Loading...
 Start Page
Κεραυνός εν αιθρία          η είδηση ότι, κάποιοι κύκλοι μπορεί να εξυφαίνουν σενάριο ακόμη και φυσικής εξόντωσης του Γιώργου Τράγκα. ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ "PROJECT ΝΕΚΡΟΥ" ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 2008 ;

Ο πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος , με αφορμή την εντολή ανάκλησης της προσωπικής φρουράς του δημοσιογράφου και Προέδρου του κινήματος « ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» Γιώργου Τράγκα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση : 

 

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποσύρθηκε από χθες το απόγευμα η ασφάλεια του Γιώργου Τράγκα η οποία έχει δοθεί από την εποχή που τοποθετήθηκε βόμβα στο αυτοκίνητο (εποχή Σημίτη) και απελάθηκαν εν μέσω της νυκτός οι Αλβανοί δράστες.

 

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον υπουργό Δημόσιας τάξεως κύριο Χρυσοχοΐδη απεσύρθησαν ακαριαία ίδιο αστυνομικοί, ενώ τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα μετά την μήνυση Σκέντζου είχαν ζώσει το σπίτι του ένοπλοι, μακρυμάλληδες κουκουλοφόροι. Η οικογένεια του δημοσιογράφου και προέδρου του κινήματος «ελεύθεροι άνθρωποι» εκφράζει φόβους τόσο για τη ζωή του όσο και των μελών της οικογένειας του.

 

Οι φόβοι αυτοί εντείνονται από δημοσιεύματα και ψιθύρους ότι

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ» του υποκόσμου επικοινωνούν τις τελευταίες ημέρες με ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δόθηκε ενώ ο Γιώργος Τράγκας έχει λάβει από την αστυνομία απόρρητο έγγραφο που λέει ότι: « Στο πρόσωπο του αναγνωρίζονται ανάγκες για ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας»

Ο πρωθυπουργός οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια.

Η περίπτωση δεν αφορά μόνον τον Γιώργο Τράγκα ,την οικογένειά του και το κίνημα μας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Είναι ζήτημα λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και προστασίας των δικαιωμάτων των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς τις τελευταίες ημέρες - και πάλι με ευθύνη του προέδρου - έχει πυροδοτηθεί το πολιτικό κλίμα .

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα διαδηλώσεων - ακραίων εκδηλώσεων και εμπρηστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο που έχουν ως αφορμή τους χειρισμούς στην υπόθεση Κουφοντίνα και ως αιτία τις συνθήκες ανελευθερίας επί μακρόν για το σύνολο του πληθυσμού .

Αρχηγοί κομμάτων , πολιτικά πρόσωπα , εκδότες , δημοσιογράφοι , οι οικογένειες και οι συνεργάτες τους ξαναμπαίνουν στο στόχαστρο αφρόνων κι ενώ η κρατική ασφάλεια θα έπρεπε να ενισχύσει την προστασία τους κάνει ακριβώς το αντίθετο και είτε την αποδυναμώνει , είτε την εξαφανίζει .

Τα ερωτήματα είναι εύλογα για κάθε πολίτη . Το παράδοξο δεν είναι μόνον πολιτικό ή διοικητικό αλλά αφορά τις ίδιες τις ζωές όλων των παραπάνω . Κυρίως όμως αφορά τα ιερά κι απαράβατα δημοκρατικά πολιτικά δικαιώματα των Ελεύθερων Ανθρώπων να ιδρύουν πολιτικά κόμματα , να δρουν συλλογικά , να κρίνουν και να κατακρίνουν την κυβέρνηση . Ασφαλώς και να παρεμβαίνουν και να διεκδικούν εν τέλει την ψήφο του λαού .

Οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοκρατικοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν δημόσια και να ζητήσουν προσωπικά από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει δημόσια .

Ο Γιώργος Τράγκας έπαψε να είναι στόχος της τρομοκρατίας ;

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δηλώνουμε ότι η Δικαιοσύνη ούτε εκβιάζεται , ούτε εκφοβίζεται , αντιθέτως , προστατεύεται!

 

Σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/mkThhAmmULg


Δείτε περισσότερα στο crashonline.gr

Το Μαξίμου σχεδιάζει δολοφονία του Γιώργου Τράγκα; (ΕΓΓΡΑΦΑ)

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος