Loading...
 Start Page
Την ακρίβεια την προκαλούν… η υψηλή φορολογία και η πολιτική «ελίτ» - Η ψήφος στις Ευρωεκλογές, θα ταρακουνήσει το πολιτικά ανεγκέφαλο κρανίο τους
«Ένεκα της ακρίβειας η πλειοψηφία των πολιτών δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να τα βγάλει πέρα. Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές θα αντιμετωπίσει τη λεγόμενη «χαλαρή ψήφο» των σφόδρα δυσαρεστημένων πολιτών.
Δεν είναι καθόλου δεδομένοι οι ψηφοφόροι. Ιδίως από την εποχή της μνημονιακής περιόδου μέχρι σήμερα, που συνεχώς δοκιμάζονται σκληρά, χωρίς να τους δοθεί καμία «ανάσα», ούτε όμως και προοπτική.
Την βεβαιότητα της αρνητικής εκλογικής καταγραφής έδειξε και η υπαναχώρηση Μητσοτάκη για το «σπάσιμο» της ενιαίας περιφέρειας και την κατάτμησή της σε πέντε μικρότερες περιφέρειες όπως συζητείτο να εφαρμοστεί στις προσεχείς Ευρωεκλογές .
Για την συντριπτική πλειοψηφία, η ακρίβεια εξακολουθεί να είναι το βασικότερο πρόβλημα, όπως καταγράφηκε και στις τάσεις της MRB. Οι 8 στους 10 κάνουν περικοπές εξόδων σε βάρος ακόμα και των πραγματικών τους αναγκών.
Παρ’ οτι στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί ισχυρή αντίδραση, όπως συμβαίνει στην Γαλλία, την Ισπανία και αλλού, τα περί αναβάθμισης της Επενδυτικής Βαθμίδας της Εθνικής Οικονομίας και της αύξησης κερδοφορίας των μεγάλων – ελαχίστων - επιχειρήσεων, δεν αφορούν τα λαϊκά νοικοκυριά…
Η ακρίβεια νικάει κατά κράτος τον Μητσοτάκη και παραμένει σταθερά σε δυσθεώρητα ύψη που δεν μπορεί ούτε δημοσκοπικά να αγγίξει ο… άριστος των ΑΡΙΣΤΩΝ, καταλληλότερος πρωθυπουργός.  
Οι ευρωεκλογές του 2024 είναι κρίσιμες.
 
Η λιτότητα, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση πρέπει να αντιμετωπιστούν και να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο. Με πολιτικές εξόντωσης των πολιτών, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ελληνική πλειοψηφία, αλλά μειοψηφία..!!
Οι Έλληνες πολίτες, με την ψήφο τους θα εκφράσουν την δυσφορία τους, ειδικά για τα ζητήματα τα οποία αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά τους.
 
Η υψηλή φορολογία και η πολιτική «ελίτ» προκαλούν την ακρίβεια!
Οι βιοπαλαιστές και οι μικρομεσαίοι ένοιωσαν στο πετσί τους τις πρακτικές που χρησιμοποιούν τα ολιγοπώλια, η χρηματιστηριακή λογική και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες της ενέργειας. Αυτά, δηλαδή, που οι φιλελεύθεροι λάτρεις του δημόσιου χρήματος, προτιμούν να τα ξεχάσουμε...
 
Η ψήφος θα ταρακουνήσει το πολιτικά ανεγκέφαλο κρανίο τους…!!
Τον «λογαριασμό» θα τον στείλει ο ελληνικός λαός στους υποστηρικτές της λεγόμενης «Πράσινης Οικονομίας» και στους οπαδούς των μέτρων για την λεγόμενη «Κλιματική Αλλαγή».
Αυτά προκαλούν την ακρίβεια!!
Μετά από την εφαρμογή των πολιτικών της φτωχοποίησης ξέρουμε καλά τι γίνεται... Ναι, αλλά στα 6 χρόνια η κυβερνητική προπαγάνδα ισχυρίζεται ότι κέρδισε αρκετές μάχες… 
Μήπως, όπως νίκησε την πανδημία, με… 37000 νεκρούς;
 
Μήπως, όπως νίκησε την οικονομική κρίση, λόγω πανδημίας, προσθέτοντας 60 δις ευρώ χρέος;
 
Μήπως, όπως νίκησε την περιβαλλοντική κρίση αφήνοντας Εύβοια, Ρόδο, Έβρο να καούν και την Θεσσαλία να γίνει λίμνη;
 
Μήπως, όπως νίκησε την ακρίβεια με πληθωρισμό τροφίμων 10% ;
 
Μετά από κάθε μάχη «τα φτιάχνει όλα ο Μητσοτάκης», όπως ακριβώς το υποσχέθηκε. Μετά την μάχη για το «καλάθι του νοικοκυριού» και την καταπολέμηση της ακρίβειας…:
To ελαιόλαδο ακρίβυνε 55% μόνο τον Νοέμβριο 
 
Τα φρούτα 12% και τα λαχανικά 10,8%
 
Οι χονδρικές τιμές «πέταξαν» πάνω από 100% μέσα σε ένα χρόνο
 
Και ενώ η τιμή του Φυσικού Αερίου μειώθηκε κατά 53,2%, οι τιμές στα τρόφιμα, αντί να μειώνονται, «τραβούν» την «ανηφόρα» 
 
Έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για νοικοκυριά και πολίτες στην Ελλάδα!!
Εκτός από την αισχροκέρδεια, την ακρίβεια, το υψηλό κόστος ζωής, με το μισθό να εξαντλείται στα μέσα του μήνα, οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και μια νέα ακόμα, πιο αδίστακτη φοροεπιδρομή, με απόφαση της σημερινής κυβέρνησης. 
 
Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2024 προβλέπει 6,2 δις € παραπάνω φόρους / συν. 62,9 δις σε σχέση με το 2023 (56,7 δις €)
Με «κτηνώδη» αναλγησία αδιαφορεί η κυβέρνηση για τους γογγυσμούς του κόσμου που αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις πιο στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες. Στα «ύψη» οι τιμές σε τρόφιμα, ενοίκια και ρεύμα, εκμηδενίζουν την αγοραστική δύναμη της λαϊκής τσέπης.
Τα ελληνικά αρνητικά ρεκόρ εξαθλίωσης δεν έχουν τελειωμό, κάτω από τον Μέσο Ευρωπαϊκό Όρο κινήθηκε και η πραγματική ατομική κατανάλωση στην Ελλάδα το ίδιο έτος - ενώ κατατάχτηκε στην 25η θέση της Ε.Ε. (μαζί με την Εσθονία) και 22% κάτω από το Μέσο Ευρωπαϊκό Όρο». 
 
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος