Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος «Απίστευτη καταγγελία μέσω έντυπου μέσου που εκδίδει ο κ. Μπόμπολας για την προμήθεια μπαταριών των Υποβρυχίων τύπου 209»

Το θέμα των μπαταριών των υποβρυχίων τύπου 209 έχει πολλάκις έρθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από όλα σχεδόν τα κόμματα, ακόμα και από κυβερνητικούς βουλευτές.

 

Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε μάλιστα διαβεβαιώσει από τις αρχές του τρέχοντος έτους, τόσο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, όσο και σε μεγάλης κυκλοφορίας κυριακάτικη εφημερίδα ότι, το θέμα των μπαταριών των Υποβρυχίων τύπου 209 είχε επιτέλους διευθετηθεί, μετά από συντονισμένες ενέργειες του ιδίου και του Ειδικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου!!!

Μάλιστα, ο πρώην ΥΕΘΑ Π. Παναγιωτόπουλος «διερρήγνυε» τα ιμάτιά του, πως δεν μπορούσαν να επιλύσουν ένα τόσο ζωτικής σημασίας για το Πολεμικό Ναυτικό ζήτημα εδώ και τόσους μήνες και πως επιτέλους, ο ίδιος είχε βρει την χρυσή τομή με τη συνδρομή του Ειδικού Γραμματέα!!

Όμως, μετά από 2 μήνες νέας ηγεσίας στο ΥΠΕΘΑ – σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της 22 Αυγ 2014 που εκδίδει ο κ. Μπόμπολας – το νομικό επιτελείο του νυν ΥΕΘΑ Δημ. Αβραμόπουλου εντόπισε σωρεία παραλείψεων στην όλη διαδικασία με την οποία επιχειρήθηκε η αγορά των συγκεκριμένων μπαταριών!!!!

Επειδή προφανώς η ενημέρωση δεν μπορεί να ναι αποκλειστικό προνόμιο της εφημερίδας του γνωστού κατασκευαστή και μεγαλομετόχου του MEGA κ. Μπόμπολα και επειδή γεννιούνται μια σειρά από πολύ σημαντικά ερωτήματα, για τα οποία ο γγ. του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος καλεί τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον ΥΕΘΑ Δημ. Αβραμόπουλο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσουν!!!

Η αλήθεια είναι ότι, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει διαψεύσει ακόμα και σήμερα το σχετικό δημοσίευμα μέσω ανακοίνωσης από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ. Επίσης, δεν έχει διαψεύσει το γεγονός ότι, ο νυν ΥΕΘΑ και το νομικό του επιτελείο βρήκαν σωρεία παραλήψεων για το θέμα των υποβρυχίων 209 στις εισηγήσεις του τέως ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου!!!!

Για όλα αυτά έχει δοθεί ένα «καυτό» σημείωμα στον Πρωθυπουργό, για το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη. Εάν δεν υφίσταται, να προβεί σε σχετική ανακοίνωση τύπου, διαφορετικά αποδέχεται την ύπαρξή του δια της σιωπής του!!!

Ομοίως ευθύνη έχει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, που οφείλει να ρωτήσει τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, εάν έχει φθάσει στη Δικαιοσύνη και σε ποιους εισαγγελείς βρίσκεται, το περιεχόμενο αυτού του «καυτού ενημερωτικού σημειώματος»!!! Επίσης, θα πρέπει να διαταχθεί και διενεργηθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές σχετική έρευνα τυχόν αξιόποινες, εγκληματικές παραλείψεις ή αξιόποινες άλλες πράξεις εκείνων που εισηγήθηκαν στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία τα όσα δεν έπρεπε!!!

Τελικά, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα από την Κυβέρνηση, ποιος ήταν ο ρόλος του Ειδικού Γραμματέα Αντ. Οικονόμου τους μήνες που στο ΥΕΘΑ βρισκόταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος;

Μήπως ο γραμματέας φρόντιζε την προσωπική του προβολή και από ουσία ΜΗΔΕΝ; Μήπως ηθελημένα ή μη –αυτό ας το ψάξουν οι πολιτικοί του προϊστάμενοι - απλά «εξαπατούσε» την κοινή γνώμη και τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού; Κι αν είναι τελικά έτσι, γιατί θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει και μάλιστα με παχυλό μισθό, αυτό τον πολιτευόμενο ο Ελληνικός Λαός;

Το τελευταίο ερώτημα που προκύπτει για τον νυν ΥΕΘΑ Δημ Αβραμόπουλο είναι «σε ποιες ενέργειες θα προβείτε κ. ΥΕΘΑ κατά των εισηγητών της νομικής υπηρεσίας του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου»; Φαίνεται τελικά, πως η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ περισσεύει στο Υπουργείο Άμυνας και ΟΛΟΙ κάνουν Ο,ΤΙ θέλουν, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ευθύνη!!! Το πολύ – πολύ να τους τραβήξουν λίγο τα αυτάκια!

Ο γγ. του ΧΡΙ.Κ.Ε και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος είναι ΠΑΝΤΑ στην πρώτη γραμμή πυρός….φέρνοντας στη δημοσιότητα, θέματα που αγγίζουν το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων και την αξιοπιστία του Στρατεύματος! Οι ανεπαρκείς, οι βολεμένοι, οι χαρτογιακάδες και οι ανά την αιωνιότητα ατιμώρητοι στο Υπουργείο Άμυνας δεν έχουν μέλλον στη νέα Ελλάδα που οικοδομείται από τις Αντιμνημονιακές Δυνάμεις!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος