Loading...
 Start Page
Η Ελλάδα σήμερα δε χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, φοβικό, φιλικό και πρόθυμο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο, κάτι πολύ πιο δυνατό.
Η Ελλάδα σήμερα δε χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, φοβικό, φιλικό και πρόθυμο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο, κάτι πολύ πιο δυνατό.
 
Αγώνας μέχρις εσχάτων
πρέπει να δοθεί για να αντιμετωπιστεί το αναπόφευκτο…μιας απευκτεας πολεμικές Τουρκικής επίθεσης .
Αν σβήσουμε κόκκινες γραμμές και ενδώσουμε στις παράνομες τουρκικές αξιώσεις τότε είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε νέο εθνικό ακρωτηριασμό, ταπεινώσεις κι’ άλλες ΑΛΩΣΕΙΣ !
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ που θέλουν να μας επιβάλουν οι εθνομηδενιστές
των συστημικών κομμάτων , θα μας μεταλλάξει σε ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ.
Οι Τούρκοι καθημερινά παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία, απαιτούν να τους δώσουμε το μισό Αιγαίο πέλαγος , θέλουν υποδουλώσουν και να θέσουν υπό την κατοχή τους δεκάδες ελληνικά νησιά και ξεδιάντροπα ζητούν την ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ τους…
Στην Αθήνα οι πολιτικοί ορθολογιστές σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση απο κοινού , κρυφά , ένοχα και πίσω απο τη πλάτη του υπερήφανου ελληνικού λαού … κάνουν δωρεά τα RM-70 στην Ουκρανία που τα έχουμε αγοράσει με το αίμα των φορολογουμένων για την άμυνα των νησιών…
Τα RM-70 που ήταν εκεί στα νησιά του Αιγαίου και που προορίζονταν κυρίως για την άμυνα των νησιών σε ενδεχόμενη επίθεση των Τούρκων .
Είμαστε Δημοκρατία ή πρωθυπουργική Αμερικανογερμανικη επαρχία;
Γίναμε ήδη ή όχι Ουκρανία του Ζελένσκι και της Αζοφικής Ναζιστικής « εξόδου του Μεσολογγίου;
Τι ντροπή Θεέ μου… να θυσιάζουμε την άμυνα μας
για το χατήρι των δήθεν συμμάχων!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και τις έρευνες του τουρκικού σκάφους “Γιουνούζ”, πιθανότατα ως πρώτη συνέχεια της εμπρηστικής ρητορικής του Ερντογάν…
Αυτά και αλλά συμβαίνουν -μαζί με την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ και των ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ- μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.!
Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ δεν θα ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ & ΕΘΝΙΚΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ …
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως όταν βγήκε το τουρκικό σεισμογραφικό για έρευνες στο Αιγαίο , τότε είχε αντιδράσει έντονα τόσο η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή όσο και η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου … καθώς και η κυβέρνηση Τσίπρα το 2018!
Με εκείνες τις έρευνες τότε -όπως και τωρα- η Άγκυρα επιχείρησε να καταπατήσει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και βρεθήκαμε στα πρόθυρα πολέμου.Και συνεχίζει ο Σταύρος Λυγερός να υπογραμμίζει πως οι γενικόλογες δήλωσεις του Μητσοτάκη , δεν σημαίνουν πολλά.
Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες εκτιμούμε πως δεν σημαίνουν τίποτα…
Δεν επέφεραν καμιά κύρωση εις βάρος της Τουρκίας από την ευρωπαϊκή ένωση και τις ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής!
Απεναντίας αποθράσυναν τον ψευτοσουλτάνο Ερντογκάν!
Αυτό που μετράει είναι να θέσει ο Μητσοτάκης την “κόκκινη γραμμή και την αιτία της δια των όπλων διαφύλαξης των ελληνικών συνόρων σε αέρα γη και θάλασσα !
Ανησυχούμε ειλικρινώς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες ακόμα περισσότερο όταν διαβάζουμε ότι ο ΕΛΙΑΜΕΠίτης Βενιζέλος- που τον προορίζει η ΞΕΝΗ κατοχή για «οικουμενικό» κατοχικό πρωθυπουργό- να δηλώνει για τα Αιγαίο μας (Βενιζέλος: «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»
https://www.tanea.gr/2022/03/30/politics/venizelos-to-aigaio-den-einai-elliniki-limni/)
Η επί δεκαετίες η φοβική και καχεκτική στάση του ελληνικού των τελευταίων κυβερνήσεων απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα εξέθρεψε και μεγέθυνε την αναθεωρητική της πολιτική καθιστώντας την Ελλάδα στην ουσία χώρα περιορισμένης άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων και κυριαρχίας.
 
 
Τα ανωτέρω , μαζί με τις καθημερινες προκλητικές Τουρκικές δηλώσεις και πολεμικές επιθέσεις, μας κάνουν ακόμα περισσότερο εμπερισκεπτους και με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της αποφράδας ημέρας της ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ κραυγάζουμε το ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ !!!
Συμπληρώθηκαν 569 χρόνια από την τραγική για το έθνος και την ανθρωπότητα ημέρα 29 Μαΐου 1453. Την ημέρα που έπεσε , η Βασιλεύουσα πολις, που για 1000 ολόκληρα χρόνια φώτιζε Ανατολή και Δύση.
Την ολέθρια ημέρα που αφάνισε την πρόοδο της Ελλάδος από προσώπου της Γης!
Την ημέρα που νέκρωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ πολιτισμικώς επί τετρακόσια χρόνια και επικράτησε η οθωμανική αγριότητα και σκληρότητα, ο βαρβαρισμός και η αγραμματοσύνη.
Εάν όχι τώρα τότε πότε πρέπει να σηκώσουμε το πέπλο της λήθης και να επαναφέρουμε στην μνήμη μας όλα τα τραγικά γεγονότα που διαχρονικά έχει βιώσει η Ρωμιοσύνη απο τους Οθωμανούς Τούρκους και να αποφασίσουμε με όρκο ιερό να δώσουμε τον αγώνα μας μέχρις εσχάτων…
Και εμείς στις επάλξεις όπως και ΕΚΕΙΝΟΣ -ο ΚΩΝ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ- που δεν διάλεξε να γίνει ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΥΣ αλλά ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Αυτοκράτορας του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .
 
Η Ελλάδα σήμερα δε χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, υπακουο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο, κάτι πολύ πιο δυνατό.
Χρειάζεται μια ΗΓΕΣΙΑ με έμπνευση και δύναμη που θα δράσει καταλυτικά προς έναν συνολικό αναπροσανατολισμό της πορείας της χώρας στη νέα διεθνή πραγματικότητα και προς μία ανατροπή στον προβληματικό και αδιέξοδο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα το κατεστημένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
 
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ μπορεί να ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ τον ΗΓΕΤΗ που ο λαος εμπιστεύεται!Τον ΗΓΕΤΗ που θα μπορεί με τη ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ να σχηματίσει μια ΕΘΝΙΚΗ πολυκομματική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία να παλεύει ασυμβίβαστα για την κοινωνική πρόοδο, να μάχεται για την προάσπιση της πατρίδας και να κάνει τα πάντα για την εθνική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την οικονομική ευημερία των πολλών και όχι των λίγων .
 
Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ δημιουργούμε μια πολιτική ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ που με ανιδιοτέλεια αλλά και στιβαρότητα, με ρεαλισμό αλλά και όραμα, θα μπορεί να λειτουργήσει ως ανορθωτικός παράγοντας για τη χώρα.
 
Μια ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ που θα διαχειριστεί την πολεμική επεκτατική διάθεση των Τούρκων με προσοχή , σοβαρότητα ,ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και κυρίως με εθνική ενότητα και αυτοπεποίθηση.
Αυτοί είναι οι κρίσιμοι παράγοντες για να μην παραδώσουμε ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ στα παιδιά μας και να μην ζήσουμε ΝΕΕΣ ΑΛΩΣΕΙΣ…
Οι νεοταξιτες και νεοεποχιτες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ που συγκροτούν την διεφθαρμένη ΕΛΙΤ των Αθηνων , που προσπαθούν με τα αργυρώνητα ΜΜΕ , με την πολυπολιτισμικότητα ,τον παρανοϊκό και αφύσικο δικαιωματισμο, με την παραχάραξη των βιβλίων της ιστορίας , θα συντριβούν και ως ΣΚΟΝΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ πολιτικά θα εξαερωθούν στις προσεχείς εκλογές !
 
Δεν θα τα καταφέρουν να επιβάλουν στο λαό ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ που μαζί με τη λήθη της ιστορίας μας , των θρύλων μας και των παραδόσεων μας, να μας καταστήσουν ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ…
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος