Loading...
 Start Page
Ν.Νικολόπουλος : «Το ΧΡΙ.Κ.Ε. ‘’σήκωσε σημαία’’ και στην Μεσσηνία»

Ν. Νικολόπουλος : «Εμείς όλοι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε, πως οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, για να μετριάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τις συνέπειες των σκληρών μέτρων για την ελληνική κοινωνία, ώστε να μην οδηγηθούμε σε κοινωνική έκρηξη και πως πρέπει να βαδίσουμε μ’ ένα δικό μας εθνικό σχέδιο που θα έχει γραφτεί δια χειρός Ελλήνων και όχι Γερμανών αποικιοκρατών…

Η πίστωση χρόνου, για την εφαρμογή μίας πολιτικής που «κινεζοποιεί» ή «βαλκανοποιεί» την οικονομία, έχει από τους πολίτες εξαντληθεί, αυτό ας μην το ξεχνούν όλοι οι κυβερνητικοί «χαζοχαρούμενοι μάλιστανθρωποι» εντολοδόχοι των ξένων δανειστών, πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα γι’ αυτούς».

Διήμερο οδοιπορικό στους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας πραγματοποίησε κλιμάκιο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, με επικεφαλής τον Βουλευτή και Γενικό Γραμματέα του Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο.

«Συνοδοιπόροι στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ήσαν» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος «τα στελέχη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Γ. Κανελλόπουλος (πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ) και Δ. Σαρατσιώτης (πρώην εθνικός συντονιστής της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης) και οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί» συνέχισε ο Ν. Νικολόπουλος, «ότι στην Καλαμάτα βρέθηκαν επίσης μαζί μας και ανταλλάξαμε απόψεις οι υποψήφιος Βουλευτές Α. Ανατολίτης. Σ.Σαμέλης και Γ.Καραγιάννης».

«Δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο» τόνισε : «για να ξεκινήσουμε τον αγώνα.

Αν αφεθούμε στον αυτόματο πιλότο πρέπει να γνωρίζουμε ότι τότε, δεν θα είναι ούτε ήπιες ούτε αντιμετωπίσιμες οι καταστάσεις που θα’ ρθουν!!! Ασφαλώς η σκληρή κοινωνική πραγματικότητα την θα επιφέρει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις»

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΑ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙ.Κ.Ε. ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΛΟ

Σκοπός της περιοδείας εκτός των επαφών ήταν και η δημιουργία πυρήνων του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στην Καλαμάτα και την Πύλο, καθώς επίσης και η «εγκατάσταση» της πρώτης διοίκησης της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας (ΧΡΙ.Ν.Ε.) στον νομό Μεσσηνίας».

Κατά την «τελετή εγκατάστασης» των νέων επιτροπών μίλησε στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του ΧΡΙ.Κ.Ε. ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Εμείς όλοι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε, πως οφείλουμε με τις παρεμβάσεις μας μέσα και έξω από την Βουλή, μέσα και έξω από την να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, για να μετριάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τις συνέπειες των σκληρών μέτρων για την ελληνική κοινωνία, ώστε να μην οδηγηθούμε σε κοινωνική έκρηξη και επιτέλους να βαδίσουμε μ’ ένα δικό μας εθνικό σχέδιο που θα έχει γραφτεί δια χειρός Ελλήνων και όχι Γερμανών αποικιοκρατών… στην έξοδο από την κρίση!!!

Έχει από τους πολίτες εξαντληθεί η πίστωση χρόνου, για την εφαρμογή μίας πολιτικής που «κινεζοποιεί» ή «βαλκανοποιεί» την οικονομία,.

Ας μην ξεχνούν όλοι οι «χαζοχαρούμενοι μαλιστάνθρωποι» εντολοδόχοι των ξένων δανειστών, πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα γι’ αυτούς.

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε συναντήσεις στην Πύλο μεταξύ άλλων τόνισε: «Επανήλθε ο ξένος τύπος και ιδιαίτερα των ΗΠΑ στο Grexit και το «δίδυμο της συμφοράς», Βενιζέλου-Σαμαρά, πανικόβλητοι κατάλαβαν ότι έφτασε το τέλος του success story και τώρα πια φτάνει η καταστροφή.

Η έξοδος της πολύπαθης χώρας μας από την Ευρωζώνη υποδεικνύεται και πάλι από τους Financial Times, ενώ το «εκκρεμές» των συμφερόντων εξακολουθεί να κινείται μεταξύ Ουάσιγκτον, Βερολίνου και Βρυξελλών. Ο τίτλος -και μόνον- της αμερικανικής εφημερίδας : ‘’Το Grexit αρχίζει να μοιάζει πιο εφικτό για την Αθήνα’’ μας προετοιμάζει για το τι θα ζητηθεί να δώσει ο Α. Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο» είπε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε.

Ο Νίκος Νικολόπουλος εξάλλου σε συνεντεύξεις που παρεχώρησε στην Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ) στην δημοσιογράφο Ρεβέκκα Σγουρέα, και στον Ανδρέα Ανατολίτη για το Ομογενειακό Ραδιόφωνο Αυστραλίας καθώς και σε άλλα ΜΜΕ της περιοχής προειδοποίησε τον Πρωθυπουργό λέγοντας από την εκλογική του περιφέρεια, ότι ο Ελληνικός Λαός δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στους Σαμαρά και Βενιζέλο να κλείσουν άρον-άρον το Σκοπιανό, την συνεκμετάλλευση των ΑΟΖ και το Κυπριακό, όπως ήδη ζητούν οι Αμερικανοί με αντάλλαγμα την 50ετή παράταση της αποπληρωμής των δανείων της χώρας.

Φτάνει η κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή, που βιώνουμε εξαιτίας των επιλογών τους, μην φέρουν και εθνική καταστροφή με πρόσχημα της διευθέτησης του οικονομικού προβλήματος και η αδυναμίας αποπληρωμής του εξωτερικού μας χρέους…»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ

Οι «μάλιστανθρωποι» πρόθυμοι και καλοί υπηρέτες των ξένων

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης, Σαμαράς και Βενιζέλος, προτίμησαν -ποιός ξέρει γιατί- να «συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις και τις εντολές της Τρόικας και όχι με τις δικές σας που μας ψηφίζετε και ως εκ τούτου δικοί σας εντολοδόχοι πρέπει να είμαστε » είπε σε συνάντηση που έγινε στον Πύργο με ομάδα καθηγητών και εργαζομένων στους ΟΤΑκαθώς και στην Υγεία και συνέχισε:

«Δεν γίνεται να μένουμε απαθείς και στο νέο αυτό μνημονιακό διωγμό της δικομματικής κυβερνητικής κοινοπραξίας, όταν παραβιάζει ακόμη και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν γίνεται, να επιτρέπουμε χωρίς καμία σθεναρή αντίσταση, η Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού να πετάει στον «καιάδα» με την μια, χιλιάδες δημοσίους -όπως έκανε προηγουμένως και με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους- έτσι στην «ψύχρα» χωρίς τσίπα.

Δεν γίνεται οι «εφιάλτες να δηλώνουν σωτήρες και εμείς να τους αφήνουμε, ενώ καταδικάζονται χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες εργαζόμενοι στην «εσχάτη των ποινών». Πρέπει να υπάρξουν, άμεσα, πρωτοβουλίες από όλους ΕΜΑΣ, για να σταματήσουν οι αποκεφαλισμοί, οι ανθρωποθυσίες και τα ξεπουλήματα».

ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΔΑΚΙΤΕΣ

Ο Νίκος Νικολόπουλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή των επί πολλά χρόνια εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ και πρώην αιρετό Αντινομάρχη Στ. Σαμέλη, καθώς και πολλά αλλά αποστασιοποιημένα στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΝΔ του Νομού Μεσσηνίας, με τα οποία είχε συνάντηση, όπου μεταξύ άλλων απαντώντας σε ερωτήσεις τους είπε:

«Η δικομματική ‘’Κυβερνητική «κοινοπραξία’’ είναι πλέον προφανές, ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων που υπαγορεύονται από την Τρόικα, ισοπεδώνει τα κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα και πετά «στους πέντε δρόμους», απροστάτευτους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες εργαζομένους, χωρίς καμία μέριμνα!!!

Για δε, τους υπόλοιπους «τυχερούς» που έχουν δουλειά, φέρνει τον εργασιακό μεσαίωνα και εγκαθιστά συνθήκες «γαλέρας».

Η Δικομματική Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, δουλεύοντας προς όφελος των δανειστών, γκρεμίζει και τα τελευταία «τείχη κοινωνικής προστασίας» των εργαζομένων και των ανέργων, χωρίς καμία ευαισθησία και αναστολή, χωρίς ντροπή και συναίσθηση των εθνικών, ανθρωπιστικών και κοινωνικών κινδύνων.

Δεν γίνεται να τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω στην εποχή της πλατείας Κλαυθμώνος, με τις αλλαγές που επιβάλλει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης».

Στην συνέχεια ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γ.Αδαμόπουλο, όπου μετά σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: « Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, παριστάνουν πως αγνοούν ότι η Ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα, δεν θα έρθει με τη «παλιννόστηση» του εργασιακού «Μεσαίωνα» και πως η πλήρης απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Όσο συνεχίζουν για την θεραπεία να μας δίνουν «φαρμάκι» αντί για... «φάρμακο», παρότι όλοι οι «γαλάζιοι» Υπουργοί εξακολουθούν να ομολογούν -πλην Γ. Στουρνάρα- πως η οικονομική «συνταγή» είναι η υπαίτια για την ύφεση και τα λουκέτα και για την ακραία φτωχοποίηση των ανέργων Ελλήνων, τόσο θα αυξάνουν τα λουκέτα και οι κίνδυνοι της οικονομικής κατάρρευσης και της κοινωνικής έκρηξης.

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε πως η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινωνική πολιτική, η κοινωνική συνοχή και τα άλλα αυτονόητα δικαιώματα των Ελλήνων, που αποκτήθηκαν με πολλούς αγώνες, δεν είναι «πολυτέλεια», αλλά στοιχειώδεις όροι λειτουργίας και προϋποθέσεις ουσίας για την λειτουργία και την αξία της κοινωνικής Δημοκρατίας».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος