Loading...
 Start Page
Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ωμέγα» παραχώρησε ο βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος

«Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές «τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει η κυβέρνηση» και ζητεί ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας για καθαρές λύσεις ώστε να προχωρήσει «με λυμένα  τα χέρια για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος».

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ωμέγα» παραχώρησε ο βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μάγνη επεσήμανε:      «Η κυβέρνηση αδυνατεί να ξεφύγει από σενάρια περί πρόωρων εκλογών , βρίσκεται σε δεινή θέση και ο Βενιζέλος πρωταγωνιστεί και ψάχνει εναγωνίως διεξόδους διαφυγής.

Τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη είναι εκείνα που διακινούν τα σενάρια προσφυγής στις κάλπες. Οι λόγοι είναι προφανείς, αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, αδυναμία υλοποίησης των «συμφωνηθέντων», τραυματική  εμπειρία από τις συνεχείς των διαπραγματεύσεων  με την Τρόικα  και αδυναμία της Ε.Ε. να προχωρήσει γρήγορα σε αποφάσεις που έχει λάβει. Η Τρόικα  «φωνάζει» για τη μεγάλη υστέρηση που έχει εμφανισθεί στα δημόσια έσοδα και ζητεί  πρόσθετα μέτρα ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων  για την αντιμετώπιση  της φοροδιαφυγής όπου η κυβέρνηση έχει αδρανήσει εγκληματικά.

Οι θεατρικές παραστάσεις  αποτελούν περασμένη διαπραγματευτική τακτική. Το περιβόητο roll over αγκομαχάει στην ανηφόρα και οι ιδιωτικοποιήσεις  παραμένουν άφαντες. 

Το έλλειμμα ήδη «τρέχει»  με διψήφιο ποσοστό.

Η ίδια εικόνα επικρατεί  και στο σκέλος  των δαπανών .

Το μίγμα είναι εκρηκτικό, «δεν βγαίνει αυτή η πολιτική»

Η Ελλάδα χρειάζεται  αλλαγή πολιτικής εδώ και τώρα.

Πολιτική ανάπτυξης και ταυτόχρονα πολιτική μεταρρυθμίσεων.

Και αυτό θα γίνει με επαναδιαπραγμάτευση. Και δεν θα πάψουμε να επιμένουμε σε αυτό μέχρι να πείσουμε τους εντός και εκτός της χώρας.

Αν προσέξετε το πρόγραμμά μας , θα διαπιστώσετε  ότι εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζονται τομές και ρήξεις εκεί όπου όμως δεν θα βγάλεις από τη μύγα ξίγκι.

 

Τέλος θέλω να σας πω αυτό που συχνά επαναλαμβάνει ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς  ότι : «Θέλω όταν κυβερνήσω να έχω τα χέρια μου λυμένα για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.  Ο λαός στις δύσκολες στιγμές δεν θέλει μια κυβέρνηση κουρελού».

Τέλος ο κ. Νίκος Νικολόπουλος  ερωτηθείς από  κ. Μάγνη  με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ  είπε: ‘’Μετά από τριάντα επτά  χρόνια από την ίδρυση δυναμικού και λαϊκού κινήματος του ΠΑΣΟΚ η  Ελλάδα βρίσκεται στην παρακμή και στην κόντρα με τις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του λαικοπατριωτικού  σοσιαλιστικού κόμματος».

Η Εθνική Ανεξαρτησία  έχει περιορισθεί από τους  εκβιασμούς των υπερεθνικών χρηματιστών και από το δόγμα της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας.

Η Λαϊκή Κυριαρχία θεωρείται ‘’βαρίδι΄΄ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός  χαρακτηρίζει το Σύνταγμα ΄΄ανελαστικό΄΄και εμπόδιο περιθωριοποίησης  του Λαού  στη λεηλασία της χώρας που πραγματοποιούνται, με πρόταγμα  το σύνθημα : ‘’Γιώργο δώσε τα όλα’’.

Η Κοινωνική Απελευθέρωση και η Δικαιοσύνη είναι  άγνωστη για το νέο ΠΑΣΟΚ. Η μνημονιακή σοσιαλιστική πλατφόρμα φέρνει τον εξανδραποδισμό των εργαζομένων, των παραγωγικών  τάξεων και των μεσαίων στρωμάτων.

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος