Loading...
 Start Page

Η τρίτη εμφάνιση του λαοφιλούς ηγέτη Κώστα Καραμανλή με αφορμή τη παρουσίαση βιβλίου με αντικείμενο τους απόρρητους φακέλους του πρώην Πρωθυπουργού μετέβαλε τον χαρακτήρα της εκδήλωσης συγκέντρωση σε μανιφέστο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Πατριωτισμού.

Πολλοί πιστεύουν πως ήταν η πρόβα επιστροφής της “Σχολής Καραμανλή” στα πολιτικά πράγματα …

Οι πάντες συζητούν και σχολιάζουν την νέα παρέμβαση Καραμανλή μέσα από τα γραφόμενα στο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη.

Στο δημόσιο διάλογο και κυρίως στο διαδίκτυο, ανάγλυφα φαίνεται το ζωηρό ενδιαφέρον των Ελληνίδων και των Ελλήνων γύρω από τα όσα αποκάλυψε ο Διευθυντής της εφημερίδας Εστία κ. Μανώλης Κοττάκης, μπροστά σε μια λαοθάλασσα στη Λάρισα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία γαλάζιων βουλευτών, ιστορικών στελεχών και πολλών άλλων αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται «Μητσοτακισμός».

Ιδιαιτερα κάποιες αναφορές  και συγκρίσεις των δυο σχολών πολιτικής, προκάλεσαν “ηλεκτροσόκ” στο ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

Για παράδειγμα ανέφερε μερικές μεθόδους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τη Καραμανλική αντίληψη και πρακτική λέγοντας:

«Η σχολή Καραμανλή είναι αυτή που δεν παρακολουθεί τους αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους, που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει, που δεν αγοράζει δανεική αγάπη από τα ΜΜΕ».

Αιχμές για την ΕΥΠ και γενικότερα για το σκάνδαλο των υποκλοπών –που έχει φέρει σε δεινή θέση την κυβέρνηση Μητσοτάκη– άφησε η φράση του πρώην πρωθυπουργού, και ταυτόχρονα ήταν μια γροθιά στο στομάχι η ατάκα του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, την οποία μετέφερε από βήματος ο Μανώλης Κοττάκης:

«Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Και να πως ερμηνεύει αυτόν τον νέο χρησμό ο Τάσος Τέλογλου:

«Προφανώς, ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται σε αμερικάνικες υπηρεσίες, τις οποίες χωρίς να ονοματίσει «έδειξε» όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών στις αρχές της πρωθυπουργίας του».

 

Ο Καραμανλής είναι καθαρό πως θέλει να κρατάει και το δείχνει σταθερά, αποστάσεις από τους κοριούς Μητσοτάκη.

Όμως για να αντιμετωπιστεί η Μητσοτακική κατολίσθηση χρειάζονται περισσότερα!

Η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει το μέγαρο Μαξίμου, μετά το βαθύ ρήγμα με τους καραμανλικούς και μετά τις αλλεπάλληλες διαφοροποιήσεις των φιλικών ΜΜΕ από την πρωθυπουργική γραμμή, αποτυπώθηκε και πάλι εμφαντικά στο τύπο!

Τα επίμαχα δημοσιεύματα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ, έχουν νέα συγκεκριμένα στοιχεία που δικαιώνουν την διαφορετική θέση Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εμμένει στις απόψεις του για τις υποκλοπές, όπως τις διατύπωσε στην ομιλία του στα Ανώγεια της Κρήτης.

Απόψεις που έχουν άλλωστε δικαιωθεί από τις εξελίξεις.

Για μια ακόμα φορά πάντως η εμφάνιση του πρώην Πρωθυπουργού, κατέδειξε πως φτάνει η ώρα που ακόμα και οι υβριστές του Καραμανλή, θα μπαίνουν στο παραβάν, θα κοιτάνε δεξιά-αριστερά, να σιγουρευτούν πως δεν τους βλέπει κανείς και θα ψηφίζουν Καραμανλή.

Γιατί, αυτό θα γίνει και να το θυμάστε…

Έρχονται εξελίξεις …

Το πολιτικό μανιφέστο του Καραμανλή, ήταν κατά κυριολεξία, αυτό που αναδείχθηκε δια στόματος Μανώλη Κοττάκη παρουσία του π. Πρωθυπουργού στη Λάρισα.

Οι αρχές και οι άξιες του ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ, είναι η πριονοκορδέλα που κόβει τα Σημιτικά και επιχειρηματικά υποστυλώματα του καθεστώτος και του παρακράτους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η παρουσία Καραμανλή στη Λάρισα, όπως όλοι οι παράγοντες, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς ψιθυρίζουν, θα γίνει καταλύτης ραγδαίων εσωκομματικών εξελίξεων.

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, που τη γνωρίζουν οι Μητσοτάκηδες και που τους πονεί και τη φοβούνται.

Ταυτόχρονα τα ευρωπαϊκά καμπανάκια και οι αποκαλύψεις με το σταγονόμετρο των υποκλοπών, εντείνουν την αγωνία στο Μαξίμου.

Η άμυνα της κυβέρνησης “το θέμα είναι στην δικαιοσύνη, όποιος έχει στοιχεία να τα προσκομίσει”, είναι κυριολεκτικά προφάσεις εν αμαρτίαις.

Επιπροσθέτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώντας πως καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, έχει ξεκινήσει και θα συνεχίσει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα, ωσάν να είμαστε σε προεκλογική περίοδο, ενώ προβάλλει σε εβδομαδιαία βάση, το κυβερνητικό έργο από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Προβάλει περίπου το ίδιο non paper που δημοσιεύουν και τα φιλικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, τα γεγονότα γύρω από το μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι πεισματάρικα και όχι μόνο δεν λένε να κοπάσουν, αλλά εβδομάδα με την εβδομάδα δημοσιοποιούνται νέα στοιχεία, που δείχνουν ότι “ο πρωθυπουργός είναι γυμνός”.

Προχθές μάθαμε πως ο Ερέζ Οφίρ, πράκτορας της Unit 81 του Ισραηλινού Στρατού, ήρθε στην Ελλάδα και μέσα από την εταιρεία Intellexa δημιούργησε ένα κατασκοπευτικό δίκτυο με το predator.

Τη λειτουργία αυτού του δικτύου επέτρεψε ο Μητσοτάκης με αντάλλαγμα παρακολουθήσεις για λογαριασμό του…

Ε λοιπόν αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία όταν ένα δίκτυο ξένων πρακτόρων έκανε παρακολουθήσεις για χάρη του Μητσοτάκη;

Και μάλιστα αυτό το ίδιο δίκτυο, να έχει εμπλοκή και στην εκλογή του στην αρχηγία της ΝΔ…

Αξίζει όμως επιπλέον να υπογραμμιστεί πως μετά τις «φρέσκες» αποκαλύψεις του Βήματος και την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα, καταρρέει άλλο ένα ψευδοαφήγημα των τελευταίων ημερών των βλασταριών του Κούλη των ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΩΝ περί:

  1. Μορατόριουμ με Δ.Ο.Μ.,
  2. Σίγαση Καραμανλή,
  3. Τέλους υποκλοπών.

 

Όλοι πια κατάλαβαν ότι μάλλον, δεν πήγαν και τόσο καλά οι “γεφυροποιητικές” προσπάθειες που ανέλαβε την περασμένη εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη, προς την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αλλά και – σύμφωνα με πηγές – και προς την πλευρά του Ομίλου Μαρινάκη για λογαριασμό του Κυριάκου.

Έτσι βλέπουμε, να συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, το “ΒΗΜΑ” της Κυριακής και προχθές τα ΝΕΑ, βγήκαν με νέα καυτά στοιχεία που φανερώνουν την εμπλοκή Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των παράνομων τηλεφωνικών υποκλοπών

Υπάρχει λοιπόν ακόμα κάποιος που αμφιβάλλει ότι έρχονται νέα μαύρα μαντάτα, για το Πρωθυπουργό, όταν τα ΝΕΑ του ΔΟΜ (Μαρινάκη) και συγκεκριμένα στη στήλη «Μικροπολιτικός» αποκαλύπτουν:

« Ότι μέσω predator παρακολουθούσαν ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη και των δύο παιδιών της, του Κώστα (Δήμαρχος Αθηναίων) και της Αλεξίας. Δηλαδή με άλλα λόγια υπονοούν και το γράφουν σχεδόν ανοιχτά, ότι ο ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης (γιος της άλλης αδελφής Μητσοτάκη, της Αλεξάνδρας), επομένως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του οποίου αποτελούσε το δεξί του χέρι, παρακολουθούσαν ακόμα και την ίδια την οικογένεια, τη φαμίλια!».

Και συνεχίζει ο «Μικροπολιτικός», σημειώνοντας πως αν ισχύει η παρακολούθηση είναι κάτι πολύ λυπηρό:

«Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός, ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια, με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό -το τονίζω- καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία».

Εσείς μετά από αυτά τι λέτε;

Μήπως η Ντόρα διαχωρίζει τη μοίρα της από εκείνη του Κυριάκου;

Θα δείξει …

Εκείνα πάντως που ξεχώρισα, από όσα σπουδαία ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση των ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και αξίζει να μας προβληματίσουν, είναι τα εξής:

Ουδείς πραγματικά περίμενε μέσα σε αυτές τις μαύρες εποχές, να χυθεί τέτοιο άπλετο και εκθαμβωτικό φως, που ξεσκέπασε ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Μανώλης Κοττάκης συμπύκνωσε, τον πολιτικό ηρωισμό, τον πραγματικό πατριωτισμό, την προδοσία, τους προδότες, τους πραγματικούς εχθρούς και το σχέδιο πραγματικής εξόδου από το σπιράλ θανάτου, στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία γαλάζιων βουλευτών και πολλών αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται «Μητσοτακισμός»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος