Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Ο θεσμικός Αντιπρόεδρος, ο Υπό Προαγωγή Αντιπρόεδρος και το Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος»

Ενώ η ελληνική κοινωνία δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο οικογενειακό της εισόδημα, η αστική τάξη φτωχοποιείται, η ελληνική νεολαία αναζητά εις μάτιν εργασία και τα «περήφανα γερατειά μας» μετρούν τα κέρματα για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, ο Θεσμικός Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος και ο Υπό Προαγωγή Αντιπρόεδρος και ταυτόχρονα Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος κονταροχτυπιούνται για τη χρήση του Πρωθυπουργικού Αεροσκάφους (!!!), τόνισε σε πρωινή ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Νίκος Νικολόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σημεία της ερώτησης που κατέθεσε χθες προς τον Πρωθυπουργό και μεταξύ άλλων τονίζει ότι, «Η σύγκρουση των δύο υπουργών έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν σχετίζεται απλώς με τις αρμοδιότητές τους, αλλά αφορά το ήθος και ύφος άσκησης της εξουσίας από τη σημερινή κυβέρνηση η οποία δεν παραλείπει, την ίδια ώρα, να παραδίδει «μαθήματα» στους πολίτες απειλώντας ανερυθρίαστα με εκτεταμένη εφαρμογή της πολιτικής του «βερίκοκου» σε όποιον σηκώνει κεφάλι...».

Ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος τοποθετήθηκε και στη δικαστική διαμάχη που έλαβε το ζήτημα λέγοντας: «Ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος -αν και φημίζεται για την ιώβεια υπομονή του- φαίνεται πως, δεν άντεξε άλλο και βγήκε έξω από τα ρούχα του με την σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ Αν. Παπαδόπουλο, μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση» και ιδιαίτερα με την αναφορά του τελευταίου σε πολιτικούς “τύπου Αβραμόπουλου”».

 

Έλληνες πολίτες η αλήθεια είναι ότι, μπορεί και δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί, που αισθάνονται «Πατρίκιοι»!!! Mόνο ο Ελληνικός Λαός μπορεί να τους στείλει σπίτι τους και να αναδείξει άλλους πολίτες περισσότερο φιλότιμους και πατριώτες!!!

Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι, την όλη υπόθεση με το Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος την προκάλεσε ο θεσμικός Αντιπρόεδρος και ΥΠ.ΕΞ. της Κυβέρνησης Ε Βενιζέλος, που μέσω του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ «κατηγόρησε» τον ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο για τη χρήση του Πρωθυπουργικού Αεροσκάφους και τα οποία ανήκουν στο χώρο ευθύνης του ΥΕΘΑ!

 

Πάντως και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος «πνέει τα μένεα» για τον ΥΕΘΑ με την συνεχή επιμονή του τελευταίου να επιθυμεί να κάνει χρήση του Πρωθυπουργικού Αεροσκάφους!

 

Δεν μας είπαν όμως τόσο ο θεσμικός Αντιπρόεδρος, όσο και ο υπό προαγωγή Αντιπρόεδρος, τι έκανε τον «μπάτλερ», που είχε ο Αβραμόπουλος στο ΥΠ.ΕΞ. πριν τον ανασχηματισμό; Του τον έστειλε «πακέτο» στο Πεντάγωνο ή τον «πέταξε από το παράθυρο» στην πλατεία Συντάγματος;

 

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε θέτοντας δημοσίως τα εξής ερωτήματα :

  • Οι δυο εμπλεκόμενοι Υπουργοί γιατί δεν έχουν πάρει καθαρά και ανοικτά θέση για το μείζον θέμα ηθικής τάξεως, που τους αφορά προσωπικά την ίδια ώρα, που υπογράφουν και υποστηρίζουν κάθε μνημονιακή δέσμευση ακόμη και μερικά ευρώ σε βάρος μισθωτών, επαγγελματιών, συνταξιούχων και ανέργων;
  • Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πώς αντιμετωπίζει την εικόνα των δύο αντιπροέδρων του -στην κυβέρνηση και στο κόμμα- που «ξεκατινιάζονται» κατά τη λαϊκή έκφραση για τα μεγαλεία του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και τις προσωπικές τους ματαιοδοξίες, με «φόντο» τη δική του πολιτική αδυναμία και αποτυχία;   
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος