Loading...
 Start Page
Ευχαριστήριο Οικογένειας ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Καρδιακό ευχαριστώ στους συνανθρώπους μας, που συμπαραστάθηκαν

σε εμάς και τη ΝΙΚΗ να αποδείξουμε πως η αγάπη δεν έχει όρια

και η ΖΩΗ στέφεται πάντοτε νικήτρια...

 

Επί δέκα περίπου μέρες, η οικογένειά μας βρέθηκε στο επίκεντρο μίας, από εκείνες τις μεγάλες, συγκλονιστικές για όσους τις βιώνουν, μάχες μεταξύ της Ζωής και του Θανάτου, του κόσμου τούτου.

 

Σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που δόθηκε σε σωματικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο, έχοντας στο επίκεντρο το μικρό και ξεχωριστό μας αστέρι, τη Νίκη, βασική μας έννοια και φροντίδα ήταν να βγει η Νίκη μας νικήτρια.

 

Και αυτό δεν θα συνέβαινε εάν δεν είχαμε στο πλευρό μας όλες και όλους εκείνους τους όμορφους και ξεχωριστούς συνανθρώπους μας, που με κάθε τρόπο βοήθησαν εμάς και τη Νίκη να αποδείξουμε πως η Αγάπη δεν έχει όρια και η Ζωή στέφεται πάντοτε νικήτρια, ακόμα και όταν ο βιολογικός κύκλος κλείνει.

 

Τώρα που το μικρό μας αστέρι βρήκε την θέση που του αξίζει στον ουρανό, που κάποιοι συνάνθρωποί μας ξαναβρήκαν το χαμόγελο της ελπίδας λόγω των τελευταίων δώρων που άφησε πίσω της η Νίκη και που η δική μας αγάπη συναντάει την απεραντότητα της παντοτινής ύπαρξης, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους:

 

- Προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Αγ. Ανδρέας και ΠΓΝΠ, καθώς και προς το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που έδωσαν σκληρό αγώνα για να ολοκληρωθεί η αποστολή της Νίκης στον κόσμο τούτο.

 

- Προς το σύνολο των εκπροσώπων της Εκκλησίας, Μητροπολίτες, Ιερείς και Μοναστικές Αδελφότητες, που με τις προσευχές και τα παρηγορητικά λόγια τους ενστάλαξαν πολύτιμο βάλσαμο στον ανθρώπινο πόνο μας.

 

- Προς το σύνολο της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, τους νυν και πρώην βουλευτές, τους εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων, που με τον τρόπο τους ενίσχυσαν το δικό μας μήνυμα και έδειξαν ότι στις «μεγάλες ώρες» μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί.

 

- Προς τα αδέλφια και τις οικογένειές μας, που ως σάρκα από την σάρκα μας και ψυχή από την ψυχή μας, μετατράπηκαν σε ατσάλινα στηρίγματα στο πλευρό μας.

 

- Προς τα σωματεία και τις οργανώσεις που ασχολούνται με τον αυτισμό και γενικότερα, τις κάθε μορφής διαταραχές και αναπηρίες, για το πλεόνασμα αγάπης και δύναμής που μας έδωσαν, γνωρίζοντας καλύτερα από καθέναν τη δύναμη της αγάπης.

 

- Προς τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που με ευγένεια και σεμνότητα στη συντριπτική τους πλειοψηφία στάθηκαν στο ύψος τους, ενίσχυσαν το μήνυμα της Νίκης και ανέδειξαν την σπουδαιότητα των «ωραίων συναισθημάτων»

 

- Προς τους συνεργάτες και φίλους που δεν μας άφησαν μόνους ούτε στιγμή και σήκωσαν μαζί μας το βαρύ φορτίο.

 

- Κυρίως, προς κάθε απλό πολίτη στην Πάτρα, στην Αχαία και όπου αλλού στην Ελλάδα που με τις προσευχές και τις ευχές τους, δυνάμωσαν τη «στρατιά ζωής» της Νίκης και «πλημμύρισαν» τον δρόμο μας στο τελευταίο αντίο.

 

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την πολύ μεγάλη αγκαλιά που μας άνοιξαν όλοι, μέσα στην οποία μετριάζεται ο δικαιολογημένος πόνος μας για την φυσική απώλεια της Νικούλας. Και δεν υπάρχει τρόπος να το ανταποδώσουμε.

 

Αισθανόμαστε όμως περήφανοι.

Γιατί η ζωή νίκησε. Η Νίκη νίκησε!

 

Αισθανόμαστε και ευλογημένοι.

Για το μεγάλο κύμα αγάπης που γνωρίσαμε.

Θα συνεχίσουμε με την Νίκη οδηγό για τη Νίκη, ώστε τα πολύτιμα και ζωτικά όργανά μας να μην θάβονται πια στο χώμα, αλλά να χαρίζονται με αγάπη και αισθήματα αυτοθυσίας και αυτοπροσφοράς, που θα μας συνοδεύουν για πάντα και που ενώ θα προσφέρουμε θα παίρνουμε ζωή.

 

Να είστε όλες και όλοι πάντα καλά, γεροί και υγιείς!

 

Από καρδιάς

Νίκος, Τασία,

Αφροδίτη, Γιάννης, Ανδρέας- Ευγένιος

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος