Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕ προτείνει κούρεμα δανείων, πάγωμα πλειστηριασμών, σμίκρυνση δόσεων, μέσω εξαγοράς πακέτου στεγαστικών δανείων από κρατικό πιστωτικό ίδρυμα» «Κατά λάθος εξεπίτηδες…. Ούτε τυχαίο ούτε ατύχημα …. Το «κεραμίδι» αν το πειράξουν  θα «σπάσει το κεφάλι της Κυβέρνησης»

Καλεσμένος ήταν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» με τους δημοσιογράφους Ντόρα Κουτροκόη και Ντίνο Σιμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος , όπου μεταξύ άλλων είπε: «Πως μόνο εάν  ο Α. Σαμαράς  επιδιώκει την φυγή του από την Κυβέρνηση, εξαιτίας των τραγικών καταστάσεων που θα ζήσουμε το φθινόπωρο θα επιμείνει στους πλειστηριασμούς. Από την ώρα μάλιστα που όλοι οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης αλλά και πολλοί από την κυβερνητική πλειοψηφία (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)  δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τέτοιο μέτρο.

«Προχωρούν» άραγε σε προσχεδιασμένη έξοδο από την εξουσία η οποία θα εμφανιστεί ως ένα… «κοινοβουλευτικό ατύχημα»;

Ο Νίκος Νικολόπουλος συνέχισε λέγοντας : «Πριν λίγα χρόνια, δύσκολα θα βρισκόταν άνθρωπος που θα μπορούσε να πιστέψει ότι με συνοπτικές διαδικασίες, το κράτος θα φροντίζει να τιμωρεί όλους όσους έχουν πέσει στην καταραμένη φτώχεια.

Η Κυβέρνηση της Τρόικας προχωρά σε «κατασχέσεις ακόμα και χωρίς δίκη»!! που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών.

Τα νούμερα δεν θα βγουν από την σημερινή φορολογία και από το δήθεν συμμάζεμα του κράτους.

Γι’ αυτό να περιμένουμε την πλήρη απαξίωση των ακινήτων.

Αυτό  θα είναι το πρώτο ορατό κομμάτι της κατάρρευσης της οικονομίας.

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες προτείνουμε μία ρεαλιστική διέξοδο. Αυτή είναι, να τροχοδρομηθεί η οικονομία σε διάδρομο απογείωσης μέχρι τον Οκτώβριο που θα αρχίσει ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για τις επόμενες δόσεις του δανείου.

Διαφορετικά, η επιστροφή σε συνταγή νέας φορολόγησης θα γίνει με περισσότερο «υλικό» από τον χώρο της ακίνητης περιουσίας που θα χαρακτηριστεί (για την περίσταση) μέχρι και «στοιχείο πολυτελούς διαβίωσης», ανεξάρτητα με το εάν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση ή κληρονομιά της κακιάς ώρας αφού η αγορά δεν αντέχει την πώλησή της.

Μουντό όμως είναι το σκηνικό σε κάθε σπίτι, που ζει με την αγωνία της επόμενης ημέρας, αν ο νοικοκύρης θα έχει δουλειά, τι θα γίνει με τα παιδιά, τα χρέη να τρέχουν, με τον βραχνά του απλήρωτου δανείου, και γενικά με το φόβο μην του πάρει η τράπεζα το κεραμίδι.

Μόνον οι υπάλληλοι της ξένης τρόικας, και πάντως όχι οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού που αφουγκράζονται την αγωνία και την απόγνωση που ζει το κάθε μαγαζί, η κάθε επιχείρηση από τη μικρή και τη μικρομεσαία ακόμη και τη μεγάλη, μπορεί να νομοθετούν την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Η τρόικα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα - για να μην έχει κανείς και την παραμικρή αυταπάτη, ακόμη και οι Σαμαράς – Βενιζέλος, διέταξε και η κυβέρνηση απλώς θυροκόλλησε την καταδικαστική απόφαση για τους οφειλέτες και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».,

Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχαν ακόμη οι Q Θ. Αυγενάκης (ΝΔ), Γ. Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ), Χρ. Πρωτόπαππας (ΠΑΣΟΚ) και Ν. Ορφανός (ΚΚΕ)

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος