Loading...
 Start Page
Οδεύοντας προς το πολιτικό του Βατερλό ο Μητσοτάκης!

Ακόμα και οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, δεν μπορούν πλέον να αποκρύψουν την λαϊκή δυσαρέσκεια και την κατακρήμνιση των εκλογικών ποσοστών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός καταρρίπτει και επίσημα το αφήγημα της αυτοδυναμίας,  που κουνώντας το δάκτυλο στους πολιτικούς του αντιπάλους προεξοφλούσε για λογαριασμό του. Πλέον, εγκατέλειψε το στόχο της αυτοδυναμίας και προχώρησε σε μια ομολογία ήττας γιατί διαπιστώνει πως η πανδημία δεν υποχωρεί, η εξωτερική πολιτική στον πόλεμο της Ουκρανίας, έκανε την Ελλάδα εχθρό της Ρωσίας, η ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, η αισχροκέρδεια, τα χατήρια στην διεφθαρμένη ελίτ, τον έκαναν ευάλωτο…

Η φθορά της Κυβέρνησης των α-χ-ρίστων είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη. Πλέον, το Μαξίομυο τρέμει τη λαϊκή κατακραυγή, που έχουν προκαλέσει το ράλι αύξησης των τιμών, το πάρτι της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της κερδοσκοπίας στην ενέργεια και της έλλειψης αγαθών.

Οι έρευνες της κοινής γνώμης καταγράφουν την δραματική συρρίκνωση των δυνάμεων της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της επιρροής του Μητσοτάκη, με τα τελευταία γεγονότα να κραυγάζουν, ότι στις επόμενες εκλογές ο Μητσοτάκης θα «χάσει αυγά και καλάθια» δηλαδή και την πρωθυπουργία και την ηγεσία της ΝΔ.

Είναι φανερό ότι πλέον, ο Μητσοτάκης μετράει αντίστροφα για το πολιτικό του Βατερλό!

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι Κυβερνητικοί  βουλευτές «βράζουν» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί γνωρίζουν, πως όταν γίνουν οι εκλογές θα επανεκλεγούν περίπου στους 90 και αυτό με ποσοστό που θα είναι κοντά στο 28%.. Εάν επαναληφθεί το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε ο Αντ. Σαμαράς δηλαδή το 18,8% ε! τότε «ΚΛΑΨΕ ΚΟΥΛΗ»

Μετά τα περί ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ η πολιτικη τράπουλα ανακατεύεται Οι λεγόμενοι «ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» και πάλι ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ και συμμετέχουν με σοβαρότητα σε «ζυμώσεις» για τη δημιουργία μιας ΝΕΑΣ Νέας Δημοκρατίας 

Στο ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ πολιτικό σχηματισμό εμφανίζονται γνωστά μπαρουτοκαπνισμένα  «γαλάζια» στελέχη που είναι δυσαρεστημένοι με την πολιτικη του Κ. Μητσοτάκη απέναντι στις εθνικές υποχωρήσεις και είναι απεναντι στην ανάλγητη αντιλαϊκή πολιτική του.

 Επιπλέον οι «ΛΟΧΑΓΟΙ» εκτιμούν ότι ο Μητσοτάκης με κάθε τρόπο μεταλλάσσει ιδεολογικά και στελεχιακά την Ν Δ σε ένα κόμμα μικρότερο μεν, αλλά Μητσοτακικό δε …δηλαδή ένα κόμμα, απόλυτα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ!

Η μικρότερη μητσοτακική ΝΔ θα επιτευχθεί οριστικά στις εκλογές, όταν αυτές γίνουν με τη λίστα του αρχηγού, δηλαδή με απόλυτα αφοσιωμένους στην ηγεσία υποψήφιους 

Αυτό το περίεργο κλίμα στην «γαλάζια» παράταξη, μαζί με τους Σημιτικούς και τους κομμουνιστές τυχοδιώκτες που έχει μαζέψει , κανει αρκετούς απο τους γαλάζιους βουλευτές να μιλούν -έστω και off the record- για την αναγκαιότητα να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος αμέσως μετά τις εκλογές. 

Αυτά θα συμβούν επειδή  με τίποτα δεν μπορεί ο Μητσοτάκης  να μαζέψει την πτώση του, γιατί ούτε τη βούληση έχει, ούτε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ούτε ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει, ώστε να περιορίσει την πολιτική απόρριψη του, που τώρα καταγράφεται και δημοσκοπικά.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος