνο, κατάπτυστο «τηλεοπτικό σήριαλ», κάθε βράδυ στις 8, είχε σκηνοθέτες και σεναριογράφους τους νταβατζήδες της μιντιοκρατίας και χρήσιμους «κομπάρσους» τον Γιώργο Παπανδρέου και τα πολιτικο-δημοσιογραφικά «σκύβαλα» της Σημιτοκρατίας.

Τώρα ο Ελληνικός λαός γνωρίζει.

Γνωρίζει και τα βρώμικα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά κυρίως τους λίγους που έπρεπε ο Κώστας Καραμανλής να «εξοριστεί» αναγκαστικά στην σιωπή του, ακολουθώντας το 11ετές παράδειγμα του θείου του , Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Γνωρίζει ο κόσμος ότι έκτοτε η Ελλάδα, στα χέρια του «τηλεκατευθυνόμενου» από την νέα τάξη πραγμάτων, Γιώργου Παπανδρέου, άλλαξε. Μπήκε στην στενωπό των μνημονίων και ενώ λίγο νωρίτερα είχε ξεγελαστεί με το «λεφτά υπάρχουν» . Χάσαμε μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Και αμέσως μετά εμφανίστηκαν οι δανειστές – δυνάστες και διεθνείς τοκογλύφοι, έχοντας από μέσα πρόθυμους «εισπράκτορες», τους Πικραμένους, τους Σαμαράδες, τους Στουρνάρες!

Τι δεν γνωρίζουμε πλέον; Αν όλα τα έχουμε καταλάβει, ας αναλογιστούμε τι μας αναλογεί από εδώ και μπρος. Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στα άλλα, χρειαζόμαστε την εντιμότητα, την σωφροσύνη, την διακριτικότητα και την ιώβεια υπομονή του δικαιωμένου Κώστα Καραμανλή.

Μόνο με συναίσθηση του εθνικού και πατριωτικού χρέους και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών, θα έρθει η ώρα της λύτρωσης από τα δεσμά της «μνημονιοκρατίας» και θέλω να πιστεύω, ότι έρχεται αυτή η ώρα. Έρχεται η ώρα που το σκοτάδι θα δώσει την θέση του στο φως»!

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος