Loading...
 Start Page
Έρχονται νέα μνημόνια με όμορφο «αμπαλάζ» αναπτυξιακού σχεδίου

Τα νέα μνημόνια που έρχονται με «αμπαλάζ» το υποτιθέμενο αναπτυξιακό «σχέδιο Πισσαρίδη»,  δεν κρύβονται με την καταδίκη ή ακόμα και με την φυλάκιση των πρώην βουλευτών της Χ Α και ούτε λύνονται τα τεράστια προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού που δημιούργησαν οι εγκληματικές πολιτικές που σχεδίασαν οι ξένοι δανειστές και υλοποίησαν οι πρόθυμοι ντόπιοι υποτακτικοί τους.

Καλό και χρήσιμο είναι να θυμούνται οι σύγχρονοι δυνάστες του Ελληνικού λαού πως δεν θα σωθούν ούτε αυτοί ούτε  η κυβέρνηση με τη νέα "χρυσαυγηάδα". 

Οι εικόνες των καταδικασθέντων  με χειροπέδες με συνοδεία αστυνομικών είναι παρόμοιες με εκείνες  του 2013 και όμως  η επομένη εκλογική αναμέτρηση δεν έφερε ψηφαλακια... το αντίθετο !

Παρ’ολα αυτά όμως το σίγουρο είναι ότι οι σκηνές  θα συνεχίζουν να "παίζουν" ακόμα για μέρες στις οθόνες των τηλεοράσεων. 

Στο Μαξίμου πρέπει να ξέρουν ότι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης (με τη βοήθεια ΟΛΩΝ των καναλιών που την υποστηρίζουν)  έχει ημερομηνία λήξεως.

Στο Μαξίμου μην ξεχνούν πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τους γνωρίζουν από την όψη και από την ανάποδη και ακόμα πως τους έχουν πάρει πλέον χαμπάρι και αγανακτούν και οργίζονται ακόμη περισσότερο, όταν προς τα έξω παραεμφανίζονται ως σούπερ δημοκράτες... ποιοι; 

 

Αυτοί, που ο αρχηγός τους Κυρ. Μητσοτάκης, με προσωπική του απόφαση διόρισε  Αντιπρόεδρο του Κόμματος, το πνευματικό πολιτικό «στερνοπούλι» του Στυλιανού Παττακού...

Είναι μάταιη προσπάθεια...συγκάλυψης της προδοσίας που μεθοδεύετε για το ξεπούλημα του Αιγαίου...και το ξεπούλημα της νεολαίας και των εργαζομένων που αγωνίζονται για την επιβίωση στα πέτρινα χρόνια της νεοφιλελεύθερης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ πραγμάτων... που αποτελειώνει τη μεσαία τάξη που δήθεν θα προστάτευε ο ΜΕΣΣΙΑΣ και οι εκ μεταγραφής ΑΡΙΣΤΟΙ του Αρχιερέα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗ.

Η πατρίδα και ο λαός βαδίζουν στο άγνωστο μόνοι και αβοήθητοι ολοταχώς προς την εθνική ταπείνωση και την οικονομική εξαθλίωση αντιμετωπίζοντας καθημερινά τραγικές καταστάσεις.

Οι Τούρκοι μας Λοιδορούν, μας απειλούν, παραβιάζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, μπήκαν στην ΑΟΖ, κατέχουν τη μισή Κύπρο, μπήκαν στην κλειστή περιοχή της Αμμοχώστου και οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ πρόθυμοι και έτοιμοι από καιρό λένε πως πρέπει  να ξεκινήσουν επειγόντως διαπραγματεύσεις, δίνουν όμως χρόνο στους Τούρκους να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Ε! λοιπόν  αν δεν αλλάξουν γραμμή πλεύσης οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε) θα έχουν χειρότερη κατάληξη  από αυτήν της Χρυσής Αυγής...

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος