Loading...
 Start Page
Η ενίσχυση της Αστυνομίας είναι για την δική μας προστασία ή για την δική τους;

Η ενίσχυση της Αστυνομίας είναι για την δική μας προστασία ή για την δική τους; Τι ακριβώς γνωρίζουν ο Μητσοτάκης και οι «άριστοι» - ανίκανοι για τα Δημόσια, ικανότατοι για τα δικά τους- που δεν γνωρίζουμε ; 

 

Δημόσια Υγεία vs Αστυνομίας  0-1

Καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει, να υπάρχει αλήθεια στα λεγόμενά του ή όχι, και,  βεβαίως καθένας μας κρίνεται γι αυτό όπως και από αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από ότι λέει. Στον κοινωνικό μας χώρο ανάλογα με την συμφωνία πραγματικότητας, πράξεων και λόγων εισπράττουμε αυτό που μας αξίζει. Άλλοι χαρακτηρίζονται αξιόπιστοι, άλλοι φανφαρόνοι και άλλοι απλώς ψεύτες. Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχει ένα αντικειμενικό στοιχείο που ότι και να θέλει έκαστος να ισχυριστεί,  να διαστρεβλώσει, να παραπλανήσει,  αποκαλύπτει από μόνο του την αλήθεια. Το στοιχείο αυτό είναι οι αριθμοί. Η αλήθεια των αριθμών είναι απλή, αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη. Στέκεται μπροστά μας, δεν καλύπτεται, δεν φτιασιδώνεται και μας δείχνει αυτό που πραγματικά υπάρχει και μόνον αυτό. 

Η πανδημία σέρνεται ανάμεσά μας πάνω από ένα χρόνο. Ζούμε την έξαρσή της τώρα. Θρηνούμε κοντά 8.000 νεκρούς και το πλήθος τους ανεβαίνει καθημερινά. Ασθενείς που αγωνιούν για μια ανάσα εκτός ΜΕΘ και ΜΑΦ γιατί είναι υπερπλήρεις. Ο κόσμος κλεισμένος στα σπίτια του, με όρους κατοχής, η  οικονομία σε κώμα. Όλα αυτά μας λένε ότι τα υφιστάμεθα  για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Πανικόβλητη μπροστά στην σαρωτική της πορεία η κυβέρνηση τα βάζει με την μοίρα και ισχυρίζεται ότι κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει την Δημόσια Υγεία. Ισχυρίζεται ότι έχει προσλάβει και συνεχίζει να προσλαμβάνει Υγιειονομικούς, ότι δημιουργεί υποδομές, αρνείται σθεναρά τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό. Δεν μιλάει για τον χρόνο που άφησε να φύγει χωρίς να προνοήσει για αυτό που ήξερε ότι θα ερχόταν, παρά μας λέει για το τι θα κάνει. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ανικανότητα και η αδράνειά τους, τόσο πιο δυνατά φωνάζουν λες και αυτό που ζούμε μπορεί να διαστρεβλωθεί ή να σκεπαστεί από φωνές, χαμόγελα, lifestyle και κομψές στον υπερθετικό βαθμό εμφανίσεις. Μας καλούν να πιστέψουμε την εικόνα που μας δείχνουν και όχι το έργο που παίζεται μπροστά στα μάτια μας. 

Είπαμε υπάρχουν όμως οι αριθμοί και την αλήθεια τους δεν την κρύβει κανένας, όσα κανάλια και εφημερίδες να έχει μαζί του. 

Ανακοινώθηκε η ετήσια απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων από το Υπουργείο Εσωτερικών και τα πράγματα έχουν ως εξής :

 

  1. Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, κατ Οργουελικό ευφημισμό, Προστασίας του Πολίτη:

✓ Ιανουάριος 2020: Σύνολο προσωπικού. 67.096.

✓ Ιανουάριος 2021: Σύνολο προσωπικού. 71.644! 

Αύξηση κατά 4.548...

  1. Υπουργείο Υγείας.

✓ Ιανουάριος 2020: Σύνολο προσωπικού. 78.220.

✓ Ιανουάριος 2021: Σύνολο προσωπικού. 76.540.

ΜΕΙΩΣΗ κατά 1680 άτομα!!!!!!

Αμφιβάλει κανείς για το ποιες είναι οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης ; 

Μεταξύ του ΕΣΥ, που έχει πλέον καταρρεύσει, γιατρών και νοσηλευτών να έχουν ξεπεράσει τα όρια εξάντλησης, με διασωληνομένους εκτός ΜΕΘ ως μελλοθάνατους με ελλιπέστατες υποδομές, και, της Αστυνόμευσης, σε συνθήκες καραντίνας, ελαχιστοποιημένων μετακινήσεων, με τον κόσμο κλεισμένο σπίτια του συνεχώς, επέλεξε την Αστυνόμευση. 

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ΤΩΡΑ  πρώτα  ΕΛ.ΑΣ. και μετά το ΕΣΥ. Ποια Εθνική, πολιτική, κοινωνική ανάγκη υπηρετεί και πρέπει να καλύψει; Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το κοινό έγκλημα, ούτε η Δημόσια τάξη, είναι το έγκλημα των «λευκών κολάρων» και αυτό δεν καταστέλλεται στους δρόμους. Καταστέλλεται με την εξάλειψη της διαφθοράς και της διαπλοκής.    

Γιατί επιλέγουμε να έχουμε παραπάνω νεκρούς προς χάριν της στιβαρής και μακράς χειρός της εξουσίας τους ;

Επειδή πιστεύουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης και οι «άριστοι» είναι έξυπνοι, ανίκανοι για τα Δημόσια, ικανότατοι για τα δικά τους, , προκύπτει το δεύτερο ερώτημα.

Τι ακριβώς γνωρίζουν που δεν γνωρίζουμε ; Για ποιο κακό ενδεχόμενο προετοιμάζονται ; Η ενίσχυση της Αστυνομίας είναι για την δική μας προστασία ή  για την δική τους;;

Έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε.

 Στο κάτω κάτω εμείς πληρώνουμε.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.facebook.com/100003159213021/videos/4492355147546415/

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος