Loading...
 Start Page
Συνάντηση Νίκου Νικολόπουλου  με τον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στα γραφεία του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος συναντήθηκαν ο Γ.Γ. και Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος με τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Ηλία Μαρκόπουλο.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τα τελευταία γεγονότα, καθώς και για τα όσα νέα δεινά στη πατρίδα και στον Ελληνικό Λαό φέρνει το 3ο μνημόνιο.

Ο κ. Μαρκόπουλος -έγκριτος νομικός και οικονομολόγος- παρουσίασε τις απόψεις και τις θέσεις του κόμματος του «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» γύρω από τα ζητήματα της χρηματοδότησης των κομμάτων, της σύλληψης, της φυλάκισης, της παραίτησης Βουλευτών, της προκήρυξης επαναληπτικών εκλογών και πολλά ακόμα σχετικά αλλά πολύ κρίσιμα για τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες συμφώνησαν ότι η κοινωνική βία και ο εξτρεμισμός δεν θα επιλυθούν με την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος και ο κ. Ηλίας Μαρκόπουλος συμφώνησαν επίσης κατά την συνάντησή τους ότι:

«Ασφαλώς είναι υποχρέωση της Δημοκρατίας να αμυνθεί όταν απειλείται. Υποχρέωση όμως και της κυβέρνησης είναι να αντιληφθεί ότι υπηρετεί το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.

Ο λαός δεν ξεγελιέται όμως, γιατί βιώνει αβοήθητος μία πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση με τους κυβερνώντες απέναντι του…

Όλες οι πατριωτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις δεν θα επιτρέψουμε η δικαστική δίωξη των υποδίκων της Χρυσής Αυγής να γίνει προκάλυμμα για την απόκρυψη της νέας ζοφερής πραγματικότητας που έρχεται με:

-      Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων

-      Αθρόες απολύσεις

-      Κλείσιμο νοσοκομείων, πανεπιστημίων και σχολείων

-      Μηδενικό ΕΦΑΠΑΞ, μηδενικό επικουρικό κ.α.

Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν σήμερα, ότι θα συνεχίσουν ασυμβίβαστοι τον αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό, στους δύσκολους καιρούς των μνημονιακών παγετώνων.

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Γεν. Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος του ΧΡΙΚΕ επίσης δήλωσε:

«Ο Ελληνικός Λαός ξέρει να ξεχωρίζει και να καταλαβαίνει πως όσα αφορούν το ποινικό δίκαιο άπτονται της Δικαιοσύνης, η οποία θα φροντίσει για την τιμωρία των παρανομούντων. Όσα όμως αφορούν την πολιτική κατεύθυνση της χώρας, αφορούν τον ίδιο τον λαό και την τιμωρία των επίορκων βρίσκεται στα δικά του χέρια…

Οι λιποτάκτες του αντιμνημονιακού αγώνα ας μην νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής.

Οι λαθρεπιβάτες, συνεταίροι του Βενιζέλου και των άλλων δυνάμεων της Σημιτικής διαφθοράς μαγαρίζουν το σήμα της μεγάλης κοινωνικής πατριωτικής κεντροδεξιάς παράταξης.

Οι καρεκλοκένταυροι και εξουσιολάγνοι που προσφέρουν τα πάντα –γη και ύδωρ- στους ξένους δανειστές, που ξεπούλησαν τις προσδοκίες του λαού και του έθνους που ετοιμάζονται να κλείσουν άρον άρον και τα μεγάλα ανοιχτά εθνικά ζητήματα (Αιγαίο, ΑΟΖ, Σκοπιανό, Κυπριακό κ.α.) ας μην ξεχνούν ότι η τύχη των εντολοδόχων των ξένων δυνάμεων σ’ αυτό τον τόπο ήταν πάντα ίδια…

Οι χειροπέδες των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν τους δίνει συγχωροχάρτι και δεν ελαφρύνουν την φτώχεια και την απελπισία των Ελλήνων.

Ας έχουν κατά νου πως γρήγορα θα έρθει η σειρά τους η Δημοκρατία, ο κυρίαρχος λαός μπορεί να τιμωρήσει πολύ αυστηρά τις πράξεις βίας εκείνων που κρατούν στειλιάρι και μπιστόλι αλλά και εκείνων που κρατούν καλαμάρι και ψήφο…

Ας το έχουν κατά νου όσοι θέλουν σήμερα να παριστάνουν τους τιμωρούς και τους υπερασπιστές της δημοκρατίας. Γιατί η Δημοκρατία και ο λαός, δεν ξεχνάνε και δεν παραπλανιούνται..»

Ο κ. Ηλίας Μαρκόπουλος υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει περαιτέρω στενή συνεργασία των δύο κομμάτων διότι για την «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» πρώτα και πάνω από όλους και όλα είναι το συμφέρον της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος