Loading...
 Start Page

Το Πάσχα ας γίνει η αφετηρία ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος  με αγάπη και πίστη  στη Θεϊκή δύναμη, την οποία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη. 

Μπροστά στην ανυπέρβλητη λάμψη του ανέσπερού φωτός ας αναλογιστούμε το κοινό μας χρέος για το πέρασμα από την παλιά ζωή στην νέα και το Πάσχα του 2022 ας γίνει η αφετηρία ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος  με αγάπη και πίστη  πίστης στη Θεϊκή δύναμη, την οποία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη.

Μετά τα φρικτά ΠΑΘΗ και το ΣΤΑΥΡΙΚΟ θάνατο άλλωστε ακολουθεί πάντα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

Η εγκαθίδρυση μιας νέας τάξης πραγμάτων που βίαια μας επιβάλλουν μας γεμίζει θλίψη για τον αδικαίωτο πόθο και για το αβέβαιο του μέλλοντος μας. Αυτή η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Μεγάλης βδομάδας των παθών, αφού κάνει τον βίο μας αβίωτο και μας εξαναγκάζει στο μαρτύριο του αλύτρωτου προμηθέα Δεσμώτη.

Αυτά που βιώνουμε τα τελευταία 12 εφιαλτικά χρόνια μας γεννουν απογοήτευση και απελπισία.Ολοταχώς μας σπρώχνουν στον Άδη…

Εμείς θα πάμε κοντρα ;  Όρθιοι και αποφασισμένοι για όλα θα συγκρουστούμε μετωπικά με τους σταυρωτες μας ; 

Το ΠΑΣΧΑ είναι  σταθμός πνευματικού ανεφοδιασμού και μια μοναδική ευκαιρία συνειδητοποίησης της περατότητάς μας , η οποια μπορεί να μας κάνει να αποφασίσουμε να δωσουμε νόημα σε κάθε μας μάχη και πράξη.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ αποτελεί ένα πνευματικό «εργαλείο» που φέρνει την ελπίδα της αθανασίας ,τη χαρά της νίκης του θανάτου και τη βεβαιότητα ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να ανακαινιστούν .

Η αλαζονεία της Πρωθυπουργικης εξουσίας έφερε τη διάρρηξη των σχέσεων με τον λαό, με τους νοικοκυραίους, με όσους θέλουν να ανέβουν με σκληρή δουλειά αλλά δε βρίσκουν ευκαιρίες.

Σε μία δύσκολη πανανθρώπινη συγκυρία, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές μας και σκορπά τον πανικό, το Πάσχα του 2022 έρχεται για να δώσει ένα πραγματικό μήνυμα ελπίδας, αγάπης και πίστης στη Θεϊκή δύναμη, την οποία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη.

Η Θυσία του Χριστού και η Ανάστασή του, μας προσφέρει την Ελπίδα της νίκης και του θριάμβου.

Μας καθοδηγεί στην κάθε σκέψη μας με Πίστη, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, ελπίδα για τη κοινή μας προσπάθεια , ώστε η Πατριδα και ο Λαος να περάσουμε από το σημερινό σκοτάδι στο ΦΩΣ.

Στη ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ μου παρέμβαση θα παρουσιάσω ενα συγκλονιστικό απόσπασμα απο το συνέδριο των Δελφών   με την ελπίδα να αξιολογηθεί δεόντως και να προκαλέσει προβληματισμούς , συζητησεις και να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες, στο οποίο βλέπουμε τον συγγραφέα, ιστορικό και σύμβουλο του Κλάους Σβαμπ, (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Μεγάλη Επανεκκίνηση - TheGreatReset ) τον Γιουβάλ Νόα Χαράρι, να λέει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για… χακάρισμα ανθρώπων! 

«Το κλειδί είναι η δυνατότητα να χακάρουμε τους ανθρώπους, αυτό δεν υπήρχε στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση για να χακάρουμε λογαριασμούς και υπολογιστές αλλά η μεγάλη επανάσταση είναι η αναδυόμενη ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους να έχουμε αρκετά δεδομένα για τους ανθρώπους και να τους ελέγξουμε και να τους καταλάβουμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον ίδιο τον εαυτό τους. 

Και όταν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά μπορείς να τους ελέγξεις απολύτως και αυτό είναι κάτι που η δημοκρατία και καμία άλλη κοινωνία ποτέ δεν είχε να αντιμετωπίσει γιατί ήταν αδύνατο σε όλη την ιστορία», λέει αρχικά ο Χαράρι και προσθέτει:

«Αυτό υποβιβάζει τις παραδοσιακές μας ιδέες για την δημοκρατία και την ανοιχτή κοινωνία γιατί δημοκρατία σημαίνει ανοιχτή επιλογή για κάθε άτομο και εμείς ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί να καθοδηγήσει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. 

Είναι όπως η οικονομία που λέμε “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”, αυτό λένε οι κυβερνήσεις ότι ο “πολίτης έχει πάντα δίκιο”, τώρα που όμως οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χακάρουν τους ανθρώπους δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ελεύθερη βούληση». 

Να σημειώσουμε ότι ο Γ.Ν.Χαράρι είναι γνωστός για τις απόψεις του, ΑΛΛΑ,  στο συγκεκριμένο βίντεο τον βλέπουμε να μιλά στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…

Γιατί μήπως ο Πρωθυπουργός είναι ο εντολοδόχος της ΝΤΠ ;

 

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/i/status/1515969193627246599

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος