Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Ας μην θεωρεί ο Α. Μαρτίνης ότι μπορεί  να μας δουλεύει “ψιλό γαζί”»!

«O επί 30 και πλέον χρόνια πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αν. Μαρτίνης, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του σε 3 συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής και κατέληξε λέγοντας ότι : "Δεν ξέρει αν είναι σκάνδαλο το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ -ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, αλλά είναι η συμπύκνωση της διαπλοκής"

 

Μας είπε ότι ο ίδιος δεν πήγαινε σε πολιτικούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ότι οι πολιτικοί πήγαιναν σε αυτόν και ότι η υψηλή κοινωνία επεδίωκε να τον έχει στον κύκλο της.

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε «λαμπρό» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού δεν πρέπει να παραλείψω να πω, ότι με την ίδια ευκολία σε προηγούμενη κατάθεση ο ίδιος χαρακτήρισε «εντιμότατο» τον Κ. Σημίτη, (τον πολιτικό που ο Κ. Καραμανλής είχε χαρακτηρίσει ως «αρχιερέα» της διαπλοκής).

Επίσης έδωσε «μετάλλιο αυτοθυσίας» στην ανιψιά του Κυρ. Μητσοτάκη και κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, γιατί στην ουσία «θυσιάστηκε» για να προσφέρει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της, στην διαφήμιση του Ερυθρού Σταυρού με μια… ευτελή αμοιβή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Συνεχίζοντας να προσβάλλει τη νοημοσύνη και του πλέον «ανόητου» μας είπε, ότι «έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό» Υπουργού, να περάσει την τροπολογία - χάρισμα του Ερρίκος Ντυνάν σε ιδιωτικά συμφέροντα, ότι ο κ. Α. Λοβέρδος τροποποίησε τον δικό του νόμο για να διευκολύνει το χάρισμα αυτό, ότι κρατάει επιστολές προσωπικές με τον Αντώνη Σαμαρά -τον οποίο επίσης απήλλαξε ξεχνώντας τα υπονοούμενα που είχε αφήσει σε προηγούμενες καταθέσεις του- στις οποίες επιστολές συνομιλούν για τον Ερυθρό Σταυρό και το Ερρίκος Ντυνάν, αλλά για όλα αυτά κανένας πρωθυπουργός δεν έχει, όχι ευθύνη, αλλά ούτε καν γνώση.

Τα απέδωσε όλα στα «περιβάλλοντα» και κοίταζε ως «ανόητη αρσακειάς», όταν ο κ. Β. Λάππας τον ρωτούσε ποιος επιλέγει τα «περιβάλλοντα» και αν τα «περιβάλλοντα» ενημερώνουν αυτόν που τα επέλεξε.

Λέξη για τον κ. Κ. Σημίτη δεν βγήκε από το στόμα του κακή, «μέλι» βγήκε για την οικογένεια Μητσοτάκη, ύμνους επεφύλαξε για την καλοπιστία και την άγνοια του σκανδάλου για τον κ. Α. Σαμαρά.

Την ώρα που εκείνος ως κεντρικός «ενορχηστρωτής» της διαπλοκής «έβγαζε τα μάτια» του ελληνικού λαού, κατασπαταλώντας παράνομα δισεκατομμύρια του Ερυθρού Σταυρού σε ένα «μακράς διαρκείας πάρτι» με μίζες, θεωρεί, ότι μπορεί να συνεχίσει να «δουλεύει ψιλό γαζί» τον ελληνικό λαό κλείνοντας το μάτι στην «συμπυκνωμένη διαπλοκή» λέγοντας της : "Είδατε ότι μόνο αόριστες γενικολογίες είπα, να είστε στο πλευρό μου». Την ίδια ώρα κλείνει το μάτι και προς την κυβέρνηση λέγοντας : "Μίλησα για την διαπλοκή και τα περιβάλλοντα».

Επιφυλάσσομαι να χαρακτηρίσω «άγριο δούλεμα» την δήθεν αποκαλυπτική κατάθεσή του, μετά την απόλυτα απαραίτητη κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή του με τους Υπουργούς.

Η εξέταση αυτή είναι απόλυτα αναγκαία για να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ποιοι και πως τον εμπαίζουν και για να αντιληφθεί ότι οι Υπουργοί είναι πάνω και από τους Πρωθυπουργούς.

Το άνοιγμα των λογαριασμών είναι εκείνο που οδήγησε στην φυλακή τον Α. Μαρτίνη, το άνοιγμα των λογαριασμών είναι εκείνο που οδηγεί τον Γ. Παπαντωνίου στον «Κατή», το άνοιγμα των λογαριασμών -κρυφών και φανερών- του Α. Μαρτίνη και των «πρωταγωνιστών» της ρεμούλας, που χρόνια γινόταν στον Ερυθρό Σταυρό, τα κληροδοτήματα του και εν συνεχεία στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, θα βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και θα γυρίσουν πίσω στα ταμεία τα κλεμμένα.

Αυτά προς το παρόν».

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος