Loading...
 Start Page
Ο κάθε πολιτης  αποφασίζει ΜΟΝΟΣ για τον εαυτό του και ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΔΕΝ μπορεί να αποφασίζει για λογαριασμό του


Με όλο το σεβασμό προς τον επίδοξο διάδοχο του θρόνου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και προς κάθε αλλον Δεσπότη της ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗ-ΣΤΑΣ
λέγω την ξεκάθαρη άποψη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος οτι :
Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ
Όσοι λοιπόν λένε το αντίθετο και αν είναι  δεσποτάδες να διαβάσουν ΠΑΛΙ τα λόγια του ΑΡΧΗΓΟΥ και ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
στο ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (κέφ.Ε,5-6 το θαύμα
του ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥ)

…ἦν δέ τις ἄνθρωπος ἐκεῖ τριάκοντα καὶ ὀκτὼ ἔτη ἔχων
ἐν τῇ ἀσθενείᾳ αὐτοῦ.
τοῦτον ἰδὼν ὁ ᾿Ιησοῦς κατακείμενον, καὶ γνοὺς ὅτι πολὺν ἤδη χρόνον ἔχει,
λέγει αὐτῷ·
    θέλεις ὑγιὴς γενέσθαι;

Ο Ιησούς ρωτάει τον επι 38 χρονια ασθενή
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ !!!
Ο Θεανθρωπος μας λέει
ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ εσείς θα κρίνετε εσείς έχετε το αυτεξουσιο  και εισθε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ !!!
 Αμαρτανουν λοιπόν εκεινοι
οι Μητροπολίτες κ Κληρικοί που κηρύττουν ΑΘΕΟΦΟΒΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και διασπείρουν απο τα τηλεοπτικά σαλόνια των ΚΟΥΛΗ…ΣΤΑΣ ότι είναι αμαρτωλοί οποιοι δεν κάνουν το εμβόλιο .
Ο Μητσοτάκης και οι λοιποί πολιτικοι που θελουν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ τρόπο
να επιβάλουν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό
βάζουν κάποιους Μητροπολίτες στη θέση των ιεροεξεταστών
του Μεσαίωνα να απειλούν τους πιστούς με ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ και με το πυρ της κόλασης γιατι τους τσουβαλιάζουν με τους ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ γιατί θέλουν και παραμένουν  ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
    Όσο καταλυτική και να παραμένει η επικοινωνιακή κυριαρχία της κυβέρνησης η πραγματικότητα της ζωής θα είναι παρούσα στις κάλπες.  Για παράδειγμα, οι «αόρατοι» μισθωτοί -που δεν απεργούν, δεν πάνε στις διαδηλώσεις, δεν εμπιστεύονται τους συνδικαλιστές αλλά ψηφίζουν- και οι άνεργοι στις κάλπες θα αποτιμήσουν την δική τους πραγματικότητα όχι την «εικονική» και οι ανεμβολιαστοι θα μεταδώσουν στη παρέα του Μητσοτακη με την ψήφο τους τον ιο που θα τους στείλει στην ΜΕΘ δηλαδη στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Περαν ομως απο την πολιτικη στόχευση και τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ του ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστού πρέπει επιπροσθετως να υπογραμισθει ότι και η ιατρική δεοντολογία υπαγορεύει την ελεύθερη συγκατάθεση του πάσχοντος …
Πρέπει ο ασθενής να αποδεχθεί η να αρνηθεί οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση επιστήμονα ιατρού στο σώμα του!
Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος για αυτους και πολλούς άλλους προφανεις λόγους  τονίζει και πιστεύει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός  είναι και εκκλησιαστικά  και νομικά αντιδεοντολογικός!
Θα μπορούσε ένας μαιευτήρας  να κάνει μια υποχρεωτική  έκτρωση  σε μια εγκυμονούσα για το..."καλό" της?
Θα μπορούσε ένας καρδιολόγος να κάνει χειρουργική  επέμβαση καρδιάς σε ασθενή του χωρίς την συγκατάθεσή του?
Ακόμα διατυπώνει και τον εξής προβληματισμό : Μήπως οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και την απόλυτη εξουσία των ψυχιάτρων οι οποίοι ψυχοφορτώνουν ψυχοφάρμακα επί "αδίκων και δικαίων"?
 
Σήμερα που πρωτοι εμεις οι Χριστιανοδημοκράτες βάζουμε τα στήθη μπροστα κάνοντας το ιερό δημοκρατικό μας καθήκον να υπερασπιστούμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ σήμερα μαζι με το ΑΚΚΕΛ απευθύνουμε κάλεσμα προς όλες τις Ελληνίδες και τους έλληνες ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ που είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού να βρεθούμε στη πρώτη γραμμή του αγώνα. 
ΜΑΖΙ για να υπερασπιστούμε το δίκαιο και τα θεμελιωδη δικαιωματα μας.
Ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ που γεννηθήκαμε και διαλέξαμε να ζήσουμε όλα τα χρονια του βίου μας στην Ελλάδα .
Στην Ελλάδα που ανήκει στο Συμβούλιο της Ευρώπης και γενικά στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρέπει να διακατέχεται και από το πνεύμα και απο το γράμμα των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών.

Αυτή την κατεύθυνση της έδωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σοφά ποιών και αυτή την κατεύθυνση διατείνονται ότι ακολουθούν και μετέπειτα και οι σημερινοί κυβερνώντες.

 

Φευ όμως...

Ούτε στο ελάχιστο την σοβαρότητα ,ειλικρίνεια και συνέπεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Παρά τα αντιθέτως υποστηριζόμενα η χώρα μας παραμένει δακτυλοδεικτούμενη και παραπεμπόμενη στα ευρωπαϊκά "οργανα" αφού παρά τις υποσχέσεις διατηρεί και εφαρμόζει κακούς νόμους ή κακώς δεν εφαρμόζει καλούς νόμους.Μεταξύ αυτών και το Σύνταγμα,το οποίο ορίζει ισότητα,ισονομία,ισοπολιτεία.

Χωρίς σοβαρότητα έλαβε οικεί και ως έτυχε μέτρα προφύλαξης από την πανδημία και η έλλειψη σοβαρότητας επηρέασε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να απέχει από τον εμβολιασμό.ετσι σήμερα δεν έχει εμβολιασθεί πλήρως παρά το 1/3 του πληθυσμού, ενώ θα έπρεπε να μην έχει απομείνει ανεμβολίαστο ούτε το 1/3.

 

Υπουργοί, οι οποίοι χωρίς αιδώ παραβίασαν την σειρά προτεραιότητας των εμβολιασμών,την ώρα που εμείς οι υπόλοιποι περιμέναμε και εμβολιασθήκαμε όταν ήρθε η σειρά μας,κατέστησαν σύμβολα αναξιοπιστίας.

 

Και τώρα οι κυβερνητικοί και κρατικοι λειτουργοι με ενορχηστρωτή και εντολεα τον Πρωθυπουργό , Κυριάκο Μητσοτακη  προσπαθούν να διορθώσουν τα "ημαρτημένα" και την αξιοπιστία τους με απειλές για επιβολή μέτρων αναγκαστικού χαρακτήρα ,αδιακρίτως στον πληθυσμό της χώρας.

 

Ακριβώς αυτού του χαρακτήρα,τον οποίο απέρριψε μόλις προχθές το Συμβούλιο της Ευρώπης στο οποίο η Ελλάδα είναι μέλος.

Μάλιστα οι Ελληνες βουλευτές μεταξύ των οποίων και η αδελφή του Πρωθυπουργού,δηλαδη η κ.Μπακογιάννη υπερψήφισε την μη θέσπιση διακρίσεων για τους μη εμβολιασθέντες, αφού κατά την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, ενώ όλες οι κυβερνήσεις και οι κρατικοί μηχανισμοί είναι υποχρεωμένες και υποχρεωμένοι να ενημερώνουν πλήρως τους πολίτες τους με όλα τα στοιχεία, θετικά, αρνητικά ή ουδέτερα, που αφορούν στα εμβόλια, στις επιστημονικές μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί και στις επιστημονικές ανακοινώσεις όλων των επιπέδων και όλων των δυνατών εκδοχών. Ας μας επιτρέψετε να αναφέρουμε τα εξής:

 

“Στις 27 Ιανουαρίου 2021 οι εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης κλήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά μιας πρότασης η οποία θα διασφάλιζε αφενός ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 δεν θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις, και αφετέρου ότι οι πολίτες που δεν θα εμβολιάζονται κατόπιν δικής τους προσωπικής απόφασης και αφού έχουν πλήρως ενημερωθεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίσημο κείμενο, δεν θα υφίστανται καμία διάκριση.

 

Πρέπει να επαναλάβουμε   πως το κείμενο-πρόταση του Συμβουλίου της Ευρώπης υπερψηφίστηκε, και με τη σύμφωνη γνωμη των Ελλήνων βουλευτών Ντόρας Μπακογιάννη, πρωην υπουργού εξωτερικών , Γιώργου Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου, πρώην υπουργού Εξωτερικών, και Νίνας Κασιμάτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος  τονίζει  ιδιαιτέρως την  έμφαση που δίνεται στη μη θέσπιση διακρίσεων για τους μη εμβολιασθέντες, αφού κατά την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός!

 

Στο ίδιο ψήφισμα επίσης τονίζεται ότι όλες οι κυβερνήσεις και οι κρατικοί μηχανισμοί είναι υποχρεωμένες και υποχρεωμένοι να ενημερώνουν πλήρως τους πολίτες τους με όλα τα στοιχεία, θετικά, αρνητικά ή ουδέτερα, που αφορούν στα εμβόλια, στις επιστημονικές μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί και στις επιστημονικές ανακοινώσεις όλων των επιπέδων και όλων των δυνατών εκδοχών. Η απόφαση αυτή καταδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, κατανοούν και επιβάλλουν ένα νομικό, πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο όπου ο πολίτης είναι απολύτως ελεύθερος να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί κατά του Covid-19 αφού προηγουμένως έχει ενημερωθεί πλήρως.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες με υπουργικές αποφάσεις και ποικίλους τρόπους προσπαθεί να εξαναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν υποχρεωτικά,θέλοντας και μη . Επίσης με πλήθος δηλώσεων υπουργών και σχετικών ανακοινώσεων κρατικων φορέων φτιάχνει ημέρα την ημέρα ένα αντιδημοκρατικό πλαισίο επιβολής διακρίσεων ή λήψης μέτρων τα οποία υπονοούν διακρίσεις κατά των μη εμβολιασθέντων πολιτών της χώρας αυτής. 

 

Τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι μέτρα διακρισης κατά των μη εμβολιασθέντων και τα οποια διακυβεύουν την ίδια την εφαρμογή του νόμου και της συνταγματικής επιταγής που απαγορεύουν την επιβολή διακρίσεων αλλά και επιβάλλουν την προαιρετική προσέλευση των πολιτών σε ιατρικές πράξεις οπως εν προκειμένη είναι  ο εμβολιασμός που αποτελεί ιατρική πράξη.

Κυριε Εισαγγελέα ο Πρωθυπουργος μαζι με τα κυβέρνητικα όργανα  έχει ξαμολήσει λοιμοξιολογους και δημοσιογραφους στα διάφορα ΜΜΕ να γαβγίζουν εκφοβιστικά και να προωθούν με νεοφασίζουσα λογική την θέσπιση διακρίσεων που απαγορεύει και το Σύνταγμα και το Συμβούλιο της Ευρώπης με την σύμφωνη ψήφων και των ελλήνων βουλευτών.

 

Ο πρωθυπουργός και τα όργανα του αντί να συμπεριφερθούν  με την σοβαρότητα,ειλικρίνεια και συνέπεια  που πρέπει να έχει ένα κράτος-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και των Ευρωπαϊκών θεσμών προσβάλουν καθημερινά  την προσωπικότητα των πολιτών με απειλές και νεοφασίζουσες διακρίσεις.

 

Δυστυχώς εξαιτίας της διαφθοράς των κυβερνώντων οι ανεμβολιαστοι πολιτες παραμένουν δύσπιστοι γιατί έχουν διαπιστώσει σε αυτά τα δύο χρόνια ότι ισχύει στην πράξη το corruptio  optimi pessima.

 

Ήγουν,τουτέστιν:

Η διαφθορά των αρίστων είναι η χειρότερη.

Αναντίρρητα δεν νοείται υποχρεωτικότητα (άμεση ή έμμεση) του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού Sars-Cov-2 με εμβόλια σε πειραματική φάση

 

Σήμερα σε όλο τον πλανήτη φαίνεται να διεξάγεται ένα άνευ προηγουμένης μαζικότητας ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, με υποκείμενα ανθρώπους, στα πλαίσια αντιμετώπισης κατά της πανδημίας. 

ΠΕΡΑΝ των τεράστιων ζητημάτων ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ που ανοίχθηκαν, οιαδήποτε μέτρα ενέχουν χαρακτήρα άμεσου ή έμμεσου  καταναγκασμού για εμβολιασμό κατά του ως άνω ιού, συνιστούν ευθεία παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, των άρθρων του Συντάγματος όσο και, τουλάχιστον, του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα της 16ης Δεκεμβρίου 1966 και του άρθρου 5 της Σύμβασης του Οβιέδο. 

Τούτο διότι, στην πράξη θα καταστήσουν εκείνους τους ανθρώπους που δεν συναινούν στην επέμβαση επί του σώματός τους σε άνευ βουλήσεως υποκείμενα πειραματισμού, κατ' επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας

 

 

Το τελευταίο διάστημα ασφαλώς οι πάντες  γνωρίζουν  ότι ο περιορισμός ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών που συμβαίνει είναι αντισυνταγματικός, παράνομος και καταπατά θεμελιώδη δικαιώματα που απορρέουν από την παγκόσμια διακήρυξη βιοηθικής και δικαιωμάτων του ανθρώπου, καθώς παραβιάζει Ευρωπαϊκά και διεθνή Σύμφωνα.

 

Κρατικοί λειτουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι παρανόμως ανακοίνωσαν  ότι θα προβούν  σε σωρεία στερήσεων θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών στους μη εμβολιασμένους Έλληνες πολίτες και οτι θα δίνουν προνόμια στους εμβολιασμένους καταπατώντας βάναυσα το άρθρο 4 του Συντάγματος.Κανένας νόμος, κανένα ΦΕΚ, καμία ΚΥΑ ομως δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος καθώς και των διεθνών και ευρωπαϊκών Συνθηκών ή Συμφώνων.

 

Άρθρο 4 Συντάγματος

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

..... 

7. Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

 

Όπως επίσης καταπατάτε εξίσου βάναυσα και το άρθρο 5 του Συντάγματος:

Άρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

 

 

4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

 

5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

 

Επίσης οι κυβερνωντες παραβιάζουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, στον οποίο αναφέρεται ρητά (άρθρο 11 και 12) ότι κάθε διενέργεια ιατρικής πράξης προϋποθέτει τη συναίνεση του πολίτη ύστερα από ενημέρωση του. Να προστατεύονται και να διαφυλάττονται τα ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα των πολιτών. Ειδεμή οδηγούμαστε σε μία στοχοποίηση πολιτών και σε έναν εξαναγκασμό ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τη ανθρώπινη αξιοπρέπεια.  

Ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη αντίκειται στην Παγκόσμια Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Άρθρο 6 – Συναίνεση

3. Σε κατάλληλες περιπτώσεις έρευνας που διεξάγεται σε μια ομάδα ατόμων ή σε μια κοινότητα, μπορεί να ζητηθεί πρόσθετη συμφωνία των νομικών εκπροσώπων της συγκεκριμένης ομάδας ή κοινότητας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει μια συλλογική κοινοτική συμφωνία ή η συγκατάθεση ενός ηγέτη της κοινότητας ή άλλης αρχής να αντικαταστήσει τη συγκατάθεση ενός ενημερωμένου ατόμου.

 

ΣΥΝΕΠΩΣ: Ο καθένας αποφασίζει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος ΔΕΝ μπορεί να αποφασίσει για λογαριασμό άλλου, είτε είναι ηγέτης, είτε είναι άλλη αρχή.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος