Loading...
 Start Page
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι καμπάνες που χτύπησε ο γαλλικός λαός ΤΡΟΜΑΞΑΝ το Μητσοτάκη.
Σε “εφιάλτη ” για τα λαϊκά νοικοκυριά εξελίσσεται η νέα απίστευτη αύξηση του πληθωρισμού στο 8,9%

Το 2016 με τον πληθωρισμό στο 1,1% ο Μητσοτάκης δήλωνε ότι δεν θα μπορουσε να ζήσει με 800€...

Σήμερα με τον πληθωρισμό στο 8,9%  με δική του ευθύνη 
τι πιστεύει και τι κάνει ως Πρωθυπουργός ;

Η κυβέρνηση των ΑΡΙΣΤΩΝ παρακολουθεί ως θεατής τις εφιαλτικές διαστάσεις που λαμβάνει η πορεία του πληθωρισμού που ηδη εκτοξεύτηκε στο 8,9% τον Μάρτιο σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Μάλιστα, ο Γενικός ΔΤΚ σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2022 παρουσίασε αύξηση 2,7%.

Κρίσιμα αγαθά και υπηρεσίες καταγράφουν τεράστιες ανατιμήσεις.

Ο ηλεκτρισμός κατά 79%, το φυσικό αέριο κατά 68% και το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 58,5%. 

Η κατάσταση με τους υπέρογκους λογοριασμούς του ρεύματος έχει φτάσει πια σε επικίνδυνα επίπεδα .

Οι οικογενειάρχες, οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες, οι βιοπαλαιστές, ολοι ανεξαιρέτως βρίσκονται σε πραγματική απόγνωση μετά το άνοιγμα των σχετικών φακέλων.

Εάν ο ΕΝΦΙΑ ήταν η χαριστική βολή για τα κόμματα Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και Καρατζαφέρη το ΡΕΥΜΑ και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ θα σπάσει τα κόκαλα των σημερινών …

Η κοινωνικη κατάσταση γίνεται εκρηκτική με τις συνεχείς ανατιμήσεις οπως για παραδειγμα στα τρόφιμα και τα λάδια 19,9% και 13% στα λαχανικά.

Επιτέλους πότε θα καταλάβουν οι ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΙ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΕΣ του ΜΑΞΙΜΟΥ ότι πρέπει να αναλάβουν δράσεις και να σταματήσουν να βλέπουν πολιτικους εχθρούς που δήθεν χτίζουν το αντικυβερνητικό μέτωπο.

Η ακρίβεια, που ξεζουμίζει το οικογενειακό εισόδημα και οδηγεί στη φτωχοποίηση, αναδεικνύεται μέρα με τη μέρα σε «αχίλλειο πτέρνα» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού συντριπτικό είναι το αθροιστικό ποσοστό εκείνων που στις δημοσκοπησεις δηλώνουν ότι τους έχει επηρεάσει πολύ (92%)

Ο Μητσοτάκης και οι τζιτζιφιόγκοι του πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και οχι  όσους αντιδρούν στην ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ με τη γνωστή γελοία ατάκα που την πήρε από τον εφιάλτη Σημίτη: «φταίει ο λαϊκισμός που βρίσκεται απέναντι στις δυνάμεις της ευθύνης» !

Δεν είναι δύσκολο να καταλαβει κανείς γιατι ο «αντι- λαϊκισμός» είναι η καραμέλα των κερδισμένων από την παγκοσμιοποίηση και τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται πλαστα ως οι δυνάμεις της ευθύνης και του «εκσυγχρονισμού».

Η ακολουθούμενη πολιτικη Μητσοτάκη και των λοιπών ηγεσιών του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ,έχει σαν αποτέλεσμα  την άνοδο στα ύψη των τιμών  όλων ανεξαιρέτως των προϊόντων την άνοδο του πληθωρισμού και τη μείωση της ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να  καλύψουν τις ανάγκες τους και τις ελλείψεις τους στα βασικά αγαθά.

Την τραγική κατάσταση καταγράφουν και τα συμπεράσματα της έρευνας της RealPolls .

Οι πολίτες δεν δείχνουν να πείθονται από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που έχει εξαγγείλει ο Μητσοτάκης και τα οποία ο ίδιος, ως γνωστόν, έχει χαρακτηρίσει ουσιαστικά «ψίχουλα», ενώ δεν είναι ικανοποιημένoι ούτε από τον τρόπο που διαχειρίζεται το πρόβλημα. Το ουσιαστικό μέτρο στήριξης που αποδέχονται οι ερωτηθέντες, αλλά η κυβέρνηση δεν διανοείται μέχρι τώρα να το πάρει για να μη θίξει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στον χώρο της ενέργειας, είναι ο περιορισμός στα κέρδη των εταιριών ηλεκτρισμούΤο 80,3% των ερωτηθέντων θεωρεί ένα τέτοιο μέτρο απαραίτητο, ενώ έχει τόσο υψηλή στήριξη από τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.

Αυτα τα καυτα προβλήματα της καθημερινότητας καθόρισαν και την ψήφο του Γαλλικού λαου.   Το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα με την ψήφο των Γάλλων ΠΟΛΙΤΩΝ έχει σχεδόν διαλυθεί. Στα τάρταρα βρεθηκε το παλιό γκωλικό κόμμα οπως και το παλιο δυνατό  σοσιαλιστικό του Μιτεράν καθως και το «πάλαι ποτέ διαλαμψαν»ευρωκομμουνιστικό.   

 
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου σήμανε την συντριβή του σκληρού ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ κατεστημένου που προωθεί  τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων .            
Η καταδίκη όλων των μεγάλων κομμάτων σήμανε τ
ο τέλος της ανέφελης Παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη.                                           Οι καμπάνες που χτύπησε ο Γαλλικός λαός με την ψήφο του τρόμαξαν τους ΚΟΥΛΗΣΤΑΣ  ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ….                                              Απορρίφθηκαν απο τους γαλλους ψηφοφόρους μετα βδελυγμίας όλες οι Νεοφιλελεύθερες πολιτικές καθως και οι πολιτικοι κολεγιοπαιδες γόνοι και επιγονοι ΤΖΑΚΙΩΝ και γεννηματα σκοτεινων στοών και λεσχών που συμπεριφέρονται ως  «ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ» …                  
Πήραν την απάντηση που άξιζαν οι τσαμπουκάδες κατά του λαού , απο τα πολιτικά τσογλανοπαιδα … του Ρότσιλ και του Σόρος… που ζουν βασιλικά τρώγοντας με χρυσές μασέλες και πλουτίζοντας απο τα κλεψιμαίικα .

Ο Μακρον πολιτικο προϊόν και αυτος της οικονομικής ολιγαρχίας και του Τραπεζικού κατεστημένου κάνει  στη Γαλλία ο,τι κάνει και ο Μητσοτάκης στην Ελλάδα.                                  
Η φάρα αυτών των κατασκευασμένων ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ στα πολιτικα εργαστήρια , των εκπαιδευμένων πολιτικών απο τα ξενα θηριωδη οικονομικά κέντρα , σκοπό έχει να εφαρμόζει - πάση θυσία - σκληρά μέτρα που χτυπάνε τη συντριπτική πλειονότητα του κόσμου.                 Η «πολιτικη φάρα του Μητσοτάκη»  ακόμα και σήμερα αρνείται να μαζέψει τα «κοράκια» της αγοράς ενέργειας που διαλύουν καθημερινά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.                                                        
 Η «πολιτική φάρα του Μητσοτάκη»
 ζητα την αύξηση του χρόνου της εργασιας και της συνταξιοδότησης και όσο το δυνατόν λιγότερο κοινωνικό κράτος .

Ο Μητσοτάκης , όπως και ο Μακρόν, με την αντιλαϊκή και αντικοινωνική πολιτική έχουν σπειρει τη φτώχεια, την απελπισία , τον πανικό , ενω κατάφεραν και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ανυπεράσπιστων λαικών τάξεων .                                                            
Οι κάλπες  που ερχονται ολοταχώς θα χαρίσουν και στο Μητσοτακη μια ανεπανάληπτη ήττα.                        
Τα «πολιτικά τομάρια» των συνεργών-συνεργατών του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ  καθως και τα κλεψιμαίικα αυτών αλλα και του «ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ με τους ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ» θα τα διασώσει μόνον 
 μια «συγκυβέρνηση ντροπή» με ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ … ως «δοτούς» πρωθυπουργούς, που θα αντιπαλεύουν και θα γκρεμίζουν ,με νύχια και με δόντια , κάθε παραδοσιακή φιλολαϊκή πολιτική που έχει απομείνει .

Οι γαλλικές εκλογές σηματοδοτούν για την την Ευρώπη ασφαλώς και την Ελλαδα, την είσοδο σε μια νέα ιστορική εποχή , αφού ξεκαθαρα το 70% των ψηφοφόρων με την ψήφο τους τάσσονται με τη μια ή την άλλη μορφή απόρριψης της ξέφρενης παγκοσμιοποίησης.                               Οι πατριωτες ευρωπαίοι πολίτες απαιτούν κοινωνικη ευημερία και κοινωνικη Δικαιοσύνη προτάσσοντας έναν πατριωτισμό ως κινητήρα του ευρωπαϊκού πατριωτισμού και της αμυντικής και πολιτικής ενοποίησης .                                    
Δεν είναι φρόνιμο να παραβλέπουμε τις 
επιπτώσεις που έχει στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία ο πόλεμος στην Ουκρανία. Επίλογος θλιβερός οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπ.Οικ. Χρ.Σταικουρα στη Νέα Υόρκη: « καμία χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, δε θα βγει αλώβητη από την οικονομική κρίση...».    

Αναλυτικά ανέφερε : «Οι αρνητικές επιπτώσεις έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις αλυσίδες εφοδιασμού και το καταναλωτικό συναίσθημα. Βυθιζόμαστε, όλο και περισσότερο, στην κινούμενη άμμο της νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών συρρικνώνεται δραματικά. Οι ρυθμοί ανάπτυξης μειώνονται. Ο πληθωρισμός αυξάνεται γρήγορα. Καμία χώρα δεν θα βγει αλώβητη από αυτή την κατάσταση και φυσικά περιλαμβάνει και την Ελλάδα»
Τέλος, τόνισε ότι οι ενέργειες που λαμβάνουν τα κράτη σε εθνικό επίπεδο δεν αρκούν για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών… 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος