Loading...
 Start Page
ΣΥΝΑΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙ.Κ.Ε. ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 6 ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ «Οδηγός μας η Ευρώπη στην οποία ο πατριωτισμός είναι αρετή και όχι αμαρτία»

Συνάντηση πρωτοετών φοιτητών διοργάνωσε η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ (ΧΡΙΝΕ) στα νέα κεντρικά γραφεία των Αθηνών, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 6  (δίπλα στο ξενοδοχείο Κάραβελ).

Τις νέες και τους νέους καλωσόρισε ο Γ.Γ του ΧΡΙΚΕ κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευρώπη και στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, όπως την οραματίστηκαν οι μεγάλοι ΗΓΕΤΕΣ και πρωταγωνιστές της ενοποίησης, όπως ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κ.α.

«Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος «έχουμε οδηγό την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της πραγματικής σύγκλισης και της κοινωνικής συνοχής. Και αυτή η Ευρώπη, χτίζεται μέσα από την διαφορετικότητα και τη δυναμική κάθε κράτους. Γι’ αυτό στην Ευρώπη της δικής μας προοπτικής, ο πατριωτισμός δεν αποτελεί… αμαρτία, αλλά αρετή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κοινωνικό φιλελευθερισμό λέγοντας:  «Πρέπει να στηρίξουμε τις παραγωγικές δυνάμεις που λειτουργούν στον εθνικό μας χώρο, βεβαίως με οικονομικό ρεαλισμό αλλά και με κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και με ευαισθησία υπέρ των αδυνάτων. Αγωνιζόμαστε για τη συγκρότηση μιας νέας πλατιάς πατριωτικής κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας, που θα δίνει όραμα και διέξοδο από την κρίση, ώστε η χώρα να διεκδικήσει για λογαριασμό κυρίως των νέων, με ασφάλεια, το δικαίωμα τους στην προκοπή».

Ο κ. Νικολόπουλος συνομίλησε με τους νέους φοιτητές, μιλώντας μαζί τους για θέματα παιδείας και επαγγελματικής αποκατάστασης,λ υπογραμμίζοντας πως η εκθεμελίωση της παιδείας στις μέρες μας συνδέεται απόλυτα με την σκοπιμότητα για… απάτριδες πολίτες που θα πειθαρχούν άβουλα στις εντολές των ισχυρών, μήπως χάσουν το ξεροκόμματο που αυτοί θα πετούν στους νέους.

«Σπουδάζετε με την προοπτική να κερδίσετε τη ζωή σας, με το μυαλό και τις ικανότητές σας. Όσοι όμως υπηρετούν τις λογικές του  μνημονίου δεν στερούν απλά πολύτιμους οικονομικούς πόρους από τις οικογένειές σας και εσάς, ούτε δυσκολεύουν απλά τις σπουδές σας στο παρόν. Στην πραγματικότητα, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, προσπαθούν να καταστρέψουν την μόρφωση και το μέλλον σας. Στην πραγματικότητα, μετέχουν σε ένα σχέδιο που θέλει την Ελλάδα μία υποταγμένη αποικία, φθηνού εργατικού δυναμικού και χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Γιατί οι σκλάβοι δεν εξεγείρονται όταν φοβούνται να σπάσουν τα δεσμά τους. Είτε γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν την ελευθερία τους, είτε γιατί δεν θέλουν να χάσουν την ασφάλεια… της αλυσίδας τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής, προσθέτοντας πως η απάντηση των Ελλήνων, και ιδιαίτερα των νέων, σε όλα αυτά, πρέπει να είναι σκληρή και άμεση.

«Αυτοί θέλουν τον διχασμό. Τους βολεύει το διαίρει και βασίλευε. Εμείς απαντάμε με ενότητα. Στις σχολές που θα είστε, απλώστε τα χέρια σε όλους. Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί, όλοι οι νέοι, από όπου και αν προέρχονται, θα ζήσουν κάτω από τον ίδιο γαλανό, ελληνικό ουρανό. Και πρέπει να ζήσουν καλά! Θυμίστε το σε όλες και σε όλους. Πείτε τους να ψηφίσουν και να στηρίξουν ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι βέβαιοι πως αυτό που στηρίζουν δεν μυρίζει… σαπίλα και έχει μέσα του την Ελλάδα.

Αυτοί επιδιώκουν την φυγή από την χώρα των πιο λαμπρών μυαλών. Εμείς απαντάμε με πείσμα για παραμονή σε αυτή την χώρα. Δεν θα την παραδώσουμε σε κανέναν. Είναι δική μας, είμαστε ιδιοκτήτες της και όχι επαίτες των τεσσάρων σημείων του ορίζοντα!

Αυτοί επιδιώκουν την οικονομική και κοινωνική εξαΰλωση των Ελλήνων. Εμείς απαντάμε με ένα μεγάλο «όχι» στο μνημόνιο της συμφοράς. Κανένας πλέον δεν δικαιολογείται να λέει «δεν ήξερα», κανένας δεν συγχωρείται να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, τόσες πολλές φορές. Στους ασυγχώρητους λοιπόν, μόνο ο πολιτικός αφανισμός αξίζει».

Και ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Οι κυβερνητικοί υποτελείς της τρόικας συζητούν απλά για το μήκος του σχοινιού που τους δίνουν για να  κρεμάσουν τη χώρα. Θα τους αφήσουμε να στήσουν στο απόσπασμα την Ελλάδα και την ζωή μας;

Οι Σαμαράς και  Βενιζέλος λένε ότι στόχος τους είναι να επέλθει ανάπτυξη, όμως την ίδια ώρα παίρνουν μέτρα στραγγαλισμού της αγοράς, για να βάλουν στο χέρι όσες επιχειρήσεις είναι χρήσιμες στο σχεδιασμό τους για να ανοίξουν το δρόμο για την καθολική άλωση της ελληνικής αγοράς και για τη μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους σε μια «χώρα- Ειδική Οικονομική Ζώνη. Παίρνουν από τον καθένα μας ότι έχουμε και από την Ελλάδα τα πάντα. Εμείς όμως θα τους σταματήσουμε. Μπορούμε και θα το κάνουμε. Η δύναμή σας είναι η δύναμη της πατρίδας!».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος