Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος : «Ζητούν ευχή και ψήφο από τους ρασοφόρους και τους πιστούς, αλλά τους κατηγορούν ως ομοφοβικούς»

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

 

«Το παράδοξο δεν είναι που ο Τσίπρας και οι αριστεροί ψηφίζουν υπέρ της υιοθεσίας και αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά ότι υπέρ ψηφίζουν και εκείνοι που από την μία ζητούν ευχή και ψήφο από τους ρασοφόρους κληρικούς και τους Έλληνες πιστούς, αλλά του κατηγορούν ως ομοφοβικούς» αναφέρει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνοντας τα εξής:

«Για ακόμα μία φορά γίνεται καθαρό ότι ο Μητσοτάκης συνεχίζει την μετάλλαξη της ΝΔ που ξεκίνησε ο Σαμαράς. Το ναι της Ντόρας, όπως και του Βενιζέλου στην αναδοχή τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια είναι ένας κρίκος ακόμα στην αλυσίδα των πολλών ΝΑΙ που λέει ο Μητσοτάκης στα νεοταξικά και εθνομηδενιστικά νομοσχέδια. Αποδεικνύει ότι η εποχή Σαμαροβενιζέλου συνεχίζεται. Δύο σε ένα, με μπλε και πράσινους κόκκους…

Κατά συνείδηση ψήφο είπε ο Μητσοτάκης για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ποδοπατώντας την συνείδηση της Χριστιανικής βάσης της ΝΔ. Ακριβώς όπως έκαναν πριν λίγους μήνες με το «σύμφωνο συμβίωσης» και το τζαμί στο Βοτανικό και φυσικά με τον δήθεν αντιρατσιστικό νόμο… ο οποίος καταργείται ήδη στη πράξη.

Δυστυχώς όμως και η Εκκλησία της Ελλάδας που πίστευα ότι θα εξέφραζε την απόλυτη αντίθεσή της στο σχέδιο νόμου και δεν θα αρκείτο στην διατύπωση διαφωνίας μόνο δια του νομικού της συμβουλίου περιορίσθηκε μόνο σε μια άτονη και άστοχη ένσταση…. Προφανώς κατόπιν οδηγίας του τα πρώτα φέροντος.

Προβαίνω με λύπη στην εν λόγω επισήμανση, για να διαφανεί η ελαστικοποίηση της ηθικής των αστικών και παραδοσιακών κομμάτων και όλων των άλλων επιστημονικών φορέων που οφείλουν να αντιταχθούν στην παράγραφο- έκτρωμα του επίμαχου άρθρου.

Σε ότι με αφορά, η θέση μου είναι ξεκάθαρη και μη επιδεχόμενη την παραμικρή παρερμηνεία. Είμαι συμμέτοχος στον αγώνα για την αποτροπή της ψήφισης του εν λόγω άρθρου και δεδομένη η αρνητική ψήφος μου. Με πίστη στο κοινό αγώνα μας και επαγρύπνηση, ευελπιστώ στην τελική δικαίωση.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την γνώμη και τους προβληματισμούς της ιεράς κοινότητας του Αγίου Όρους όπου μεταξύ άλλων στην επιστολή που έστειλε και στους 300 βουλευτές αναφέρει:

Πως είναι δυνατόν το νομοσχέδιο να μεριμνά δια την ψυχικήν και συναισθηματικήν υγείαν του παιδιού, όπως ισχυρίζεται η Αιτιολογική Έκθεσης αυτό, και να επιτρέπει το παιδί να ανατρέφεται από «ζεύγος», όπου την θέση του πατρός θα κατέχει γυναίκα ή αντιστοίχως της μητρός άνδρας, χωρίς αυτό να έχει οποιαδήποτε δυνατότητα επιλογής;

Δεν παραβιάζονται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του παιδιού, όταν από την τρυφερή ηλικία του θα διατρέχει σοβαρούς ηθικούς κινδύνους; Και καταλήγει με λόγο ξεκάθαρο:

Οφείλουμε δια της παρούσης επιστολής ημών, να δηλώσωμεν σαφώς ότι άθε μορφή τεκνοθεσίας ή αναδοχής, η οποία αντίκειται εις την ευαγγελικήν διδασκαλία, την ανθρώπινη φύση, αλλά και εις το ήθος και τις παραδόσεις του λαού μας, όσον αφορά τον ιερό θεσμό της οικογένειας και του γάμου, ευρίσκει ημάς απολύτως αντίθετους.

Παρακαλούμε θερμώς απαντάς όπως συμβάλλετε εις την αποτροπήν της νομοθετήσεως ταύτης.

Τέλος έχοντας υπόψιν τα τραγικά αποτελέσματα που έφερε η «πολιτική της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια» σε χώρες που εφαρμόσθηκε και τις κραυγές των θυμάτων που ζουν μια ζωή με αθεράπευτα ψυχικά τραύματα και επειδή, εξαιτίας όλων αυτών και πολλών άλλων λόγων, αρκετές αμερικανικές πολιτείες (Τέξας, Λουιζιάνα κ.ά.) εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να απαγορεύσουν την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς, τόσο από την επιστημονική κοινότητα, όσο και από προσωπικές μαρτυρίες προκύπτουν σοβαρότατοι κίνδυνοι για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε περιβάλλον ομογενοποίησης και πέραν του φυσιολογικού άξονα που συντίθεται από τον αρσενικό και θηλυκό πόλο ως ζεύγος.

Τέλος επειδή στο κλαμπ των χωρών που επιτρέπουν στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, πλήθος επιστημονικών ερευνών που διεξήχθησαν σε αυτές τις «πρωτοπόρες» χώρες δείχνει σοβαρότατες βλάβες στην ψυχική και τη σωματική υγεία τους.

Επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω την αντιχριστιανική και αντιπαιδαγωγική διάταξη ούτε με σφαίρες….

Οφείλουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να σεβασθούν την καθολική βούληση της Ελληνικής Κοινωνίας.

Με το παράδειγμα τους οι Έλληνες έχουν αποδεχτεί ότι τα δικαιώματα και υποχρεώσεις γεννιούνται στο πλαίσιο του γάμου, γεννιούνται στο πλαίσιο της οικογένειας που βασικά σημαίνει γέννηση, προστασία, ανατροφή παιδιών, τα οποία βιολογικά είναι αποτέλεσμα της σχέσης άντρα και γυναίκας

Το αντρικό-πατρικό και το γυναικείο-μητρικό πρότυπο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Πηγάζουν από τη φυσιολογία του ανθρώπου και είναι απαραίτητα για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Είναι δικαιώματα των παιδιών που μεγαλώνουν τώρα και πρέπει να εξακολουθούν, να γνωρίζουν την αλήθεια περί της ανθρώπινης βιολογίας και της ισορροπίας, που εξασφαλίζει η ύπαρξη και συνύπαρξη των δύο φύλων.

Την υπεράσπιση αυτής της αλήθειας θα συνεχίσει να υπηρετεί το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, χωρίς φανατισμούς αλλά και… ομομανίες.

Η κατάπτωση ηθών και συνειδήσεων, συνοδευόμενη από την οικονομική κατάπτωση, αποτελεί το ιδανικό μείγμα για όσους επιδιώκουν την αλλοτρίωση της ελληνικότητας και τελικά, την διάλυση και την αποσάθρωση της χώρας».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος