Loading...
 Start Page
Βροχή οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις

Για άλλη μια φορά ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου έδωσαν φωνή σε πολλούς τηλεθεατές που βρήκαν βήμα στην εκπομπή "Μ Ανοιχτά Αυτιά" αλλά και συμπαράσταση στην επίλυση των προβλημάτων τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ο δικηγόρος Γιώργος Νικολακόπουλος που απάντησε σε καταιγισμό ζωντανών ερωτημάτων για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς έτεινε χείρα βοηθείας σε τηλεθεάτρια που κινδυνεύει εξαιτίας των ανάλγητων μνημονιακών πολιτικών να βρεθεί χωρίς σπίτι για οφειλές της ...στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας της.

Στο στούντιο βρέθηκε και ο έγκριτος φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου που έδωσε λύσεις σε τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όλα όσα απασχολούν την κοινή γνώμη μετά την αστυνομική επιχείρηση στην ΕΡΤ συζήτησαν ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου με τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέα Ντριβαλά, ενώ η πολιτική επικαιρότητα αναλύθηκε σε βάθος από την Αφροδίτη Σταμπούλη , Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την Έλενα Κουντουρά, Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ., και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ρόη Παυλέα.

"Μ Ανοιχτά Αυτιά" και στις καινοτομίες ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου φιλοξένησαν την πρωτοποριακή ιδέα αγελαδοτρόφων της Θεσσαλίας να κατασκευάσουν ένα ΑΤΜ γάλακτος από το οποίο οι πολίτες μπορούν να αγοράζουν φρέσκο γάλα.

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις παρουσιάζοντας την μήνυση κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από την εταιρεία AGRINO.

Μία μήνυση κόλαφος σε βάρος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Τσαυτάρη, αλλά και του υφισταμένου του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς κατηγορούνται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια» δικαστική απόφαση για ένα μείζον ζήτημα διάθεσης κοινοτικών κονδυλίων, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Αθήνας. Και ότι τελικά παρά την ρητή απαγόρευση προσωρινής διαταγής και με εκκρεμή ακόμη σχετική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων προχώρησαν σε υπογραφή σύμβασης εκατομμυρίων ευρώ, δικαιολογώντας τις όποιες παρατυπίες και την απαξίωση των δικαστικών αποφάσεων, με τον ηθικό εκβιασμό ότι πρέπει γρήγορα να κλείσει η συμφωνία για να τραφούν οι άποροι μέχρις τις «32 Δεκεμβρίου 2013».

Έτσι έδωσαν την δουλειά, χωρίς να περιμένουν την τελική κρίση της Δικαιοσύνης, στην ίδια εταιρεία που τον περασμένο Απρίλιο είχε κερδίσει εκ ευρώ για την διανομή φρούτων σε σχολεία της χώρας.

Η εκπομπή έδωσε ακόμα βήμα στον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Κίνησης "Επάλξεις" Β. Τσούπρα, που σχολίασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας με μια ξεχωριστή ματιά.

Βήμα στην νέα γενιά έδωσαν ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου που υποδέχτηκαν την δυναμική φοιτήτρια Ελίνα Αναγνωστοπούλου η οποία εγκαινίασε μια νέα ενότητα στην εκπομπή που συνεχώς βελτιώνεται κερδίζοντας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τεράστια, πραγματική, αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο "Πρόσωπο της Παρασκευής" καλεσμένος της Ελίνας Αναγνωστοπούλου ήταν ο νέος επιχειρηματίας και Μηχανολόγος - Μηχανικός Γιώργος Νεοφύτου που μίλησε για όλες τις δυσκολίες που δημιουργεί η γραφειοκρατία στις ελληνικές, εξωστρεφείς, επιχειρήσεις.

Τέλος στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε και ο «Γολγοθάς» της οικογένειας Μουζουρίδου, που οδηγήθηκε σε έξωση από το σπίτι του και αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε κοντινό χωριό, προκειμένου να φιλοξενηθεί από την μητέρα του συζύγου.

Τελικά, το σπίτι πλειοδοτήθηκε για 60.000 με την οικογένεια να καταγγέλει πως η πραγματική του αξία είναι πάνω από 140.000 ευρώ.

Στην ίδια εκπομπή η κ. Μουζουρίδου είπε: «Εμείς έχουμε πάρει τρία δάνεια, για αυτό το σπίτι και δεν ξέρω πως γίνεται να χάνεις το σπίτι σου όχι από τράπεζες, αλλά από κοινόχρηστα 1700 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα των δύο παιδιών και τόνισε: «Με τι να πληρώσω; Είμαι άνεργη και πηγαίνω και καθαρίζω, για να βγάλω 10 και 15 ευρώ. Με τι να πληρώσω το ρεύμα μου και με τι το νερό μου»;

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος