Loading...
 Start Page
Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων κάθε μέρα με την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Α.Ε.
 
 
Βοά ο τόπος αλλά όχι τα μπουκωμένα ΜΜΕ για τους πλειστηριασμούς που ξεσπιτώνουν χιλιάδες οικογένειες και  βάζουν σε επίσης Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις λουκέτο βγάζοντας στο σφυρί εκτός από τους βιοτεχνικούς χώρους και τα μαγαζιά τους, ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους … Ούσες υπερ απασχολημένες «προοδευτικά» με τα τουρνικέ των πανεπιστημίων. 
Που να βρουν καιρό τα συνδικάτα και οι «μαχητικοί» κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες να κινητοποιηθούν για να σώσουν τα σπίτια των Ελλήνων από τον πλειστηριασμό…
Και οι φοιτητοπατέρες φαίνεται είναι μόνο για τα πάρτι και τα τουρνικέ.
Δεν μπορούν προφανώς να βλάψουν τα συμφέροντα των κομμάτων τους και των αρχηγών τους που πρωταγωνίστησαν η και σιώπησαν στη δήμευση των σπιτιών των Ελλήνων.
Όζει δυστυχώς αποπνικτικά η «προοδευτική» κατάσταση των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ της δεξιάς και της αριστεράς !
Πληροφορούμαστε από τους κατατρεγμένους συμπατριώτες που έχασαν τον ύπνο τους πως μετά την καλοκαιρινή ραστώνη και δη του Αυγούστου, όπου παραδοσιακά η διαδικασία των πλειστηριασμών σταματάει προσωρινά, ξένα Φαντ που αγόρασαν με ψίχουλα τα κόκκινα δάνεια αλλά, άκουσον - άκουσον, και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ξεκινάει από σήμερα ένα νέο γύρο, ο οποίος αναμένεται να είναι σφοδρός.
Από σήμερα και για τους επόμενους τέσσερις μήνες, βάσει του στρατηγικού πλάνου που έχει εκπονήσει η ΑΑΔΕ δηλαδή η εφορία, αναμένεται να γίνουν περισσότεροι από 6.000 e-πλειστηριασμοί.
Οι πλειστηριασμοί που θα εκκινήσουν θα αφορούν και χρέη στην εφορία, τα οποία αγγίζουν συνολικά τα 90 δισ. ευρώ.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι απαιτούν από το Μητσοτάκη απάντηση τι θα απογίνουν τόσες 100δες χιλιάδες νεόπτωχοι άστεγοι που θα καταστούν και βιαίως άνεργοι ;
Όπως πρέπει να απαντήσει ο Μητσοτάκης και για την «νέα κομπίνα του» που λέγεται "Κοινωνική αντιπαροχή".
Πως από την ίδια στιγμή από την ΔΕΘ μοιράζει δημόσια περιουσία και την δίνει αντιπαροχή σε ιδιώτες εργολάβους για να την εκμεταλλευτούν, λες και είναι του πατέρα του η λες και του ανήκει και ταυτόχρονα δίνει πράσινο φως για μαζικούς πλειστηριασμούς;
 
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ  ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ.
 
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
Είναι απάνθρωπο και αδιανόητο … θυμίζει τον χορό του Ζαλόγγου …
 
Θα επιτρέψτε εσείς που στηρίζεται τον Μητσοτάκη να σπρώξει στα κράσπεδα της ακραίας συμφοράς, ακόμα και στο γκρεμό, όταν οι πάντες γνωρίζουν πως οι συνήθεις Έλληνες οδηγήθηκαν σε οικονομική κατάσταση πολέμου και περικόπτουν ακόμα και το φαγητό τους;
Με πληθωρισμό σε βασικά αγαθά πέραν και του 50% (και έπεται συνέχεια) και με όλους να βλέπουν τις αποδοχές του εξαντλούνται στα 2/3 του μήνα;
Τη στιγμή που “υπερήφανα” και επικοινωνιακά αναγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης δήθεν στεγαστική πολιτική «μειωμένου» επιτοκίου για μερικές εκατοντάδες νέους που προφανώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν την δόση «μειωμένου»» επιτοκίου;
Την ίδια στιγμή που οι μισοί Έλληνες γίνονται ευάλωτη ομάδα;
Ο ακραίος ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ο «αριστερός» Τσίπρας, και το «μαχητικό» ΚΚΕ, γιατί παραμένουν ύποπτα σιωπηλοί, όταν δημεύονται για δεκάρες τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων;
Γιατί τα γνωστά ΜΜΕ απλά να αναγγέλλουν το εν εξελίξει κατοχικό έγκλημα χωρίς να προβάλουν την αντίσταση και το δραμα των κόκκινων δανειοληπτών;
Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες της Ελλάδος, με τις περιορισμένες δυνάμεις μας αντιστεκόμαστε στην ουσιαστική στεγαστική δολοφονία δεκάδων χιλιάδων λαϊκών οικογενειών που συνεχώς θα αυξάνουν.
Απαιτείται άμεση λύση να μην χάσουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τα σπίτια του.
Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε και ιδιαίτερα οι υπερήφανοι Νεοδημοκράτες, να τους κοροϊδεύει ο Μητσοτάκης που χωρίς αιδώ επιτρέπει στους επιτήδειους τοκογλύφους, μα και στους κρατικούς εντολοδόχους των ξένων δανειστών να κατακλέβουν το ΒΙΟΣ και τον τίμιο ιδρώτα του χειμαζόμενου Ελληνικού λάου.
Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες είμαστε ενάντια στην ακρίβεια και θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες περιπτώσεις διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που πασχίζουν να ανταπεξέλθουν.
Τέλος μπήκε «μαχαίρι» στις επιδοτήσεις για το ρεύμα από τη κυβέρνηση, παίρνοντας πίσω το μέτρο με το οποίο εν μέρει ακύρωνε τη ρήτρα αναπροσαρμογής προς όλους τους καταναλωτές και έτσι εγκαταλείπει τους Έλληνες στην τύχη τους για να πληρώνουν ξανά λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ!
Και ενώ έχει ξεχειλίσει η οργή των Ελλήνων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να δικαιολογήσει την αρπαχτη από τον λαό ενημέρωσε τον Ελληνικό λαό  ότι πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα λίγα αφού όπως είπε η τιμή του στην Ελλάδα είναι κάτω του μέσου όρου της ΕΕ, ξεχνώντας όμως να συσχετίσει εξ ίσου με το ρεύμα ζωτικά μεγέθη, όπως ο κατώτατος μισθός, ο μέσος μισθός, και η τιμή βασικών τροφίμων των οποίων οι τιμές δρομέως ανεβαίνουν, όπως και των καυσίμων.
Μήπως είναι σε θέση να μας ενημερώσει πού θα σταθούν, αν και πότε ;
Οι Έλληνες απαιτούν καθαρές λύσεις και αντιδρούν στο όργιο της σπατάλης και της ρεμούλας με τα πάμπολλα εκατομμύρια ευρώ των απευθείας αναθέσεων από τα λαμόγια της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ !
Εμείς η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμφωνούμε με τις πατριωτικές λαϊκές πολιτικές δυνάμεις πως χρειαζόμαστε άμεσες, δυναμικές παρεμβάσεις για να έχουν και οι αδύναμοι οικονομικά όση. ενέργεια χρειάζονται.
Ø  Για να σταματήσουν τα καπέλα σε ηλεκτρικό.
Ø  Για να φορολογηθούν τα υπερκέρδη που προέρχονται από τη λεηλασία.
Ø  Να μπει φρένο στην ακρίβεια και να μειωθούν δραστικά οι καταναλωτικοί φόροι.
Ø  Να σταματήσει η άνοδος των επιτοκίων και η έλλειψη χρηματοδότησης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
 
Δυστυχώς αλλά για όλα αυτά ο Μητσοτάκης κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρέπει η τίποτα!
 
Τέλος ακούσαμε το Μητσοτάκη, το πρόεδρο του κόμματος που ψηφίζουν κυρίως Χριστιανοί οικογενειάρχες, που δεσμεύτηκε πως θα ξεχαρβαλώσει και τον ιερό θεσμό του γάμου.
Θέλει όμως μια τετραετία ακόμα γιατί όπως είπε «κάθε πράγμα στον καιρό του» και αυτό ισχύει και για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
Δεν διέφυγε της προσοχής των ψηφοφόρων της λαϊκής γαλάζιας βάσης, ότι ο Μητσοτάκης αυτός που ορκιζόταν πως δεν θα καλωσορίσει ΠΟΤΕ ΒορειοΜακεδόνα Πρωθυπουργό,..προχθές έκανε κωλοτούμπα και δεσμεύτηκε ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει τη Βόρεια Μακεδονία σε αυτούς δύσκολους καιρούς».
Ναι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος που όταν ήταν Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να πάρει την ψήφο των πατριωτικών δυνάμεων, δεσμευόταν ρητά και κατηγορηματικά πως θα βάλει ΒΕΤΟ στην ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας.
Τώρα όμως για να κρατήσει την καρέκλα γίνεται κωλοτούμπας στους ξένους.
Αυτός που ποτέ ΔΕΝ θα δεχόταν να υποδεχθεί στο Μαξίμου, ως πρωθυπουργός, πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας και που ούτε θα αποκαλούσε ποτέ " Βόρεια Μακεδονία" την "γειτονική χώρα".
Ο πρόθυμος με το «ευήκοος» στους ξένους πάτρωνες του, ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ προχθές τον πρωθυπουργό των ΣΚΟΠΙΩΝ Κοβατσέφσκι ως τον της Βόρειας Μακεδονίας και υπερηφάνως είπε :«Στηρίζουμε την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας».
Αυτός ο ίδιος είναι ο υπερασπιστής του διεθνούς δικαίου για την ΟΥΚΡΑΝΙΑ αλλά και ο σιωπών για την ΑΡΜΕΝΙΑ που πολεμά αμυνόμενη τον αναθεωρητισμό ενός εισβολέα ο οποίος παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο.
Η σιωπή για την Αρμενία αποκαλύπτει την υποκρισία πολλών «ηθικών και ιδεολόγων» τύπου Μητσοτάκη .
Και εάν θέλεις να επιβιώσεις μην ξεχάσεις ποτέ:
Ø  Παγώνεις: άλλαξε λέβητα
Ø  Σε γδέρνουν στο ρεύμα: μην πλένεσαι
Ø  Πεθαίνεις στο ράντζο με covid: ας πρόσεχες
Ø  Είσαι άνεργος: να φτιάξεις καλό βιογραφικό
Ø  Εγκλωβίζεσαι στα χιόνια: μην οδηγείς
Ø  Καίγεται το σπίτι σου: να το ασφάλιζες
 
Οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ έχουν λύσεις για όλα!
 
ΥΓ: Αντί να αλλάξεις καυστήρα που σου λέει ο Μητσοτάκης άλλαξε πρωθυπουργό θα σου στοιχίσει πολύ φθηνότερα… γιατί το θέμα είναι πως πλέον αυτό το τερατώδες «ή προσαρμοζόμαστε (και αλλάζετε από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο) ή πεθαίνετε», δεν απηχεί τις απόψεις και τις θεωρίες του Στέλιου, αλλά και του Κούλη.
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος