Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος:  «Εμπιστοσύνη ΤΕΛΟΣ από τα στελέχη του ΣΥΣΜΕΔ για τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά»

Με μία ιδιαίτερης σημασίας και σκληρότητας ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης, επαναλαμβάνει ΟΛΑ όσα εδώ και μήνες τονίζει και λέει δημόσια ο Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε Νίκος Νικολόπουλος, για την μη εκπλήρωση των προεκλογικών δεσμεύσεων της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, που δόθηκαν στους ενστόλους.

Η προσπάθεια συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών, ως αναγκαιότητα προβολής των χρονιζόντων προβλημάτων, εξεύρεσης και κατάθεσης δίκαιων και λογικών λύσεων, από τους ίδιους (τους στρατιωτικούς) μακριά από αγκυλώσεις και δεσμεύσεις, και υιοθέτησής τους από μεριάς της Πολιτείας προς ανακούφισή τους έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 8 χρόνια και ενώ, όλοι οι πολιτικοί ταγοί δέχονται τον ΣΥΣΜΕΔ ως συνομιλητή προεκλογικά, αμέσως μετά τις εκλογές δεν τον αναγνωρίζουν και φυσικά, δεν μπορούν να αποδεχθούν τις προτάσεις του. Είναι προφανές, πως εάν έκαναν το τελευταίο, άμεσα και καθαρά θα αναγνώριζαν την ύπαρξή του όχι μόνο τυπικά, αλλά κυρίως ουσιαστικά! Ο ΣΥΣΜΕΔ μαζί με την ΠΟΣ είναι οι δύο ενώσεις εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών που πολύ συχνά φέρνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις ανακούφισης και δίκαιης μεταχείρισης του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Οι στρατιωτικοί δεν μπορούν να ξεχάσουν την απαξίωση, τον εμπαιγμό και την παραπλάνηση που τα τελευταία χρόνια υπέστησαν πολλάκις από διάφορες κατευθύνσεις, μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πιο σκεπτικοί και πιο αποφασιστικοί στη λήψη των αποφάσεών τους, όπου και όποτε αυτό χρειάστηκε ή θα χρειαστεί. Δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι δέχθηκαν υποσχέσεις που είτε δεν τηρήθηκαν είτε υλοποιήθηκαν λίγο πριν τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών με προφανή σκοπό και επιδίωξη. Δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι αμέσως μετά τις εκλογές οι όποιες δοθείσες παροχές επιστράφηκαν, ενδεχομένως και με άλλη μορφή. Ευτυχώς δεν μπορούν να ξεχάσουν πολλά. Όταν σπάσει το γυαλί δύσκολα κολλάει. Το γυαλί μάλλον έσπασε και ως διαφαίνεται δεν θα ξανακολλήσει, τουλάχιστον από τα ίδια πρόσωπα που το έσπασαν. Όσο και να το προσπαθήσουν.

Ο Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ. δεν μπορεί να αφήσει απαρατήρητο το γεγονός ότι λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές τα κοινοβουλευτικά κόμματα τον δέχονται και συζητάνε, υιοθετούν τις προτάσεις του, τις οποίες βρίσκουν δίκαιες, εφαρμόσιμες και λογικές, αλλά κατά μαγικό τρόπο αμέσως μετά, και όταν αναλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις, «μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε».

Το έτος 2011 ο νυν Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση επιστολής του Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ., δέχθηκε την ανταλλαγή απόψεων, η οποία έλαβε χώρα τη 16-3-2011 στη Βουλή των Ελλήνων, με τους Τομεάρχες Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας».

Είναι προφανές πως, η ΝΔ έχει απολέσει τον προνομιακό γι’ αυτήν χώρο των ΕΔ, όπου επί τόσα χρόνια κυριολεκτικά μονοπωλούσε!!! Οι στρατιωτικοί μας δεν μπορούν να δεχθούν το ξεπούλημα της Πατρίδος μας!! Δεν μπορούν να δεχθούν τη συρρίκνωση των ΕΔ και την σταδιακή υποβάθμισή τους. Οι Έλληνες στρατιωτικοί (άνδρες και γυναίκες, αξιωματικού, υπαξιωματικοί και οπλίτες) είναι ταγμένοι στο καθήκον, το οποίο αμφισβητείτε φανερά από τη Δικομματική Τροϊκανή Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου!!!

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΌΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τον Πρόεδρο του ΣΥΣΜΕΔ, όσο και με τον Πρόεδρο της ΠΟΣ, προκειμένου να αναδείξει τις λύσεις που προτείνουν αυτοί οι δύο πολύ ενεργητικοί Σύλλογοι και ταυτόχρονα, να στηλιτεύσει την αδιαφορία και πολλές φορές τον εμπαιγμό των στρατιωτικών μας από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αλλά και το Οικονομικό του επιτελείο, καθώς και τους αρμόδιους Υπουργούς Άμυνας, που φαντάζουν κατώτεροι των περιστάσεων!!! 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος