Loading...
 Start Page
Η απελευθέρωση της χώρας από τους δυνάστες - δανειστές  χρειάζεται πολλούς, σοβαρούς και αποφασισμένους ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «Δεν με τρόμαξε το σύστημα όταν παραιτήθηκα και φυσικά δεν με απασχολούν εκείνοι που νομίζουν πως οι πολικοί αγώνες είναι …’’χαβαλές’’!!!»

«Η απελευθέρωση της χώρας από τους δυνάστες – δανειστές και η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα και μία πολύ σοβαρή υπόθεση, που χρειάζεται πολλούς, σοβαρούς και αποφασισμένους, οι οποίοι χωρίς εγωισμούς θα είναι έτοιμοι για σκληρούς αγώνες» τόνισε ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση συνεργασίας των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ…ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ..ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

«Μπορεί να μας χωρίζουν κάποια, μας ενώνουν όμως περισσότερα» υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, από την πρώτη στιγμή της ιδρυτικής τους διακήρυξης, απηύθυναν κάλεσμα σε όλες τις πατριωτικές, δημοκρατικές δυνάμεις να ενωθούν, με κεντρικό στόχο την ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας.

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κομματικά ‘’μαγαζάκια’’. Χρειάζεται απελευθέρωση ήθους και ψυχής, συνεργασίες χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις και πολλή – πολλή αλήθεια» είπε ο πρώην υφυπουργός, προσθέτοντας:

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΡΑΣΤ

«Απέναντι στις πατριωτικές δυνάμεις, και στην ίδια την Ελλάδα εν τέλει, υπάρχει το μνημονιακό τραστ των μεγάλων ντόπιων και ξένων συμφερόντων που εξακολουθεί να θέλει την χώρα ως λάφυρο.

Ένα πολιτικό-οικονομικό τραστ που ενώθηκε για να τρομοκρατήσει τον λαό και να τον αναγκάσει να σκύψει το κεφάλι.

ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις οφείλουν να δράσουν ενωμένα λοιπόν.

Χωρισμένοι δεν θα καταφέρουν τίποτα.

Η Ελλάδα μπορεί το new deal και αυτό δεν είναι ζήτημα Αριστερής ή Δεξιάς οπτικής. Είναι ζήτημα εθνικής οπτικής!

Μία υπόθεση του έθνους, με κριτήρια ελευθερίας, αυτοδιοίκησης, ευημερίας».

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο Νίκος Νικολόπουλος σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα, ανένταχτες δυνάμεις στη κοινωνία, για τις οποίες πρέπει να βρεθεί η πλατφόρμα ώστε να ενωθούν σε ένα πλατύ μέτωπο.

«Μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτή τη συμπαράταξη.

Αγωνίζομαι γι’ αυτό… Πριν μερικούς μήνες άφησα μια καρέκλα υπουργείου για να επιστρέψω στην μαχόμενη κοινωνία, όταν ο πάλαι ποτέ ηγέτης του αντιμνημονιακού αγώνα, Αντώνης Σαμαράς, μετατράπηκε εν μία νυκτί στο… καλύτερο παιδί του μνημονιακού τραστ που προανέφερα.

ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!!!!

Δεν με τρομάζουν λοιπόν οι δυσκολίες, όπως δεν με τρόμαξε ολόκληρο το σύστημα όταν τα έβαλε εναντίον μου.

Και φυσικά, δεν με απασχολούν εκείνοι που ενδεχομένως δεν μπορούν να καταλάβουν τι παίζεται και νομίζουν πως το αντιμνημόνιο είναι… χαβαλές και φωνασκίες.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Οι Χριστιανοδημοκράτες ξέρουν πόσο σημαντική αλλά και πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια να ξανάρθει η χώρα στα χέρια των Ελλήνων.

Και ευτυχώς, μάλλον είναι πολλοί και άλλοι που το ξέρουν. Έτσι, χωρίς να κρύβουμε την καταγωγή και την ταυτότητά μας, ναι, μπορούμε να βρεθούμε στο ίδιο πεδίο μάχης, δίπλα σε πατριώτες πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους…» κατέληξε.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος