Loading...
 Start Page
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Μ’ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ» ΤΟΥ E TV  Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ…

«Γάμος» με Κουβέλη για εθνικές και δημοτικές εκλογές, αλλά διαζύγιο με Βενιζέλο  και νέα κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή!

 

ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ…

 

Τη συνεργασία του κόμματός του, «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», με τη ΔΗΜΑΡ, ενόψει των προσεχών δημοτικών και περιφερειακών αλλά και των εθνικών εκλογών, αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος, που μετείχε την Τετάρτη στην εκπομπή «Μ’ ανοιχτά αυτιά» του Ε TV, με παρουσιαστές, το Νίκο Νικολόπουλο και τη Ξένια Γώγου.

Μάλιστα, όπως τόνισε, απαντώντας στον πολιτικό συντάκτη Κ. ΑΤΤΙΑ ‘η συνεργασία προχωράει άμεσα, πριν τα συνέδρια των δύο κομμάτων’.

 

«ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Μιλώντας στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού και απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι η πολιτική των περικοπών έχει αποδειχθεί άσκοπη και αναποτελεσματική, κατά συνέπεια πρέπει να σταματήσει. Επίσης, χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ως «τον πλέον ακατάλληλο για την παρούσα φάση», και πρότεινε ότι για να διατηρήσουμε την επιχειρηματικότητα πρέπει να γίνει επιτέλους συμψηφισμός χρεών, ενώ σχετικά με την στάση του Ε. Βενιζέλου, εξέφρασε την άποψη πως «δεν βοηθάει σε όσα έχει ανάγκη ο τόπος, ενώ δεν συμβάλλει στην ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς». Στην ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου αν νιώθει την ανάγκη τη συγγνώμης σ’ αυτούς που σε κατηγορούν ότι δια χειρός Λοβέρδου κόπηκε η σύνταξη το εφάπαξ και περιορίστηκε η δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, απάντησε: ‘Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη γιατί πιστεύω ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος’.

 

«ΚΑΛΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΛΑΘΟΣ ΤΟ 25ΕΥΡΩ»

Ερωτώμενος σχετικά με την πολιτική στο υπουργείο Υγείας, αντίθετα υποστήριξε: «Είναι επιτυχής η μέχρι τώρα πολιτική του Άδωνι Γεωργιάδη. Εφαρμόζει πολλά από την δική μου πολιτική, ωστόσο είναι λάθος το εισιτήριο των 25 ευρώ και είμαι αντίθετος στο συγκεκριμένο μέτρο». Ακόμα, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις αποφάσεις που ο ίδιος έλαβε ως υπουργός, ‘ναι η πολιτική των περικοπών απεδείχθη εκ των υστέρων ότι δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, πρέπει να σταματήσει’.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ

Ο κ. Λοβέρδος, τόνισε ακόμα ότι είναι αντίθετος στην θεωρία των δύο άκρων, πιστεύω πως η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές ενώ εκτίμησε πως η χώρα δεν θα πάει σε εκλογές, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο του 2014, και ανακοίνωσε πως ετοιμάζει παρέμβαση προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα που έχασαν μετά το «κούρεμα» οι 11.000 Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ «ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ»

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος στην απόφασή του να φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσει τη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», σημείωσε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει καθώς η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν συνέβαλε στην ανανέωση και την αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα, ενώ πρόσθεσε πως «πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθεί με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ», ενώ καταθέτοντας κάποιες προτάσεις «αμέσου δράσεως», σημείωσε μεταξύ άλλων πως πρέπει οι αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων να γίνεται με μία απλή κατάθεση εγγράφων στον οικείο δήμο, αλλά και για τον αναγκαίο συμψηφισμό των χρεών μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου.

 

ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Πολύ σημαντική η αποκάλυψη που έκανε ο κ. Λοβέρδος στη συντακτική ομάδα της εκπομπής, λίγο μετά το τέλος της. Σύμφωνα με αυτή, μία νέα κοινοβουλευτική ομάδα δημιουργείται στη Βουλή και μάλιστα, εντός της ημέρας! Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα συγκροτούν οι βουλευτές της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλαδος, της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ, της Κοινωνία Πρώτα, αλλά και άλλοι βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και έχουν ανεξαρτητοποιηθεί.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος