Loading...
 Start Page
ΘΕΜΑ:«Επανασύσταση της ΓΓΟΣΑΕ για την εξυπηρέτηση των ημετέρων».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ανασχηματισμό και μετέπειτα φαίνεται πως έχει επιδοθεί σε ένα συνεχές μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών που βγάζουν μάτι!!!

Για μια ακόμα φορά, μετά την ανήκουστη τροπολογία για τη μετακίνησή του με τα VIP αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα των στελεχών των ΕΔ, αλλά και ολόκληρης της Κοινωνίας, με νέα τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο και που αφορά στην επανασύσταση της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων (ΓΓΟΣΑΕ)

Η ΓΓΟΣΑΕ σύμφωνα με την κατατεθείσα τροπολογία μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων, με στόχο όπως αναφέρεται, τη δημιουργία αναγκαίου συντονιστικού κέντρου σχεδιασμού και διαχείρισης σε επίπεδο πολιτικής αμυντικών υποθέσεων.

Αλήθεια, κ. Αβραμόπουλε, έστω και αυτή την ώρα που σας ανάγκασαν και την πήρατε πίσω πείτε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ποια είναι η συντονιστική αναγκαιότητα που προέκυψε;

Μήπως τελικά, δεν είναι αναγκαιότητα συντονισμού, αλλά βολέματος των δικών σας φίλων…..μιας και από το ΥΠΕΞ ο Αντιπρόεδρος και Υπ. Εξωτερικών Ευαγ. Βενιζέλος έδωσε σε αρκετούς τα παπούτσια στο χέρι, μεταξύ των οποίων και του «μπάτλερ» σας;

Όλα θα ήταν καλά κ. Υπουργέ, εάν δεν υπήρχε η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), σύμφωνα με τη οποία απαιτείται ετησίως η διάθεση από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ ποσού ίσο με 130.000€ για την λειτουργίας της.

Καλά την διαβάσατε και όμως επιμείνατε για να εξυπηρετήσετε τον «σφουγκοκολάριο» σας από Υπουργείο σε υπουργείο… Αξίζει να μάθει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης τι ακριβώς έγραφε η έκθεση του ΓΛΚ. Είναι ένας πραγματικός κόλαφος για τον ΥΕΘΑ Δημ Αβραμόπουλο. Διαβάστε λοιπόν τα 73.000€/έτος αφορούν την αμοιβή του Γενικού Γραμματέα της νέας Διεύθυνσης.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 6.100€/μήνα!!!!!

Ποιος είναι ο τυχερός φίλος σας κ. Αβραμόπουλε, που θα κάνει μηνιαίως διακοπές πολυτελείας στο Άμυνας με χρήματα του ελληνικού λαού, ενώ ταυτόχρονα, στα στελέχη των ΕΔ έχετε κόψει εδώ και 9 μήνες την ελάχιστη αποζημίωση των Ημερών Εκτός Έδρας; Τι επιτέλους, θα προσφέρει αυτός ο Γραμματέας που πρέπει σε χαλεπούς καιρούς να «χρυσοπληρώνετε»;

Όσο για τα υπόλοιπα 54.000€ αφορούν – σύμφωνα με την έκθεση – την καταβολή αποδοχών και αποζημιώσεων για υπερωριακή απασχόληση των αποσπασμένων υπαλλήλων, που θα καλύψουν τις παρακάτω θέσεις:

α)         Ενός Εδικού Συμβούλου,

β)         Ενός Ειδικού Συνεργάτη και

γ)         Τριών Διοικητικών Υπαλλήλων

Η τροπολογία κατατέθηκε στο ίδιο νομοσχέδιο με το οποίο απολύονται 12.500 υπαλλήλους!!! Η κυβέρνηση έχει μάθει να κοροϊδεύει την κοινωνία και ιδιαίτερα τα στελέχη των ΕΔ!!!

Αλήθεια μήπως επιτέλους πρέπει να μάθουμε πόσα ξόδεψε από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Δ. Αβραμόπουλος;

Πόσες φορές περισσότερα από τον έτερο Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Υπουργό Εξωτερικών κ. Σταύρο Δήμα;

Καλά μην μας πείτε ποιοι τα πήραν και για ποιες υπηρεσίες, ούτε ποιοι δημοσιογράφοι για το … «καλό της Πατρίδας» έπαιρναν τα «μαύρα» και φυσικά ποτέ δεν μπόρεσαν να τα δηλώσουν στην Εφορία, αλλά ΠΟΣΑ, δικαιούμεθα και υποχρεούσθε!!!

Έλληνες Χριστιανοί και Πατριώτες Αξιωματικού, Υπαξιωματικού, Εθελοντές/εθελόντριες, Οπλίτες επαγγελματίες και θητείας αντισταθείτε σε όσα γίνονται σε βάρος των ΕΔ και της Πατρίδας. Αυτοί που σας διοικούν είναι πολιτικά ανδρείκελα και πολιτικά πτώματα!! Στην κατάσταση μάχης που βρίσκεται η χώρα, αυτοί συνεχίζουν να βολεύουν τα δικά τους παιδιά και μάλιστα να τα χρυσοπληρώνουν!!!!

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος είναι στο πλευρό των ανδρών και γυναικών των ΕΔ, που με την καθημερινή τους παρουσία, ανάστημα, κύρος, ήθος και πίστη στην Πατρίδα και τα ιδανικά Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια δίνουν νόημα σ’ αυτό που ονομάζουμε «ΈΘΝΟΣ»!

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ελλάδος είναι απέναντι στους ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ,  ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ και ΣΩΤΗΡΕΣ, που έχουν την Ελλάδα στο «πορτοφόλι» τους και όχι στην καρδιά και τον νου τους.
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος