Loading...
 Start Page
Ήρθαμε στο προσκήνιο και να το θυμάστε θα μείνουμε για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα.

Για ποιο λόγο κι άλλο κόμμα;

 

Είναι η ζωή εκείνη που μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε ή τι θα αποφύγουμε να κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι εσείς σαν έγκριτός δημοσιογράφος που καταγράφετε καθημερινά, τον παλμό της κοινωνίας,  διακρίνετε ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Οι πολίτες όποιο κόμμα και αν ψήφισαν, ειδικά τα δύο μεγάλα έχουν απογοητευτεί. Δεν πιστεύουν ότι κάποιος από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς είναι ικανός να αντιμετωπίσει την σημερινή κατάσταση αλλά ούτε και την εξέλιξη της. Ανικανότητα από την Κυβέρνηση, Ομφαλοσκόπηση και Εσωστρέφεια από μείζονα και ελάσσονα Αντιπολίτευση. 

 

Απο τις επαφές που κάνετε με το κόσμο τι εισπράτετε εσεις και ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ ;

   

 Ο απλός άνθρωπος νοιωθει παρατημένος στην τύχη του. Καμία Πίστη, καμία Προοπτική. Η αποτυχημένη διαχείριση της Πανδημίας και των συνεπειών της και η στέρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  έχει αποδείξει ότι  κάθε πιθανότητα προοπτικης έχει εκλείψει . Και ακόμα... η  έλλειψη δυναμικής της Αντιπολίτευσης, η αδυναμία της να κάνει προτάσεις, να διαρρήξει το ακριβοπληρωμένο επικοινωνιακό  κυβερνητικό μονοπώλιο, να διατυπώσει πειστικά αυτό που καθένας μας αντιλαμβάνεται, το ζοφερό παρόν και την επερχόμενη καταιγίδα. Η αδρανεια  ουσιαστικά ακυρώνει την έννοια της πολιτικής. 

 

Στο ίδιο τσουβάλι... βάζει το ΚΙΝΗΜΑ σας τον Τσίπρα με το Μητσοτακη;

    

Είναι κοινή διαπίστωση ότι ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική. Είναι το ίδιο ενδοτικοί στον ξένο παράγοντα τους δυνάστης δανειστές μας και είναι Το ίδιο πρόθυμοι να εφαρμόσουν τις εντολές των ξένων κέντρων που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων στη χώρα μας. Είναι πολύ πιθανόν ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ να αποδειχθεί ένας διάττοντας αστέρας και το κομμα Μητσοτάκη ο τελευταίος κρίκος της μεταπολιτευτικής  πολιτικής αλυσίδας  να θρυμματιστεί ... και το 19% του Σαμαρά να είναι όνειρο και όχι εφιάλτης .

 

 Ο Μητσοτάκης, εγνωσμένης πλέον ανικανότητας, ενώπιον τεράστιων προβλημάτων κοινωνικών και οικονομικών καθώς και επικίνδυνων εκκρεμών εθνικών ζητημάτων.

      Το παλιό –εκτός θεσμών και δημοκρατικής δεοντολογίας- σύστημα της επιχειρηματικής/πολιτικής διαπλοκής -που ανδρώθηκε κατά την περίοδο του «εκσυγχρονισμού»- αγωνιά για την γιγάντωση του κινηματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και την απήχηση του Γ.Τράγκα και μας έχουν αποκλείσει απο τα ΜΜΕ. 

Τουτο εξοργίζει το φτωχοποιημένο επαναστατημένο λαό και γίνεται πια  εμφανές ότι -παρά την εργώδη προσπάθεια των ΜΜΕ- χιλιάδες μέλη  γράφτηκαν και γράφονται στο νεο κίνημα μας,δεκάδες οργανώσεις «ξεφυτρώνουν» και το «απαγορευτικό» των ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα ... Ευχαριστούμε ...

  Εχει εγκριθεί όμως ένα γενναίο χρηματοδοτικό πακέτο του Ταμείου Αναπτυξης που με πολλά δισεκατομμύρια ευρω θα  φερει την αναθέρμανση της οικονομιας.

Εσεις το παραβλέπεται ;

 

 Νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος να παραβλέπουμε τους όρους που το συνοδεύουν. Εμείς βλέπουμε και το τυρί αλλά και τη φάκα. Η ύπαρξη του πακέτου καθιστά αυτομάτως την κυβέρνηση ικανή να το διαχειριστεί ώστε να ωφεληθεί όλη την οικονομία και όχι μερικοί γνωστοί φίλοι και συγγενείς ; 

 Εμεις και κανείς δεν παραβλέπει πως το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης συνοδεύεται με φόρους, λιτότητα, βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή και πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, καθώς αποδέχθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη , ως προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης,την ψήφιση των δήθεν μεταρρυθμίσεων που έχουν επιβάλλει οι δανειστές με την απόφαση του Eurogroupτης 22ας Ιουνίου 2018.

 

 Μα επιμένω.Δεν θα διατεθούν 32 δις ευρω ;

 

Φοβάστε μήπως η ΕΕ δεν μας τα δώσει; 

Το ότι η ΕΕ επιμένει τα 13 περίπου δις που αφορούν την χρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα να μην τα διαχειριστούν οι Τράπεζες αλλά οι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί απ ευθείας, δείχνει αυτό που σας έλεγα προηγουμένως. Γνωρίζει πώς προτίθεται να διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση τα κεφάλαια αυτά και δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη.

Μηπωσ πρέπει Ν α σας θυμίσω πως  ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις με δηλώσεις του την μίλησε για «ενισχυμένη εποπτεία» που θα υπάρχει  για το «ευρωπαϊκό πακέτο» και οπως ανακοίνωσε η εκταμίευση των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης θα γίνεται αφου προηγουμενως υλοποιήσει ο Μητσοτάκης ολες  τις σκληρές  δεσμεύσεις για νέα μείωση των συντάξεωνγια κατάργηση του οκταώρου εργασιας και των ασφαλιστικών - υγειονομικών καλύψεων και παροχών.

  Θα φάμε άσφαλτο ...

   

Που στηρίζεται αυτές τις δυσοίωνες προβλέψεις σας και ποιες είναι οι πηγές σας ; Γιατι να πιστέψει ο λαος αυτά που «προφητευετε» ως κασσανδρες;

   

Παράξενο να απορείτε  για τις δυσοίωνες προβλέψεις. Πηγή μας η πραγματικότητα. Αυτή δεν διαψεύδεται.  Έχετε υπόψη σας κανένα Οργανισμό, Ινστιτούτο, Επιμελητήριο, Επαγγελματική Οργάνωση που να μην κάνει δυσοίωνες προβλέψεις;

Εκεί που διαφωνούν οι πολιτες και οι φορείς είναι στο ποσοστό των επιχειρήσεων που θα κλείσουν εφέτος. Ο καυγάς είναι αν θα κλείσει το 40% ή 50% των επιχειρήσεων.

 Παρακαλώ σημειώστε.

Τον Ιανουάριο οι οφειλέτες στην Εφορία μόνο ξεπερνούσαν τα 4,3 εκατομμύρια.

 

Κύριε Νικολόπουλε διαφορετικά τα λέει η κυβέρνηση.

  

Καλύτερα να ρωτήσουμε την κυβέρνηση που στηρίζει την αισιοδοξία της και να μας διευκρινίσουν γιατί άλλαξε η ΕΛΣΤΑΤ το έτος βάσης στους υπολογισμούς της και από το 2010 έβαλε το 2015.

Υπήρξα ο Τομεάρχης Εθνικης Οικονομιας στα χρόνια του Μιλτιαδη Έβερτ καθώς και του Κώστα Καραμανλή. Με εκείνη την πολιτική εμπειρία μπορώ να απαντήσω.Η κυβέρνηση πανηγύρισε γιατί έτσι μπόρεσε να παρουσιάσει ύφεση «μόνον» -8,2%. Δηλαδή συγκρινόμενη  η οικονομική δραστηριότητα του 2020 με το χειρότερο έτος της κρίσης, το 2015,  είχε ύφεση 8,2%. 

Και τώρα ερωτώ - ρητορικά- εγώ.

Με το χέρι στην καρδιά, εσείς θα το καταγράφατε ως επιτυχία η κουτοπονηριά;

Εμείς είμαστε του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος αλλά δεν είμαστε προφήτες.

Οι Χριστιανοί είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αρχή μας είναι το «ερευνάτε τα γραφάς».

 Οι νεοταξιτες πολυπολιτισμικοι που μάζεψε ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση υπερασπίζονται  το «πίστευε και μη ερεύνα».

  

Και γιατι να πιστέψουν εσάς ;

 

Σε κάθε περίπτωση δεν λέμε πιστέψτε μαςλέμε κοιτάξτε γύρω σας, αξιολογήστε ότι βλέπετε, ότι βιώνετε, σκεφτείτε, βγάλτε συμπεράσματα και καταλήξετε.

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε ;

Δείξτε εμπιστοσύνη λοιπόν σε αυτό που βλέπετε και όχι σε ότι σας λένε ότι βλέπετε.

    Πέραν του τι βλέπει ο πολίτης εσεις με ποια τεκμηρίωση κάνετε αυτες τις εκτιμήσεις ;

 

Παμε λοιπόν στα γεγονότα .

Είναι ξεκάθαρο και γνωστό πως το πακέτο του Ταμείου Ανάκαμψης σύμφωνα με τον Κανονισμό 2021/241 που τέθηκε σε εφαρμογή στις 18 Φεβρουαρίου 2021 συνδέθηκε με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.       

   Υπογραμμίζω ότι προβλέπει απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, ελεύθερες - χωρίς όρους απολύσεις-   «ευελιξία» στην αγορά εργασίας, εκ περιτροπής και μερική απασχόληση, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, «υγιή δημόσια οικονομικά», μείωση κόκκινων δανείων με γρήγορους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, «μεταρρύθμιση» του συνταξιοδοτικού, καθώς και άλλα απάνθρωπα συνοδευτικά μέτρα.    

   Πολλά από τα προηγούμενα ψηφίστηκαν ήδη ή υπάρχουν νομοσχέδια προς ψήφιση.

  Ο Πτωχευτικός Νόμος για  παράδειγμα αν και περιέργως αποσιωπάται ισχύει από την 1η Μαρτίου. Αυτό σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμών και το γνωρίζετε πολύ καλά.     

  Αυτά που έρχονται θα κάνουν τα προηγούμενα μέτρα -που πήραν οι ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑΙΟΙ - τα οποια με ανάγκασαν να παραιτηθώ απο Υπουργος και τα οποια βίωσε στο πετσί του ο Ελληνικός λαός στα πέτρινα μνημονιακά χρόνια , να μοιάζουν με εαρινό περίπατο...

 

 

Και τι μπορει να γίνει , τι μπορει να κάνει ο Γιώργος Τραγκας και το κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

 

«Ένας άνθρωπος μόνος τίποτα δεν μπορει να κάνει ...» τονίζει καθημερινά ο Πρόεδρος μας Γιώργος Τραγκας και φωνάζει ... 

«ολοι μαζι μπορουμε όλα να τα αλλάξουμε ...» 

 Είμαστε σε καράβι που πάει στα βράχια κανείς μας δεν πρέπει να διορθώσει την πορεία;

   Τι κι’αν εγώ η εσείς έχουμε μια ωραία καμπίνα  

αν βυθιστεί το καράβι θα βουλιάξουμε όλοι μαζί.

Αν λοιπόν αυτό που σας αποκάλυψα είναι η σκληρή  κολασμένη πραγματικότητα, κι εγώ πιστεύω ότι είναι, τότε ένας νέος πολιτικός σχηματισμός είναι αναγκαίος και ένας καπετάνιος θαλασσόλυκος ικανός αποφασισμένος για όλα χρειάζεται τωρα να πάρει το εθνικο πηδάλιο και να μας «βγάλει στην ακτή» όπως ρητά και κατηγορηματικά δεσμεύεται ότι μπορει να το καταφέρει ο Γιώργος Τράγκας.

Αυτός ο αναγκαίος πολιτικός σχηματισμός

είναι το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι

και ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είναι ο Πρόεδρος μας. 

 

Κυριε Νικολόπουλε εσεις μήπως προσπαθείτε να εκφράσετε το ακραίο πατριωτικό ρεύμα;  

 

Κοντα τριάντα χρόνια στη Βουλη ποτέ δεν υπήρξα θιασώτης  ακραίων πατριδοκάπηλων κομμάτων . Απο παιδί υπηρετώ την πατριωτικη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλη.

 Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν  τις έννοιες για να μην πολεμάμε φαντάσματα.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αναμφισβήτητα  ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ είμαστε γνήσιοι και υγιείς  Πατριώτες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε ούτε το ελάχιστο από αυτό που νόμιμα και με βάση τις διεθνείς συνθήκες είναι Ελληνικό, αυτό που στα βάθη της καρδιάς μας πιστεύουμε ότι είναι Ελληνικό. 

  Αν αυτοί που υπέγραψαν την Συνθήκη της Λωζάννης που οριοθέτησε την σημερινή Ελλάδα, ήταν ακραίοι πατριώτες δεν μπορώ να σας πω. Αν αυτοί που το 1940 προτίμησαν να πολεμήσουν με δύο μεγάλες δυνάμεις της εποχής τους, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους ήταν ακραίοι, δεν μπορώ να το πω.    

 Διαφωνώ με την Συνθήκη των Πρεσπών. Πιστεύω ότι παραχωρήσαμε Ελληνικότητα. Ευτυχώς όχι έδαφος ελληνικό, αλλά Ελληνικότητα. Διαφώνησα τότε διαφωνώ και τώρα.

  Η Κύπρος μας πονάει.

Από την άλλη πλευρά δεν θεωρώ Πατριωτισμό την ενδοτικότητα. Την ενδοτικότητα που αυτή την στιγμή πλανάται στον αέρα και που μας την πλασάρουν σιγά σιγά σαν κάτι πολιτικά ορθό. 

   Ναι αλλά με τούτο και με τα άλλα δεν αφήνετε περιθώριο για να σας βάζουν ετικέτες ; 

  

Ξεκίνησαν με το να κατηγορούν όσους ρητά δηλώνουν εθνικά ανυποχώρητοι σαν ψεκασμένους ακραίους. Ήδη το έργο παίζεται και το είδαμε. Ο υπεράνω όλων κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως γραφικούς υπερπατριώτες όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Αυτά τα ίδια συλλαλητήρια που ο ίδιος υπέθαλψε και ενίσχυσε. Το κακό είναι ότι στους ψεκασμένους γραφικούς υπερπατριώτες υπήρχαν και προβεβλήμενοι Υπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησής του, που συμμετείχαν φανερά και ενεργότατα στα καταδικασμένα σήμερα συλλαλητήρια.

  Δεν σας φαίνεται παράξενο και παράλογο ένας Πρωθυπουργός να εμπιστεύεται σημαντικούς τομείς της διακυβέρνησης σε άτομα για τα οποία ο ίδιος πιστεύει ότι είναι φαιδρά και στερούνται οποιασδήποτε σοβαρότητας; 

 Εμένα αυτό μου θυμίζει Βασιλική Αυλή με γελωτοποιούς. Είναι Εθνικά ωφέλιμο και λογικό να έχεις Υπουργούς ακραίους γραφικούς υπερπατριώτες που απεχθάνεσαι; Όχι βέβαια. Εκτός αν θέλεις να υπάρχουν για να σε καλύψουν για αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. 

 

Πώς διαφοροποιείστε από την ακροδεξιά;

 

Υπηρξα κρατούμενος στην ασφάλεια Πατρών στο φοιτητικό  ξεσηκωμό του 73 κατα της χουντας των Συνταγματαρχών με ακομα κάποιους συμμαθητές μου .

Ας ξεκαθαρίσουμε και ας τελειώνουμε λοιπόν με οποια άθλια προπαγάνδα.

 Ακροδεξιούς χουντικούς και φασιστες αναζητήστε στο Υπουργικό συμβούλιο του Μητσοτάκη. Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν είμαστε άκρο-οτιδήποτε. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα από τη λαϊκή κοινωνικά φιλελεύθερη δεξιά του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και την Καραμανλική ευρωπαικη  κεντροδεξιά, μέχρι την αριστερά του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ -ΔΙΚΗ και του ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη.

   

Ποιες είναι οι προγραμματικές  δεσμεύσεις σας;

 

Οι ραδιοφωνικές ανακοινώσεις Τράγκα στη πραγματικότητα αποτελούν προγραμματικές διακηρύξεις. Γενικές αλλά σαφείς γραμμές.

 Απο την άλλη η ιδρυτική ιδεολογική διακήρυξη είναι ύμνος στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.  Σταθερές που δεν μπορούν να παρακαμφθούν ούτε να θεωρηθούν διφορούμενες από εκείνους που θέλουν να παραμείνουν στο σχήμα μιας μεγάλης Πατριωτικής λαϊκής πλειοψηφίας .

Ο Γιώργος Τράγκας επί λέξη επισημάνει : «Ως παλαιός Καραμανλικός, Κεντροδεξιός και ως ελευθερόφρων απεχθάνομαι τις ετικέτες και τα κομματικά κλισέ που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια.»

  Εσεις ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος αλλά και ως ιδρυτικό μέλος του κινήματος ελεύθεροι άνθρωποι πως αυτοπροσδιορίζεστε;

 

Προσωπικα έχω την δική μου πορεία την δικη μου μακρά πολιτικη δημόσια διαδρομή.  Επί 30 σχεδόν χρόνια βουλευτής Αχαΐας, σημαιοφόρος της κεντροδεξιάς από τα παιδικά μου χρόνια πολεμώ και μάχομαι μετωπικά «ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ» του μαύρου και κόκκινου φασισμού αλλά και κάθε μορφής δικτατορία.

 

Και σήμερα γιατί με Γιώργο Τράγκα;

 

Σήμερα αντιστέκομαι στην Υγειονομική Δικτατορία, χθες την Μνημονιακή και παλαιότερα στην Στρατιωτική... κατά την περίοδο της οποίας οπως σας προείπα οδηγήθηκα στην Γενική Ασφάλεια Πατρών. 

Αξίζει πάντως να θυμίσω ότι επί σειρά ετών απέδειξα ότι εκτός από το να συγκρούομαι κατάφερα και να συνεργάζομαι με πρόσωπα και κόμματα αντίθετα με το δικό μου.

 Σας θυμίζω ότι συμμετείχα στη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ανέλαβα υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων. 

 Επίσης ότι συνυπήρξα κυβερνητικά ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. 

 Η σύμφωνη γνώμη μου για αυτές τις συμπράξεις διατηρήθηκε όσο πίστευα ότι ο πατριωτικός μου προσανατολισμός και οι κοινωνικές μου ευαισθησίες συνυπήρχαν με ένα μεγάλο τμήμα των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και αυτονόητα με των ομοϊδεατών μου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

   Γιατι σε κάποια δημοσιεύματα επιμένουν πως βρίσκεστε στα δεξιά του Μητσοτακη ;

 

Κατανοώ ως παλιά καραβάνα πως κάποιους ενδεχομένως θα τους βόλευε να μας προσδιορίζουν ως ακρο-κάτι για να περιορίσουν το εύρος του κινηματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 Απεδειχθη απο το μέτωπο που ηδη σχηματίσαμε πως μάταια οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ και οι προθυμοι υποτακτικοί τους να προσπαθούν να οριοθετήσουν και περιορίσουν την απήχηση του ρωμαλέου κινήματός μας. 

 Επιπλέον τοποθετώντας εμάς εκεί που βρίσκονται αυτοί, πιστεύουν οι καψεροί  ότι θα κερδίσουν πιστοποιητικό γνησιότητας και θα κρύψουν αυτό που πραγματικά είναι. 


Πώς διαφοροποιείστε από τον λαϊκισμό;

 

Λαϊκισμός σημαίνει δημαγωγία δηλαδή υπερβολή, διαστρέβλωση και εξαπάτηση. Για να δούμε λοιπόν τι κηρύττουμε εμείς και αν αυτά που λέμε εντάσσονται σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες. 

Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία, Εργασία, Κοινωνική Συνοχή κούρεμα και ελαφρύνσεις δανείων είναι οι άμεσες προτεραιότητες που μπαίνουν . Μαζί με την ξεκάθαρη θέση μας στα Εθνικά . Σ’ αυτούς τους σημαντικούς τομείς όχι μόνο πάσχουμε ως χώρα αλλά αντί να βελτιωνόμαστε φαίνεται να κινούμαστε επί τα χείρω.

Αλήθεια πιστεύετε ότι υπερβάλλω, ότι διαστρεβλώνω, ότι δημαγωγώ ; 

 

Τι εκφράζετε επιτελους ;

 

Εκφράζουμε  τις  ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που υποστηρίζουν την ίδρυση ενός ΛΑΟΓΕΝΝΗΤΟΥ κόμματος χωρίς ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΖΑΚΙΑ. Αυτή η τάση είναι πραγματική. Είναι υπερβολή να πιστεύουμε στην ύπαρξη αυτών των δυνάμεων και να συντασσόμαστε μαζί τους ; 

 Άλλωστε αν στην κοινωνία δεν υπάρχουν αυτές οι δυνάμεις που πιστεύουν τα ίδια με μας θα μείνουμε μόνοι μας. 

 Γιατί λοιπόν ανησυχούν οι ανησυχούντες ; 

 Ας ξαναπούμε για το Σχεδιο Αναπτυξης.  

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος