Loading...
 Start Page
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙΕΙ... ΚΟΥΛΗ!


Η ομιλία του πρωην Προεδρου της ΝΔ Α.Σαμάρα, που στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάδειξή του στην ηγεσία πριν από περίπου έξι χρόνια, είναι η προαναγγελία ενός συμπαγούς εσωκομματικού μετώπου εναντίον των Πρεσπών του Αιγαίου.

Ο Σαμαράς "σαν έτοιμος απο καιρό" ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου και έριξε αστροπελέκια στο Μητσοτάκη και τους ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ του επιτελικού
λόμπυ των ΣΗΜΙΤΟΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ, που φανερά και κρυφά κυβερνούν. Σκοπός του ποιός άλλος, απ' το να διώξει ενοχές και ευθύνες απο πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε και αποκάλυψε το «λόμπι του κατευνασμού, που μας οδηγεί στις Πρέσπες του Αιγαίου.
Αυτό το λόμπι που θέλει να τα βρούμε με τους Τούρκους, που ζητά να υποχωρήσουμε και που ευνοεί την "εύκολη" τακτοποίηση των εθνικών μας θεμάτων.

Επιπλέον, τράβηξε το μπερντέ και οι δακτυλοδεικτούμενοι εφιάλτες, φίλοι και ομοσταυλοι του Μητσοτάκη, έγιναν γνωστοί στον οικουμενικό Ελληνισμό.
Επι λέξει, ο Σαμαράς επεσήμανε πως στις δημόσιες παρεμβάσεις του, εδώ και χρόνια συγκρούστηκε με αυτούς τους κυρίους, διαφώνησε ευθέως με την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών. Την ώρα που συνεχίζονταν και κλιμακώνονταν οι προκλήσεις και τα τετελεσμένα του Ερντογάν. Ετσι τελικά η Τουρκία κατάφερε να αποφύγει τις κυρώσεις, όπως ακριβώς "επιβεβαίωσε" και η κυρία Μέρκελ... Και σήμερα σαρώνει με τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο και κλιμακώνει νέες προκλήσεις στην Κύπρο. Όμως κανείς δεν επέβαλε ποτέ κυρώσεις στην Τουρκία, γιατί βρισκόταν σε επίσημο διάλογο μαζί μας. Γι’ αυτό είπε τότε "με πειρατές δεν κάνεις διάλογο".

Στην συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι αυτό το ΛΟΜΠΥ των ενδοτικών εθνομηδενιστών θέλει "ο Ελληνισμός να υποστεί νέο εθνικό ακρωτηριασμό!".

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η παράταξή μας και ολόκληρος ο ελληνικός λαός δεν θα μπορούσε να επιστρέψει κάτι τέτοιο!

Οι επόμενες εκλογές της απλής αναλογικής θα αποτελέσουν την μητέρα των μαχών και όχι πρόβα εκλογών. Αυτό διότι κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το χρόνο των εκλογών, ούτε για το ποιος θα είναι δεύτερος… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας πήρε το ένα πέμπτο των ψήφων μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά την ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στο σύνολο της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη – με πρώτο και κύριο θέμα την ελληνική εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, "ο μήνας του μέλιτος" για το πολιτικό βλαστάρι της οικογενειοκρατίας και των σκοτεινών λεσχών των προθύμων ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ πολιτικών, τελείωσαν Μόνο κεραυνοί και καταιγίδες τον περιμένουν απο εδώ και πέρα ...

Άλλωστε, όπως υπενθύμισε ο Σαμαράς με τη χθεσινή παρέμβασή του, όπου μεταλλάχθηκαν παραδοσιακά κόμματα της κεντροδεξιάς, συρρικνώθηκαν δραματικά. Στην Ιταλία, το κόμμα που ανήκει στο ΕΛΚ, έχει πέσει στο 9% από 40 % που είχε. Στη Γερμανία οι Χριστιανοδημοκράτες έλαβαν στις εκλογές το ιστορικό χαμηλότερο ποσοστό τους. Στη Γαλλία, 4,5 % πήρε η υποψήφια των Γκολικών, που κυβερνούσαν μέχρι πριν λίγα χρόνια και ο κεντρώος Μακρόν έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά! Όπως άλλωστε συμβαίνει με ολόκληρη την γαλλική κοινωνία. Οι θέσεις τους από την ασφάλεια, έως το μεταναστευτικό θα προκαλούσαν εγκεφαλικά σε κάποιους μοντέρνους ιεροκήρυκες της πολιτικής ορθότητας στην Ελλάδα!

Ο Μητσοτάκης, παρόλα αυτά, επέμενε ότι οι εκλογές κερδίζονται στο κέντρο και ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνιέται από το κέντρο, γιατι η πλειονότητα των πολιτών κινείται ιδεολογικά στο κέντρο και έδειξε ότι φτιάχνει ένα κόμμα Ι Χ με πράσινους , κόκκινους και μπλε κόκκους!

Ολίγον ΠΑΣΟΚ με πολύ διαπλοκή και μπόλικο ΠΟΤΑΜΙ χωρίς τον ΠΥΡΣΟ, αλλά με όλα τα ΠΑΣΟΚογενή ΛΑΜΟΓΙΑ του Σημίτη στις υπουργικές καρέκλες. Οργή όμως προκάλεσαν και οι αυτοαναφορικές υπερβολές του Μητσοτάκη στο συνέδριο, πως τάχα η κυβέρνησή του «κράτησε την κοινωνία όρθια».

Με περίπου 30000 θανάτους από την πανδημία, κατέκτησε ρεκόρ Ευρώπης σε σχέση με πληθυσμό … δεν το λες «όρθια» αλλά ύπτια! Με ρεκόρ πτώσης εισοδήματος για μη προνομιούχους, φτωχούς, με κρυφό χρέος «βόμβα» 3 δισ. ευρώ (!) από τις εκκρεμείς συντάξεις και 300 και πλέον συμπατριώτες χωρίς σύνταξη … Ε! πάει πολύ με τέτοιες επιδόσεις να μιλάς , αντί να κρύβεσαι και μάλιστα να λες "σας κράτησα όρθιους". Σημαίνει πως βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου .

Τα δύσκολα όμως είναι μπροστά και θα αποδειχθούν καταλύτης .Η δημόσια αμφισβήτηση του Μητσοτάκη , επιταχύνει τις πολιτικές διεργασίες για την ίδρυση του ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ … Ο Σαμαράς έκανε το πρώτο βήμα.
Όμως τωρα που τελείωσε η αυτοαναφορική φιέστα αυτοθαυμασμού του Κυρ.Μητσοτάκη, στο συνέδριο των άλαλων ,συμβιβασμένων χειροκροτητων… οφείλει να απαντήσει στον Ελληνικό λαό ο Σημιτοποταμισιος θετός πολιτικός γιος του Αρχιερέα της Διαπλοκής στην εξής ερώτηση: "Μήπως ο Μητσοτάκης έχει αποδεχθεί να παραδώσει το μισό Αιγαίο με μια νέα συμφωνία «αλά ΠΡΕΣΠΕΣ» και μήπως για τον λόγο αυτό ο Σαμαράς είπε απο το ΒΗΜΑ του Συνεδρίου ότι: «οι Έλληνες δεν θα δεχθούν υπαναχωρήσεις στα εθνικά συμφέροντα της χώρας»"
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος