Loading...
 Start Page
Ο Κυρ. Μητσοτάκης εμπορεύεται τον «Καραμανλισμό» και απεμπολεί τις «αρχές» του!

Νίκος Νικολόπουλος: «Ανήγγειλαν αργό θάνατο της δημόσιας υγείας

χωρίς… αναισθητικό»!

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

«Αβασάνιστα, απροκάλυπτα και κυνικά ο διορισμένος Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου αποκάλυψε το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υγεία. Από το βήμα της Βουλής μίλησε για την καταδίκη σε “αργό θάνατο χωρίς αναισθητικό” σ’ εκείνους που έτυχε να δουλεύουν με συμβάσεις…»

Αυτό υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας όσα είπαν στη Βουλή, ο Αδ. Γεωργιάδης και ο Β. Οικονόμου. Εξάλλου με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατετέθη σχετικά με τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη πρώην “γαλαζοπράσινων” διοικητών νοσοκομείων δήλωσε:

«Η παρέα Μητσοτάκη με τους σώγαμπρους Γεωργιάδη και Οικονόμου, έδειξε για μία ακόμα φορά το αποκρουστικό της πρόσωπο. Είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην ΠΑΣΟΚ-ος και νυν Μητσοτακικός σκιώδης Υπουργός Υγείας είπε ότι:

«Θα κάνουν «σβου» στα πρόσωπα των εργαζομένων στα νοσοκομεία και θα βάλουν «Χ» στους γαλαζοπράσινους καρεκλοκένταυρους κομματάρχες τους.

Ο δε, πρώην ακροδεξιός Αντιπρόεδρος έκανε “σινιάλο” να ζητήσουν με αγωγές μισθό από την δόλια την πατρίδα και για τους χρόνους, που δεν πάτησαν καν το πόδι τους στα Νοσοκομεία.

Μάλλον γιατί πιστεύουν ως φαίνεται ότι “βρέχει λεφτά”, όπως είπε και ο αρχηγός τους, θυμίζοντας μας το “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου» είπε ο N. Νικολόπουλος και συνέχισε καταγγέλλοντας «προεξαγγελθείσες προγραφές», είτε αφορούν διοικητές και στελέχη, είτε απλούς βιοπαλαιστές εργαζόμενους, απλές καθαρίστριες και σεκιουριτάδες στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο λαϊκιστής του αντιλαϊκισμού Κυρ. Μητσοτάκης «βάζει μπροστά» άλλους και κρύβεται» είπε ο Χριστιανοδημοκράτης Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Ο λαϊκιστής του… αντιλαϊκισμού, Κυρ. Μητσοτάκης, “έβαλε μπροστά” τον τομεάρχη του για να μας θυμίσει, ότι παραμένει αμετανόητος εν έτει 2017, στις πρακτικές “ξεχαρβαλώματος”» και ρεβανσισμού, που ακολούθησε, όσο υπήρξε Υπουργός των Σαμαροβανιζέλων. Προανήγγειλε νεοφιλελεύθερη επέλαση ο τομεάρχης και ο διορισμένος αντιπρόεδρος και αποκάλυψε ποιοι «σπρώχνουν» τους πρώην διοικητές να καταθέσουν αγωγές για αποζημιώσεις, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαστίζεται από την φτώχια.

Και ο μαχητικός βουλευτής συνέχισε:

«Το μόνο που τους ενώνει με την παράδοση της ΝΔ είναι… το όνομα»!!

Όλοι όμως, ξέρουμε την “φύτρα” της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ… Έχει τόση σχέση με τον Καραμανλισμό όση και ο “φάντης με το ρετσινόλαδο”!

Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να βάζουν ακόμα και κομματικές οργανώσεις να εκδίδουν ανακοινώσεις λέγοντας: «Να πληρώσει ο κ. Πολάκης» κ.ο.κ.

Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και τώρα όλοι το αντιλαμβάνονται. Για την καρέκλα, και για την “κουτάλα” δίνουν τον “υπέρ πάντων αγώνα”.

Ξεπέρασαν όμως τον εαυτό τους.

Αποδεικνύουν πια στην πράξη ότι το μόνο που τους ενώνει είναι η εξουσία!

Ο αμοραλισμός και ο τυχοδιωκτισμός τους, οδηγεί σε αντιλήψεις και πρακτικές που τους φέρνουν να αλληλογρονθοκοπούνται με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση ενός κόμματος ιστορικά ταγμένου να υπηρετεί την Πατρίδα, το λαό και τις ανάγκες του.

Ένας πρώην ΠΑΣΟΚ-ος και ένας πρώην ΛΑΟΣ-ίτης εν αγαστή συμπνοία με έναν νεοφιλελεύθερο αρχηγό “πλαστογραφούν” την ταυτότητα της κοινωνικής λαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Άξιος ο μισθός τους.

Να τους χαίρονται εκείνοι που τους ανέχονται»

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος