Loading...
 Start Page
Κύριε πρωθυπουργέ το "παρεάκι" που χειριζόταν το Predator έκανε χρυσές δουλειές και αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρω ;
Ειναι ξεκάθαρο και κρυστάλλινο πως
δεν μπορεί να δώσει την λύση όποιος είναι μέρος του προβλήματος και εφόσον με τη βούλα της Δικαιοσύνης εμπλέκεται η ΕΥΠ τότε θεωρείται φυσιολογικό και επόμενο να είναι μπλεγμένος κι ο ιδιος επικεφαλής της .
 
Τα δημοσιευμένα ρεπορτάζ πολλών ΜΜΕ επίσης καταλήγουν πλέον στο συμπέρασμα ότι ΕΥΠ και predator αποτελούσαν ένα ενιαίο σύστημα παρακολούθησης.
 
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η εισαγγελική έρευνα. 
 
Με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τον παρακρατικό μηχανισμό παρακολουθήσεων που είχε στηθεί από στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη .
 
 
 
Μένει να αποδειχθεί εάν το τσουνάμι των αποκαλύψεων μετα και τα 6 περίπου εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στα κανάλια , θα γίνει ψιχάλα ...
 
Απο όσα έχουν αποκαλυφθεί και καταγραφει δεν υπάρχει πουθενά και καμμιά απάντηση στο ερωτημα γιατι ο κ.Ανδρουλάκης και οι λοιποί δεν έκαναν μήνυση κατά όσων από την ΕΥΠ έχουν υπογράψει την παρακολούθησή τους ώστε να κληθούν ως ύποπτοι και να αναγκαστούν να καταθέσουν στοιχεία όταν με την μηνυτήρια αναφορά τους κατονόμασε ως μάρτυρες και τωρα να μπορούν να ξεφύγουν με επίκληση του απορρήτου ;
 
Με βάση το νόμο είχε την ευθύνη της ΕΥΠ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός 
αυτός έδινε εντολές και σε αυτόν έδιναν και δίνουν αναφορά οι διορισμένοι επικεφαλης της.
 
Μήπως έχει βρεθεί ο ένοχος ;
Τα στοιχεία της ταυτότητας του γνωστά και η διεύθυνση κατοικίας και εργασιας επίσης …  
 
Με την αριθμ.344/23-2-21 ΦΕΚ 2659Β "Εξουσιοδότηση στον Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού να υπογράφει «Με εντολή Πρωθυπουρ-
γού» έγγραφα,πράξεις και αποφάσεις που αφορούν στην Ε.Υ.Π., ουσιαστικά η ευθύνη για ό,τι υπέγραφε ο Γ.Γ. Πρωθυπουργού παρέμεινε στον Πρωθυπουργό.
 
Θα αποδοθούν ευθύνες στο Πρωθυπουργό , στον ΓΓ της Κυβέρνησης καθώς επίσης στο Διοικητή της ΕΥΠ ;
 
Ο κ.Δημητριαδης λέει ότι δεν εχει κληθεί καν ως μάρτυρας , ενώ δεν έχουμε μάθει ακόμα τι γινόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον κουμπάρο του τον κ. Λαβράνο !
 
Η εισαγγελέας του Αρειου Παγου πριν λίγο καιρό κάλεσε τον κ. Στιγκα πρόεδρο κοινοβουλευτικου κομματος με βάση τα όσα 
αναμεταδόθηκαν απο τα ΜΜΕ και καλώς έκανε , στην περίπτωση όμως των υποκλοπών δεν έχει καλέσει ακόμα τον κ. Μητσοτάκη , παρ’οτι που όλα τα τεκμήρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
 
Πέραν τούτων όταν μάλιστα ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Ανδρουλάκης κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου που ζητα εμφαντικα να υπάρξει αντιπαραβολή των στόχων του Predator από τη λίστα του κ. Μενουδάκου με τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ. 
Έξω απο το ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ο παρακολουθούμενος πολιτικος αρχηγός δήλωσε πως έκανε αυτό το «διάβημα» «για να υπάρξει επιτέλους αποκάλυψη του ενιαίου κέντρου των παρακολουθήσεων… συνέχισε λέγοντας « Εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτάχυνση της διαδικασίας να πέσει φως σε αυτήν τη νοσηρή υπόθεση, τότε πρέπει άμεσα να γίνει αυτή η αντιπαραβολή και να ενημερωθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός.»
 
Επίσης, μίλησε ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμος , ο οποίος εκανε σοκαριστικές καταγγελίες, στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 
Xρήστος Ράμμος πρ. ΑΔΑΕ 
΄΄Η ελληνική Δικαιοσύνη 
εδώ και 18 μήνες... δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ
δεν έχει διώξει ΚΑΝΕΝΑΝ για τις υποκλοπές το μόνο που σπεύδει 
είναι να διώκει μέλη της ΑΔΑΕ
που απλώς έκαναν τη δουλειά τους 
και το καθήκον τους΄΄
Αυτό είναι το καθεστώς Μητσοτάκη
επιφανειακά δημοκρατία,
εσωτερικά ολοκληρωτικές μέθοδοι. 
 
Η Δικαιοσύνη και η Βουλή έχουν θεσμικό καθήκον να διερευνήσουν το σκοτεινό παρασκήνιο των υποκλοπών καθώς επίσης να ασχοληθούν και με τις απειλές που ασκήθηκαν απο τη κυβέρνηση σε πρόσωπα, που εκπροσωπούν τις ανεξάρτητες αρχές.
 
Αποτελεί επίσης δημοκρατικο καθήκον όλα τα κόμματα και οι ενεργοί πολίτες να δώσουν τέλος στην παρακμή του κράτους δικαίου που συμβαίνει στον βωμό της συγκάλυψης με όλες αυτές τις πρακτικές, που οδηγούν την Ελλάδα μακριά από το ευρωπαϊκό πρότυπο λειτουργίας των θεσμών. 
 
Δικηγορικοί σύλλογοι , επιστημονικοί και μαζικοί φορείς οφείλουν να σταθούν εμπόδιο στον εκβιασμού των πολιτικών αντιπάλων μέσω της παρακολούθησης και του έλεγχου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων . 
 
Οι υποκλοπές λειτουργούν εις βαρος του κράτος δικαίου και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποιοτική δημοκρατία.  
 
Στα χρόνια της πρώτης φορας κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ γίνεται της «παρακολούθησης το κάγκελο».
 
Δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου που υπέγραψε χιλιάδες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών, να είναι και η ίδια παρακολουθούμενη με Predator , αποκαλύπτει το insidestory.
Ποιος έδωσε την εντολή και ποιος "κρατάει" την εισαγγελέα, είναι μάλλον «ηλίου φαεινότερον.»
 
Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε παρέμβαση στον Άρειο Πάγο…
 
Η έρευνα μετρά περισσότερο από ενάμιση χρόνο και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης ενώ για πρώτη φορά κρούεται & ο κώδωνας κινδύνου παραγραφής τυχόν αξιόποινων πράξεων...   
 
Οι δικαστές δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο φόβου κι απειλών ώστε να παραμένουν αδέκαστοι στην κρίση τους εφόσον γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το καθήκον τους. 
 
Θα θέλαμε να μην αληθεύει ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κινήθηκε άμεσα για την αφαίρεση των δικογραφιών όταν οι εισαγγελείς ζήτησαν να συσχετιστούν τα τηλέφωνα που παγίδευσε η ΕΥΠ με τα ονόματα που είχε εξετάσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων και είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω Predator;
 
Και κάτι τελευταίο … αλλα εξαιρετικά σοβαρό !
 
Ειναι γνωστά στους δημοσιογραφικούς και πολιτικους κύκλους τα 50 πρόσωπα που βρέθηκαν υπό ταυτόχρονη παρακολούθηση από ΕΥΠ και Predator και το γεγονος αυτό κατέστη ευρύτερα γνωστό μετά τις νέες αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών , που σχετίζονται με τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις, και τις οποιες κάνει ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γιώργος Παπαχρήστος.
 
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ» εφημερίδα ΝΕΑ εμπεριέχει πολλές ειρωνείες για τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, αλλά και περίεργες αναφορές ότι το "παρεάκι" που χειριζόταν το Predator έκανε χρυσές δουλειές και αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρω .
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος