Loading...
 Start Page
Κυριακή 14 Μάι 2023
Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου

 

 

  • Ποια η πολιτική του κόμματός σας «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»; 

 

 «Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες της λαϊκής δεξιάς, τα ιδεώδη του πατριωτικού χώρου, τις επιταγές και τα διδάγματα της Ορθοδοξίας, το κοινωνικό Κράτος. Αντιπροσωπεύουν την καθημαγμένη από τα μνημόνια, μέση ελληνική οικογένεια, προστατεύουν τους δανειολήπτες πρώτης κατοικίας και τους οφειλέτες στα δημόσια ταμεία, τους μικρομεσαίους, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»  μέσα στη Βουλή, θα είναι το ανάχωμα στην επέλαση της κατακλυσμιαίας παγκοσμιοποίησης, το εμπόδιο για το ξεπούλημα της πατρίδας μας, ο κυματοθραύστης για την διαγραφή της εθνικής μας ταυτότητας και την ισοπέδωση των αξιών του Έθνους, της Εκκλησίας και της Ιστορίας μας! 

Στόχος μας είναι:  

  • Να γκρεμίσουμε το βρώμικο καθεστώς εξουσίας του Μητσοτάκη
  • Να πάρουμε παραμάζωμα, τα παραμάγαζα που διαφεντεύουν το μέλλον του απλού μεροκαματιάρη, του βιοπλαιστή, του οικογενειάρχη. 
  • Να διαλύσουμε τα άνομα σχέδια που απεργάζεται το ιερατείο των ξένων επίβουλων της πατρίδας μας, σε συνεννόηση με τα μίσθαρνα του ντόπιου πολιτικού συστήματος
  • Να διώξουμε πυξ λαξ τους επαγγελματίες θεσιθήρες της εξουσία, που παίζουν Μονόπολη στην πλάτη του ελληνικού λαού

Δεσμευόμαστε, να κρατήσουμε άσβεστη τη ιστορική δάδα της Παράταξης του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, τη δάδα που έχουμε ως έμβλημα και οδηγό μας, για να φωτίσουμε αυτή τη δυστοπία του πολιτικού συστήματος!

Δεσμευόμαστε, να ρίξουμε το ανέσπερο φως της δημοκρατίας και του ανυποχώρητου αγώνα στους πολιτικούς υπονόμους, ώστε να εξαφανιστούν οι ασπάλακες που έχουν μάθει να βασιλεύουν στο έρεβος της πολιτικής ανομίας.

Δεσμευόμαστε, να συνεχίζουμε τον αγώνα μας, στο όνομα των μη προνομιούχων Ελλήνων, των μη βολεμένων, των μη υποταγμένων, των μη συμβιβασμένων.

Δεσμευόμαστε να υπερασπίσουμε το όραμα της νέας γενιάς, για μία νέα !»

 

 

-Ποια η πρόβλεψή σας για τις εκλογές της 21ης Μαίου, μετά τον αποκλεισμό όλων σχεδόν των πατριωτικών κομμάτων;

 

«Σε αυτές τις εκλογές θα αναμετρηθούν τελειωτικά: 

- Το παρακράτος Μητσοτάκη με τη Δημοκρατία!

- Το επονείδιστο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!

- Τα μίσθαρνα της ξένης ελίτ, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!

- Οι εντολοδόχοι ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ αγνούς πατριώτες! 

Και επειδή δεν πρόκειται ούτε καν να αγγίζει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός το όριο της αυτοδυναμίας, κλείνουμε από τώρα ραντεβού, με όλους τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!

 

Οι Έλληνες πατριώτες αρχίζουν να σχηματίζουν ένα βαθύ αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία, ενσαρκώνοντας την λαϊκή απαίτηση για μία γνήσια, δεξιά, πατριωτική, Χριστιανική φωνή, μέσα στη Βουλή: 

Ο κόσμος, όπου και αν πάμε, μας αγκαλιάζει! Είναι ο κόσμος της πατριωτικής λαϊκής Δεξιάς, οι απογοητευμένοι πρώην ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που νιώθουν ότι ο Μητσοτάκης ξεπούλησε τις αρχές και τις παρακαταθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετάλλαξε τη Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚικό πολιτικό υβρίδιο. Είναι ο ίδιος κόσμος, που δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας, είναι ο ίδιος κόσμος που θέλει, επιτέλους, μια καθαρή δεξιά φωνή, μέσα στη Βουλή! Μια φωνή, που δεν θα ντρέπεται να εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, που θα μιλάει και θα υπερασπίζεται των πατριωτικό χώρο, την Εκκλησία μας, τα Εθνικά δίκαια, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!»

 

  • Στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν, ποιο προτέρημα έχει το κόμμα σας έναντι των άλλων συμμετεχόντων;

 

 

 

 «Είμαστε ανάμεσα σε εκείνους, που το σύστημα Μητσοτάκη Α.Ε.  εμπόδισε να κατέβει στις πρώτες εθνικές εκλογές, όπως φρόντισε με το ίδιο φασιστικό σχέδιο και χρησιμοποιώντας τον Ά(γ)ρειο Πάγο, να αποκλείσει με διάφορα τερτίπια  το κόμμα του κ. Κασιδιάρη, καθώς και άλλα μικρά κόμματα, τα οποία «συμπτωματικώς», κινούμαστε όλα στον δεξιό πατριωτικό χώρο. Συνολικά 14 κόμματα αποκλείστηκαν είτε μέσω του Άρειου Πάγου, είτε μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες του Πιερρακάκη. Στόχος, να κατευθυνθεί η δεξιά - κεντροδεξιά ψήφος σε συγκεκριμένο μόρφωμα που καπηλεύεται τον πατριωτικό χώρο, ώστε να εισέλθει στη Βουλή και μετεκλογικά να χρησιμεύσει ως πολιτική «πατερίτσα» μιας Κυβέρνησης Μητσοτάκη.» 

Ο πρ. Υφυπουργός και πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», έκανε λόγο για σχέδιο νόθευσης της εκλογικής βούλησης: «Προειδοποιώ: Δεν θα διστάσει ο παρακρατικός μηχανισμός Μητσοτάκη πουθενά,  προκειμένου να διατηρηθεί γαντζωμένος στην εξουσία. Ακόμη και να κάνει παιχνίδια με τις εκλογές.

Το μήνυμα που αποκομίζουμε από τις καθημερινές περιοδείες των κλιμακίων του κόμματος του, είναι ότι οι Έλληνες πατριώτες αρχίζουν να σχηματίζουν ένα βαθύ αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία, ενσαρκώνοντας την λαϊκή απαίτηση για μία γνήσια, δεξιά, πατριωτική, Χριστιανική φωνή, μέσα στη Βουλή 

Ο κόσμος, όπου και αν πάμε, μας αγκαλιάζει! Είναι ο κόσμος της πατριωτικής λαϊκής Δεξιάς, οι απογοητευμένοι πρώην ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που νιώθουν ότι ο Μητσοτάκης ξεπούλησε τις αρχές και τις παρακαταθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετάλλαξε τη Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚικό πολιτικό υβρίδιο. Είναι ο ίδιος κόσμος, που δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας, είναι ο ίδιος κόσμος που θέλει, επιτέλους, μια καθαρή δεξιά φωνή, μέσα στη Βουλή! Μια φωνή, που δεν θα ντρέπεται να εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, που θα μιλάει και θα υπερασπίζεται των πατριωτικό χώρο, την Εκκλησία μας, τα Εθνικά δίκαια, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!

Για όλους αυτούς του λόγους, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» πρέπει και θα είναι, στη Βουλή που θα σχηματιστεί από τις εκλογές της 2ας Ιουλίου!

 

Γι αυτό είμαστε υπερήφανοι για το κόμμα μας! 

 

Γιατί είμαστε Έλληνες! Γιατί είμαστε Χριστιανοί! Γιατί είμαστε Δημοκράτες! Είμαστε οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»!


Πηγή 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος