Loading...
 Start Page
Φωνή σε δεκάδες τηλεθεατές έδωσε η εκπομπή «Μ’ ανοιχτά αυτιά» που ξεκίνησε σήμερα στις 7 το πρωί, με παρουσιαστές τον Νίκο Νικολόπουλο και την Ξένια Γώγου, στο κανάλι «Ε».

“Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει σήμερα το πρωί, και θα συνεχίζεται κάθε πρωί από τις 7 έως τις 10, από το «Ε Channel»” είπε ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσιάζοντας σήμερα το πρωί την νέα ενημερωτική εκπομπή και συνέχισε: “Ξεκινάμε αυτή τη νέα εκπομπή με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Οπλιστείτε και εσείς με χαμόγελο και θάρρος, και ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το καθημερινό τρίωρο ταξίδι.”

Η εκπομπή φιλοξένησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και διακεκριμένο δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου, τον Γ.Γ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελλάδας Γιώργο Χριστόπουλο, τον δικηγόρο Απόστολο Παπακωνσταντίνου που ήταν στο στούντιο μαζί με εκπαιδευτικούς οι οποίες δικαιωθήκαν στα δικαστήρια για την διαθεσιμότητα και την νεαρή επιχειρηματία Μάντυ Παπαδάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης που μετέτρεψε σε ευκαιρία την κρίση κάνοντας το χόμπι της επάγγελμα.

Στην τρίωρη εκπομπή καλεσμένοι ήταν ακόμα, δημοσιογράφοι του πολιτικού και του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ, ενώ η συζήτηση άναψε με τα όσα δήλωσε on camera στην πολύκροτη συνέντευξη του ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος «Πολλοί υπουργοί έπρεπε να’ ναι στη φυλακή και κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Το θέμα ανέδειξε ο γνωστός εκκλησιαστικός συντάκτης Διονύσης Μακρής, ο οποίος έκανε και εκτενές ρεπορτάζ για τις θέσεις των Μητροπολιτών Πειραιώς και Καλαβρύτων σχετικά με το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και των Παγανιστικών πιστεύω κάποιων….

Στο πολιτικό ημίωρο ο Νάσος Αθανασίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε τηλεφώνημα τηλεθεατή για την ΕΡΤ σημείωσε πως το «μαύρο» δεν μπορεί να ξεχαστεί κάνοντας λόγο για κίνηση που προδίδει αυταρχισμό.

Ο ίδιος κατήγγειλε την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική λέγοντας πως «ο τόπος δεν έχει ανάγκη από την επονομαζόμενη σταθερότητα που διαλύει ζωές αλλά από εκλογές».

Ακόμα απαντώντας στα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης για «σκυλολόι» του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Αθανασίου είπε πως μπορεί να δώσει μόνο δύο απαντήσεις.

Είτε πρέπει να πει «γαβ», είτε όπως είπε πρέπει να επαναλάβει την ρήση, «εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα».

Αίσθηση επίσης προκάλεσε και η απάντηση του πως « η κρατικοποίηση των κοινωφελών οργανισμών και των τραπεζών », που σωστά έγιναν, έχουν όνομα Κων/νος Καραμανλής!!!

Τέλος ο οικοδεσπότης της εκπομπής Νίκος Νικολόπουλος έκλεισε λέγοντας:

“Καθόλου τυχαία δεν ονομάστηκε αυτή η εκπομπή «Με ανοιχτά αυτιά».

Διότι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε αυτή την εκπομπή είστε ΕΣΕΙΣ!

Η Ξένια Γώγου, εγώ, και οι άλλοι πολλοί και εκλεκτοί συνεργάτες μας, απλά θα φροντίζουμε να έχουμε κάθε μέρα ανοιχτά τα αυτιά μας για ΕΣΑΣ.

Και θα περιμένουμε τις ειδήσεις που ΕΣΕΙΣ θα μας φέρνετε, τις καταγγελίες που ΕΣΕΙΣ θα μας κάνετε.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δίνουμε ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματά σας και όπου μπορούμε λύσεις σε όποια προβλήματα εσείς αναδεικνύετε.

Στόχος μας είναι αυτή η εκπομπή να διαμορφώνεται από τους τηλεθεατές της και όχι από εμένα ή οποιοδήποτε άλλο «διευθυντήριο», εντός ή εκτός εισαγωγικών.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος