Loading...
 Start Page
Με τις διερευνητικές ο Μητσοτάκης χαρίζει πολλά δισ. στην Τουρκία
Ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Τράγκα, δημιουργώντας το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση για την αδράνεια σχετικά με τις διερευνητικές.
 
Όπως υποστηρίζει σε άρθρο του ο κ.Νικολόπουλος, ο Κ.Μητσοτάκης έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις η Άγκυρά θα απολαμβάνει ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και προστασία από κυρώσεις.
 
Συγκεκριμένα ανέφερε:
 
«Ποιος από Τα κυβερνητικά «παπαγαλάκια» εμβαθύνει περί του αν στην πραγματικότητα η Άγκυρα ζητάει με τα αιτήματα της πρακτικά μείωση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ουδείς… Η ολοκλήρωση του 61ου γύρου των διερευνητικών επαφών είχε ακριβώς τον χαρακτήρα του Τουρκικού σοου που είχαν σκηνοθετήσει οι νέο Οθωμανοί φίλοι της Γερμανικής Ευρώπης!
 
Δεν παρέλειψαν βεβαίως να απειλήσουν με casus belli στις ιγκρίζες ζώνες), στη «συνδιαχείρισης του μεταναστευτικού και να απαιτήσουν συνεκμετάλλευση στον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο λες και το Αιγαίο είναι «κοινοκτηνοσύνη» Ελλάδας και Τουρκίας!!
 
Και ενώ περίμενε ο Ελληνικός λαός να σημάνει εθνικός συναγερμός από την στιγμή που τέθηκε στο επίσημο διπλωματικό τραπέζι η διχοτόμηση του Αιγαίου, δυστυχώς και προς μεγάλη απογοήτευση είδαμε τον πρωθυπουργό εκείνες τις κρίσιμες ώρες να τρέχει στην Ευρώπη όχι για να αφυπνίσει τους εταίρους μας . αλλά για να βγάλει πιστοποιητικά εμβολιασμών…
 
Βουβή και συνένοχη η Αντιπολίτευση
 
Και τις ίδιες κρίσιμες ώρες η αντιπολίτευση μήπως κάλεσε πατριώτες σε συλλαλητήρια: Μήπως εγκάλεσε η μέμφθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ενδοτική στάση του: Οχι αντιθέτως πλην ελαχίστων έσπευσε να διευκολύνει, έξω… την έκπληκτοι είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ασχολείται με την χορήγηση άδειας αναψυχής στον Κουφοντίνα, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ να θυμάται ότι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά πριν από 20 χρόνια από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο Γιάνης (με το ενα Ν) να οριζα της Ελλάδας τις μέγιστες ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Αληθεια που τις 15 που τις ξέρει πως τις μολονα.
 
Ο πατριωτικός χώρος και οι πολιτικοί εκφραστές το περιμένουν, απαντούν την ωρίμανση των συνθηκών… Και η ΠτΔ αυτές τις ώρες που τα μάτια και η προσοχή όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων ήταν στραμμένα στις συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης, είδαμε στα δελτία ειδήσεων να προσκαλεί την Μπεκατώρου για να της εκφράσει την συμπάθειά της. Αυτή είναι η παραλυτική κατάσταση του πολιτικού συστήματος . .
 
Ακόμα ένα «δώρο» του Μητσοτάκη στον Ερντογάν
 
Τελικά συμφώνησαν οι αντιπροσωπείες Ελλάδας Και Τουρκίας κατά την ολιγόωρη πρώτη συνάντηση Τους στην Κωνσταντινούπολη ότι οι συζητήσεις θα εξακολουθήσουν όλο το επόμενο διάστημα, με ορόσημο την Πρωτομαγιά του 2021, καθ’ υπόδειξη του Τούρκου Προέδρου,
 
Η μακρόσυρτη διαδικασία που συμφωνήθηκε ήταν το μεγάλο δώρο του Μητσοτάκη στον Ερντογάν, με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης, θα παρουσιαστεί η Τουρκία ως «λευκή» περιστερά στο κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ τον Μάρτιο».
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος