Loading...
 Start Page
Οι Ευρωεκλογές είναι η … ΩΡΑ … της αντίστασης! Να μην επιτρέψουμε το τέλος της Ελλάδος μας!
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Ο Πρόεδρος του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος συνέταξε το παρακάτω άρθρο για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και το τι σηματοδοτούν οι επερχόμενες Ευρωεκλογές.
 
Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Οι Ευρωεκλογές είναι η … ΩΡΑ … της αντίστασης! Να μην επιτρέψουμε το τέλος της Ελλάδος μας!»
 
Στην ελληνική πολιτική σκηνή λαμβάνει χώρα το εξής παράδοξο: Ανδρουλάκης, Κασελάκης, Χαρίτσης (και… λοιποί “συγγενείς” καθώς και “παρατρεχάμενοι”) θέλουν διακαώς να γίνουν ΠΑΣΟΚ … την ώρα που ο Μητσοτάκης έκανε ΠΑΣΟΚ το κόμμα του, με πάμπολλα, όπως ήδη είναι γνωστό, στελέχη τα οποία προέρχονται από το ΣΗΜΙΤΙΚΟ - εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
Οι αιτίες που ο ίδιος και το κόμμα του καταφέρνουν ακόμα να διατηρούν την κυριαρχία τους στην πολιτική σκηνή, δεν βρίσκονται εκεί αλλά στους … απέναντι, δηλαδή, στην αδυναμία ενός κόμματος της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει τη δυναμική που απαιτείται για να μετατραπεί από ένα μικρό κόμμα σε κόμμα εξουσίας.
Έχουμε μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση που βουλευτής και πρώην Υπουργός της, αντί να ζητά γονυπετής συγγνώμη για τις όποιες ευθύνες έχει για τον άδικο θάνατο ανθρώπων, έχει το εξοργιστικό θράσος να κοροϊδεύει με τη στάση του, τη Βουλή και ολόκληρη την Χώρα!!
Μετά το "διασφαλίζουμε την ασφάλεια"... που τώρα "ντρέπεται και η ντροπή", έχουμε Κυβέρνηση που συγκροτούν όλοι αυτοί που είχαν καταντήσει ένα μπάχαλο τον ΟΣΕ, κι όχι μόνο, πρασινοφρουροί, συνδικαλιστές, πολιτικοί της αριστεράς και όλος αυτός ο συρφετός…
Και όλη αυτή η πολιτική τραγωδία που εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία, να “θέλει” ακόμα να κόβει εισιτήρια, παρότι την Τετάρτη 7.2.2024, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα από την κυβέρνηση η οποία θυμίζει περιφερόμενο τσίρκο, έφτασε να εκδώσει κατά πλειοψηφία (330 ψήφοι υπέρ, 254 κατά, 26 αποχές) καταγγελτικό ψήφισμα για το «Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα».  
 
 
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
Χωρίς να μπαίνω στην ουσία των καταγγελιών, θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που το Ε.K., από το 1979 που εκλέγεται άμεσα, κατέληξε σε τέτοια απόφαση!! 
Μια Κυβέρνηση με τους “αλεξιπτωτιστές”, τους “χθεσινούς”, τα “ορφανά του Σημίτη” και τους “ενοικιαστές”, που χρησιμοποιούν με “καιροσκοπικό τρόπο” την κεντροδεξιά και το λαό της …
Με μια αμοραλιστική ηγεσία που προχωρεί στην αλλοίωση και ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΘΕΣΕΩΝ εκτός από την ιδεολογική μετάλλαξη…
Πολύ φυσιολογικά και επόμενα επήλθε, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή καταδίκη και μάλιστα από Ευρωβουλευτές φιλικών κυβερνήσεων.
Μην μας προκαλεί εντύπωση, γιατί εκεί οι βουλευτές δεν είναι πιόνια στα χέρια των προέδρων, ούτε ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ - ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ - ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ …
Εκεί οι βουλευτές ελεύθερα ψηφίζουν ή καταψηφίζουν ανάλογα με τις ιδέες τους ή τα συμφέροντα των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπούν, χωρίς να φοβούνται διαγραφές. Εκεί ξεδιπλώνουν το όραμά τους. 
Αντίθετα, στο Ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίζουν ακόμα και όταν δημόσια έχουν τοποθετηθεί πως διαφωνούν, όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες με τον ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ή πριν λίγα χρόνια με την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ , τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ κ.α..
Ο Μητσοτάκης και με τις διαπιστωμένες παραβιάσεις των κανόνων του κράτους δικαίου - τηλεφωνικές υποκλοπές, οικονομικά σκάνδαλα , αδιαφάνεια κ.α. - ακολουθώντας τις πολιτικές και τις πρακτικές του ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗ , αφήνει πολιτικό κενό στα δεξιά της ΝΔ.
Οι “ενοικιαστές” της παράταξης που προκαλούν οργή και θυμηδία στον κόσμο της και τον οδηγούν σε απρόβλεπτες αντιδράσεις…
 
 
Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ
Τον ερχόμενο Ιούνιο, στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, η καταψήφιση θα είναι τρομακτικής ισχύος, όπως άλλωστε συνέβη και με το μήνυμα που δόθηκε στις πρόσφατες Περιφερειακές-Δημοτικές εκλογές, αλλά εκείνο ήταν μικρής σημασίας…
Στις ευρωεκλογές μπορεί … μπορεί … μπορεί … να τιμωρήσει αυστηρά τον Μητσοτάκη που ασταμάτητα και ξεδιάντροπα αναιρεί την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα της Ν.Δ. ως βασικού φορέα της συντηρητικής παράταξης και έφτασε μέχρι και την αποδόμηση της παραδοσιακής οικογένειας που αποτελεί τον πυρήνα της ελληνικότητας και της εθνικής ταυτότητας.
Τώρα - στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - είναι Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ όσων δεν έχουν κάνει «σύμφωνο συμβίωσης με την καρέκλα» … και καθοριστική θα είναι και η συμπεριφορά της Εκκλησίας!!
Με την ψήφο τους, όπως προκύπτει από τις ποιοτικές δημοσκοπήσεις, δεν θα επιτρέψουν οι πολίτες που συγκροτούν την “σιωπηλή πλειοψηφία” στα συστημικά κόμματα, να συνεχίσουν την άνευ όρων παράδοση των Ελλήνων στα ξένα κέντρα εξουσίας και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και την πλήρη διάλυση της Ελληνικής Πατρίδας.
Κυρίως, όμως, αυτή η ευθύνη πέφτει στην ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΕΝΙΑ των ιδεολογικών των κοινωνικών και πατριωτικών αγώνων, την γενιά που στο σχολείο έκανε έπαρση και υποστολή της σημαίας.
Μια γενιά που σπούδασε μόνη της, που δεν είχαν λεφτά οι γονείς μας για ιδιαίτερα μαθήματα και όμως δεν τα παρατήσαμε…
Μια γενιά που πίστευε στον Θεό, που σεβόταν απόλυτα τους γονείς, τους δασκάλους και τους γείτονες.
Μια γενιά που αγάπησε την οικογένεια, την πατρίδα, το καλό, το όμορφο, την αλήθεια.
Μια γενιά που δεν κατάφερε να γεμίσει την ψυχή και την καρδιά των παιδιών της και των εγγονών της από πατρίδα, σημαία, ελληνικό πολιτισμό, ένδοξη ιστορία και την θρησκεία της αγάπης, την ορθόδοξη πίστη.
Κάναμε τραγικά λάθη, γιατί ανεχθήκαμε τους απάτριδες, τους αντεθνικούς, τους ανθέλληνες, τους εχθρούς της πίστης, της πατρίδας , των ιερών και των οσίων μας!!
Εάν και τώρα με τον ΝΟΜΟ…ΝΑΡΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, με την θέσπιση του αντισυνταγματικού και αντιχριστιανικού γάμου των ομοφυλοφίλων, καθώς και την ελληνοποίηση των απρόσκλητων ισλαμιστών μεταναστών … εάν τώρα δεν αντιδράσουμε, δεν αντισταθούμε, θα είμαστε υπαίτιοι για το τέλος της Ελλάδος μας…».
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος