Loading...
 Start Page
Δηλώσεις Νίκου Νικολόπουλου στο Μητροπολιτικό ναό των Πατρών για την επέτειο του ΟΧΙ.
 
«Η  Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ επέλεξε ως τελευταία επίσκεψη στην Ελλάδα την σημερινή 28η Οκτωβρίου.Θα ζητήσει συγνώμη για τα απρόκλητα εγκλήματα του παρελθόντος,αλλά και του παρόντος σε βάρος της Ελλάδας;Για τα μνημόνια;Για την μη καταβολή των 576 δις ευρώ γερμανικού χρέους στην Ελλάδα,όπως το υπολόγισε η Γαλλία επίσημα το 2015;»

 Προσερχόμενος στην επίσημη δοξολογία για την εθνικη γιορτή του ΟΧΙ , ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και πρώην υπουργός Νίκος Νικολόπουλος, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης:
Οι ελληνίδες και οι έλληνες όπως και τότε έτσι και τώρα λένε όχι σε κάθε ξένη επιβουλή.
 
Τότε ο δικτάτωρ Πρωθυπουργός Μεταξάς είπε όχι. Ο συμπολίτης μας πρώην πρωθυπουργός και ακαδημαϊκός Παναγιώτης Κανελλόπουλος διερωτάται στα απομνημονεύματά του: “Εάν ο Μεταξάς είχε πει ναι, πως θα μπορούσε να επιβάλει το όχι;»
 Το ερώτημα απαντήθηκε στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του 2015.
Ο λαός ψήφισε ΟΧΙ στην παράδοση και οικονομική υποδουλουση  των ξενων  δυναστών δανειστών , αλλά ο Τσίπρας είπε ναι… 
Τώρα 2021 και πάλι οι υπερήφανοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αρνούνται να αντιληφθούν ότι η υψηλή διπλωματία στην εξωτερική μας πολιτική απαιτεί, υποκύψεις, επικύψεις και χειροφιλήματα…
Και σήμερα περιφρονούν το «φωτεινό ιστορικό παράδειγμα» των Φαναριωτών, που με το γλείψιμο και την υποταγή , ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ και καταλάμβαναν περίοπτες θέσεις στην οθωμανική ιεραρχία, τους θώκους δηλαδή των μεγάλων δραγουμάνων της Πύλης, του Στόλου, και των οσποδάρ(ι)ων (τίτλος ανώτερος των κωλοσφουγγάριων) της Βλαχίας. Αποστρέφονται την πολιτικη μας ηγεσία που είναι υποταγμένη στα "ναι" των συμβιβασμών της, την διόλου ερυθριούσα από ντροπή , και ξεδιάντροπα συχαινεται κάθε τι το ηρωικό !
Και σήμερα οι Έλληνες πατριώτες συνεχίζουν το δρόμο εκεινων των ηρώων του 1940 καθως και των πιο παλιών , επιφανών γραικύλων , που αυτοι οι αγροίκοι ορεσίβιοι Έλληνες αντάρτες, πριν από 200 χρόνια, αποστέρησαν στους ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ , την συνεχιζόμενη αναρρίχησήτους στα οθωμανικά ύψη, και στασιάσαν κατά του «πολυχρονεμένου σουλτάνου.»
Ποιος θα πει το ΟΧΙ του λαου στην συνεχιζόμενη οικονομική κατοχή ;
Η ξεδιάντροπη και ξετσίπωτη πολιτικη ηγεσία που την ημέρα της μαρτυρικής μνήμης θα υποδεχθεί την Μέρκελ, την άξια απόγονο των βιαστών μας και την μέχρι πρότινος βασανίστριά μας! 
Σήμερα ημέρα  του ηρωικού  "Όχι" 
θα γίνουν οι υποδοχές και οι παράτες…
Σήμερα ο Πρωθυπουργός των βασανισμένων θα δεξιωθεί την Γερμανίδα που μας επέβαλε τα δεσμά των μνημονίων … 
Ρεζιλίκια των ΝΑΙ-ΝΑΙ κων …

Αιδώς Αργείοι, αιδώς!!! Όμως «έσσεται ήμαρ»,νομοτελειακά θα καταπέσουν και θα συντριβούν υπό το βάρος των εγκλημάτων, των διαρπαγών και των ανομημάτων τους.

Και στο τέλος θα νικήσει το καλό της πατρίδας γιατί πάντα έτσι γίνεται με τους ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥΣ ηρωικους και ασυμβίβαστους Έλληνες .

Τέλος το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα προκαλεί την  Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ που επέλεξε ως τελευταία επίσκεψη στην Ελλάδα την σημερινή 28η Οκτωβρίου, να ζητήσει συγνώμη για τα απρόκλητα εγκλήματα του παρελθόντος,αλλά και του παρόντος σε βάρος της Ελλάδας. Για τα μνημόνια, για την μη καταβολή των 576 δις ευρώ γερμανικού χρέους στην Ελλάδα,

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος