Loading...
 Start Page
Ο Ν. Νικολόπουλος καταθέτει για την υπόθεση Π. Καμμένου - CDS

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή εκδίκαση της προσφυγής της Ελβετικής εταιρείας «IJ Partners» εναντίον του Πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Κομμένου σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της πώλησης και αγοράς των  CDS (δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σήμερα μιλώντας στα Μ.Μ.Ε ο Νίκος Νικολόπουλος είπε: Αφορμή για την έρευνα από πλευράς της ΝΔ και του  Προέδρου της, Αντώνη Σαμαρά, γνωρίζω ότι στάθηκε το γεγονός ότι, είχαν στα χέρια τους, το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίστηκε κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς και σχετικών με αυτήν καταγγελιών στο ΣΔΟΕ, του Οικονομολόγου κ. Τόμπρα και του δικηγόρου διεθνολόγου κ. Νούλα, ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο Γ.Γ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλαδος για το θέμα έδωσε και ένορκη κατάθεση ενώπιων του συμβολαιογράφου Αθηνών κου Ματσανιώτη Σωτηρίου στην οποία μεταξύ άλλων κατέθεσε όσα προσωπικά γνωρίζει και συγκεκριμένα, ότι  ζητήθηκε στον κ Καμμένο από τον ίδιο τον κ Σαμαρά, νυν Πρωθυπουργό, μέσω του στενότατου συμβούλου του, και νυν Υπουργό Επικρατείας κο Δημήτριο Σταμάτη και μάλιστα εντός του γραφείου του τελευταίου στην Βουλή, να διερευνήσει σε ποιους πουλήθηκαν τα CDS.

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας ακόμα είπε:  Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς που ερευνούν την εν λόγω υπόθεση, έχουν συλλέξει επαρκείς ενδείξεις ενοχής των εμπλεκομένων φυσικών και νομικών προσώπων και εταιριών, γιαυτό τον λόγο άλλωστε σχημάτισαν και ποινική δικογραφία, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είχαν θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Επομένως οι καταγγελίες του κ. Καμμένου ευσταθούν  στο σύνολο τους  και είναι πέρα ως πέρα αληθείς και κατέληξε λέγοντας: Εν κατακλείδι, ενώ, λοιπόν, πράγματι η Νέα Δημοκρατία είχε αναθέσει στον κ Καμμένο την έρευνα για το προαναφερόμενο ζήτημα, στην συνέχεια και μετά την αποκάλυψη ότι σε αυτό εμπλέκονται μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, του ζήτησε ευσχήμως να σταματήσει την έρευνα. Αμέσως μετά, μάλιστα, τον βομβάρδισαν με αγωγές για να τον εκφοβίσουν και να τον φιμώσουν, τόσο στελέχη της εταιρίας «IJ PARTNERS» κ.κ. Μιράντα Ξαφά και Χάρης Μάκκας, όσο και ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου, οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν και απορρίφθηκαν κατ’ ουσίαν.

Τέλος ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και Ανεξάρτητος Βουλευτής κος Νίκος Νικολόπουλος επετέθη στους υπουργούς που συγκαλύπτουν το διαρκές  εθνικό έγκλημα λέγοντας:  Εγώ σαν Βουλευτής όπως και ο κ. Καμμένος, όπως και κάθε Βουλευτής έχει υποχρέωση και καθήκον όταν γράφονται στον έντυπο τύπο και στο διαδίκτυο, τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά ενός δημοσίου προσώπου να προσφεύγει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και στην Δικαιοσύνη. Όσο δεν ξεκαθαρίζουν αυτά τα μεγάλα ζητήματα τόσο πιο πολύ θα εγείρονται και μάλιστα ρωμαλέα  τα μεγάλα ερωτηματικά των πολιτών καθώς επίσης και θα παραμένει εύλογο και δικαιολογημένο το ενδιαφέρον των βουλευτών μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν όσοι κερδοσκόπησαν επενδύοντας την καταστροφή της πατρίδος φτάνοντας ακόμα ή συμπράττοντας στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος