Loading...
 Start Page
Τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού,το 2021, μας προκαλούν σε μια γενική επιστράτευση αφού δείχνουν ότι ο ελληνισμός αργοπεθαίνει… χτυπούν οι καμπάνες για τον ξεσηκωμό . Παρ’ ότι είναι ηλίου φαεινότερο πως η εθνικη συμφορά έφτασε ο Πρωθυπουργός ιδρύει υπουργειο οικογένειας για να  νομιμοποιήσει τις σχέσεις ατόμων του ιδίου φύλου που συμβιώνουν έχουν σεξουαλικές επαφές αλλά που δεν τεκνοποιούν . Συνεχίζουν αντάμα οι άθλιοι του κατεστημένου με την επιπολαιότητα που τους διακρίνει τα προσεγγίζουν επιφανειακά το δημογραφικό ,  σημειώνοντας τις κατά τόπους μεταβολές και τις επακόλουθες αυξομειώσεις του αριθμού των βουλευτικών εδρών , ωσάν αυτό να ήταν το πλέον σημαντικό!

Οι αριθμοί αμείλικτοι δείχνουν πως το μεγάλο κακό έρχεται, πλησιάζει, ζυγώνει, θα αφανιστούμε ως ελληνικό γένος και ως ελληνικό εθνος! 

Η ΕΛΣΤΑΤ για το 2022 σημειώνει ότι στην Ελλάδα ήσαν 140.801 θάνατοι και μόλις 76.541 γεννήσεις. 

Κατά τα άλλα, τα συστημικά κόμματα εξουσίας ασχολούνται με την (αδύνατη) ενσωμάτωση των μεταναστών και την προβολή εναλλακτικών μορφών οικογένειας. Ουδείς όμως μιλάει για στήριξη της γεννητικότητας. Διακατέχει ολους τους δήθεν προοδευτικούς ένα ιδιόμορφο σύνδρομο εξάρτησης από τους μητραλοιες (δολοφόνους της μάνας τους) πολιτικούς που με τη δράση τους σπέρνουν τη φτώχεια και το θάνατο από άκρη σε άκρη της ελληνικής γης.

Είναι ανύπαρκτες οι πολιτικες κινήτρων  για τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους και η ο,ποια   βοήθεια είναι ψυχούλα …

Ποια και ποιος θα κάνει παιδιά σήμερα όταν δεν μπορεί ούτε να τα σπουδάσει ούτε να τα ταΐσει ούτε να τους παρέχει τα βασικά . Ετσι και όσοι το τολμούν κάνουν το πολύ ένα παιδί και τέλος .

Μαθηματικά , εάν συνεχιστεί  ετσι αυτή  η κατάσταση  -συν τα εξυπνα μυαλά  που εγκαταλείπουν την Ελλαδα,  ποιος ξέρει  ποιο θα ειναι το μέλλον αυτής της χώρας ;

Η οικογένεια είναι ενα πανίσχυρο όπλο που η Ελλάδα όχι μόνο δεν το χρησιμοποιεί αλλά το αφήνει να χάνεται … Ναι χανόμαστε και δεν το καταλαβαίνουμε.

Διάβασα ότι προ ημερών , συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου γιόρτασαν  την παγκόσμια ημέρα για την ασφαλή έκτρωση  με εκατοντάδες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και σε άλλα τα μέρη της υφηλίου! 

Λησμόνησαν όμως ότι η έκτρωση δεν επιτρέπει ένας νέος ανθρωπος να γεννηθεί και να έρθει στη ζωή και προ παντος ότι μια έκτρωση δεν είναι ποτέ ασφαλής για το κυοφορούμενο ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ !

Στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων έρευνα του 2016 κατέγραψε 300 χιλιάδες εκτρώσεις ετησίως. Στην Ρωσσία των 144 εκατομμυρίων οι καταγεγραμμένες εκτρώσεις το 2017 ήταν 780 χιλιάδες. 

Η Ελλάδα δηλαδή με αυτόν τον ρυθμό, εάν ήταν 30 εκατομμύρια, θα ξεπερνούσε στις εκτρώσεις την Ρωσσία των 144 εκατομμυρίων κατά 120 χιλιάδες ετησίως! 

Τι συνέβη στην Ορθόδοξη Ελλάδα, μία από τις πιο παραδοσιακές κοινωνίες της περίφημης ΕΕ; Γιατί η Ελλάδα πρωτοπορεί σε αυτήν την μαζική σφαγή των αγέννητων νηπίων ;

Στη Ρωσία σημειώνεται μια ραγδαία μείωση των εκτρώσεων κατά 63,5% στα τελευταία χρόνια . Ο αγώνας κατά των εκτρώσεων είναι το σημαντικότερο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, δήλωσε στην Μόσχα πέρυσι τον Οκτώβριο ο Πατριάρχης Κύριλλος κατά την έναρξη του 7ου Εκκλησιαστικού Συνεδρίου για την Κοινωνική Εργασία ενώ τα μέτρα και οι κοινωνικές δομές  στήριξης καθώς και τα κίνητρα συνεχώς αυξάνονται και οι διαθέσιμοι οικονομικοί πόροι απο το ΚΡΑΤΙΚΟ προϋπολογισμό και απο τα ταμεία της ορθόδοξης εκκλησίας πολλαπλασιάζονται χρόνο με το χρόνο .

Στην ΕΣΠΕΡΙΑ , στην αντιχριστιανική Δύση, επικρατεί ακριβώς η αντίθετη ροπή και σπρώχνουν τους ανθρώπους στον Καιαδα .

Συγκεκριμένα : Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε προσφάτως μια πρόταση Οδηγίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών που περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για τις αμβλώσεις. 

  Η αιτιολογική σκέψη 50 αναφέρει ρητά την άμβλωση και το άρθρο 28 ορίζει ότι «τα κράτη πρέπει να εγγυώνται την ασφαλή και νόμιμη πρόσβαση στην άμβλωση για τα θύματα βίας.»

 Σύμφωνα με την οδηγία, «η αποτροπή ή η προσπάθεια αποτροπής μιας άμβλωσης θα συνιστούσε βία!»

  Και δεν σταματούν εδώ οι ΑΘΕΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ αλλά με ένα νεο ψήφισμα το Ευρωκοινοβούλιο θεωρεί τα έμβρυα εμπόρευμα «ανθρώπινης προέλευσης»

Γράφει η  Francesca de Villasmundo

Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε πρόταση Κανονισμού που *εξισώνει τα ανθρώπινα έμβρυα με τα κύτταρα και τους ιστούς*, ορίζοντάς τα ως «ουσίες ανθρώπινης προέλευσης». Αυτό *ανοίγει τις πόρτες στην ευγονική και τις βιομηχανικές χρήσεις.*

Το εγκεκριμένο κείμενο αναγνωριζει την «αγορά γονιμότητας!»Δεδομένου ότι τα έμβρυα περιλαμβάνονται στις κατηγορίες ιστών και κυττάρων, ανοίγει το δρόμο για τη *νομιμοποίηση της αγοράς ανθρώπινης ζωής στην Ευρώπη*.

Η ΕΛΣΤΑΤ με τα στοιχεία της απογραφής που δημοσίευσε ουσιαστικά μας αποκαλύπτει ότι  η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ και παρ’ολα αυτά ο Μητσοτάκης χτενίζεται ….

Ενδιαφέρεται όπως δήλωσε πρόσφατα στη ΔΕΘ για το γάμο και την οικογένεια που δεν ευλογεί η ορθόδοξη Χριστιανική  εκκλησία και που η ΕΝΩΣΗ δυο προσώπων του ίδιου φύλλου δεν φέρνει νέες ζωές στο κόσμο . 

  Θελει με νόμο του κράτους να δώσει την υπόσταση και το περιεχόμενο του γάμου σε κάθε ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . 

Και η διοικούσα εκκλησία κάνει ότι δεν ακούει . Είναι όλα καλά !

Δεν αντιδρούν ούτε πάνω σ' αυτό  ; ΜΟΥΓΚΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ και υποκριτές; 

Προτείνω να διαβάσουν οι Αρχιερεις και όλοι μας τα λεγόμενα του Μακαριστού Χριστοδούλου που δημοσιεύθηκαν 1η Νοέμβρη στα ΝΕΑ το 2018. 

Ο κ. Χριστόδουλος χαρακτήρισε τον Μπουτιλιόνε «καλό χριστιανό» και ταυτίστηκε πλήρως με τις θέσεις που η εξέφρασε ο Ιταλός πολιτικός κατά των ομοφυλοφίλων.

«Επειδή ήταν καλός χριστιανός», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος,  «όταν τον ρώτησαν να πει τη γνώμη του για τους γάμους των ομοφυλοφίλων, αυτός απάντησε όπως κάθε χριστιανός. Ότι δηλαδή το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αμαρτία ενώπιον του Θεού, δεν είναι ποινικό αδίκημα» και συνέχισε: «Σκεφθείτε πού έχουμε φθάσει, σε ποιο κατάντημα έχει φθάσει η ανθρωπότητα . Αυτό που είναι αμαρτία, διακεκηρυγμένη , βοώσα και κράζουσα, θέλει να την καλύψει, να μη μιλάμε, γιατί

ενοχλούνται αυτοί που έχουν το "κουσούρι", γιατί θέλουν όλοι οι άλλοι να το παραδέχονται ως φυσιολογική κατάσταση. 

Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να πάρουν το κεφάλι των αμαρτωλών. Όμως χάριν της πρόνοιας και της αγαθότητας του Θεού είναι τα κεφάλια μας στη θέση τους. 

Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λες είμαι αμαρτωλός και είμαι μια χαρά.

Αυτό είναι διαστρέβλωση της αλήθειας». 

Ακόμη ο κ. Χριστόδουλος, αναφερόμενος στη σημασία των τριών εννοιών Αλήθεια, Θάνατος, Αμαρτία, τόνισε χαρακτηριστικά:

«όποιος τολμά να μιλά γι' αυτές μπαίνει στο περιθώριο. Οι πολλοί δεν θέλουν να ακούν αυτές τις αλήθειες. H αλήθεια ενοχλεί. 

Μοιάζει με μαχαίρι δίστομο».

Άραγε οι αντιστάσεις της κοινωνίας εξακολουθούν να παραμένουν οι ίδιες ή έχουν χαλαρώσει στο όνομα του "μοντερνισμού" και της "εξέλιξης ";

Αυτό είναι διαστρέβλωση της αλήθειας». 

Ακόμη ο κ. Χριστόδουλος, αναφερόμενος στη σημασία των τριών εννοιών Αλήθεια, Θάνατος, Αμαρτία,  τόνισε χαρακτηριστικά ότι όποιος τολμά να μιλά γι' αυτές μπαίνει στο περιθώριο.

 «Οι πολλοί δενθέλουν να ακούν αυτές τις αλήθειες. H αλήθεια ενοχλεί. 

Μοιάζει με μαχαίρι δίστομο».

Και οι κυβερνώντες ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ  , αντί να δώσουν ουσιώδη κίνητρα στους νέους να κάνουν υγιείς οικογένειες να κάνουν παιδιά και να τα μπορέσουν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια κοιτάζουν πως θα υιοθετήσει παιδάκι αυτός που γνωρίζει ότι ΜΟΝΟΝ απο την συνεύρεση άνδρα και γυναίκας γεννάται φυσιολογικά το παιδί και έρχεται η ζωή ! 

 

Οι παγκοσμιοφρονες , οι Ευρωλιγουριδες κλπ νεοταξιτες με τους πρωτοκορυφαιους Πρόεδρο Ελληνικης  Δημοκρατιας κ.ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ , τον Πρωθυπουργό κ.Μητσοτάκη και τους λοιπούς τα πρώτα φέροντες νεοταξιτες ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ μας πληροφορούν πως η λύση για την επιβίωση της κρατικής μας οντότητας είναι η αθρόα ανεξέλεγκτη μετανάστευση μουσουλμάνων αλλογενών της Αφρικής και η άνευ όρων ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ αυτών …

Δηλώνουν υπερήφανοι μάλιστα γιατι επι των ημερών τους η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ κρατος μωσαϊκό πολλών εθνοτήτων και λαών …

Υπάρχει σχέδιο … 

Οι Financial Times αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει την νομιμοποίηση 300.000 και πλέον μεταναστών για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ελλείψεις στην αγορά εργασίας!  

«Κάνει Έλληνες τους μετανάστες των οποίων οι άδειες διαμονής έχουν λήξει ή δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά!

Επιπλέον το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα, στο ανατολικο Αιγαίο  υπερτριπλασιάστηκαν τον φετινό Αύγουστο σε σύγκριση με το 2022 !

Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά πια. Υπάρχει μόνον Έθνος - Κράτος vs Παγκοσμιοποίηση. Ελευθερία vs έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής. Εθνική Κοινωνία vs Παγκοσμιοποιημένος πολτός. Ταυτότητα vs Απρόσωπη μάζα. Φύση vs Κοινωνική Μηχανική. 

Όλα τα άλλα μορφώματα  είναι εκ του πονηρού.

Τέλος τα ευρήματα των πεντε δημοσκοπήσεων συμπίπτουν σε γενικές γραμμές, και ετσι μπορούμε να βάλουμε ορισμένα βασικά συμπεράσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στο πολύ χαμηλά ενω η η εκλογή Κασσελάκη έκανε θαμπή  την εικόνα του.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει μια ελάχιστη άνοδο παρά τη φθορά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ .

Κοινός τόπος  η δυσαρέσκεια του λαου που φθάνει στον ουρανό . 

Ο ελληνικός λαός το σύνολο του καταγράφει με τις αρνητικές απαντήσεις του  την μεγάλη του αποδοκιμασία για τις ευθύνες Μητσοτάκη και τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις πλημμύρες. 

Στη δημοσκόπηση της Alco το 76% θεωρεί ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε καλά στη Θεσσαλία ενώ επίσης στη Metron το 62% δηλώνει ότι η χώρα κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Κατόπιν όλων αυτών είναι καιρός είναι να επανασχεδιάσουμε την εθνικη μας πορεία αναλογιζόμενοι το γνωστό λαϊκό γνωμικό «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος