Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος : «Προέχει  να προστατέψουμε την λειτουργία της Δημοκρατίας»

Εφ’ όλης της ύλης αλλά και για την εν ψυχρώ δολοφονία των δυο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μίλησε ο Γ.Γ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλαδος κ. Νίκος Νικολόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’ΚΟΣΜΟΣ tv’’ της Δωδεκανήσου στους δημοσιογράφους κ. Λοΐζο Λοΐζο.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος είπε ότι ‘’το δίδυμο της συμφοράς Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, με την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί και μας έβαλε  στο τούνελ της ανωμαλίας… η σπίθα της ανωμαλίας μπήκε και άναψε η φωτιά που μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικό και εθνικό ολοκαύτωμα… η απίστευτη αγριότητα καθώς και ο επαγγελματισμός των εκτελεστών δημιουργούν ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ερωτηματικά και υπόνοιες…

Αξίζει πάντως να θυμηθούμε, πόσες δολοφονίες έγιναν στη Νότιο Αμερική, προκειμένου να επιβληθούν αντίστοιχης σκληρότητας και αγριότητας  μέτρα λιτότητας, φτώχειας και δυστυχίας όπως αυτά που εφαρμόζονται από τους μνημονιακούς και οδηγούν σήμερα τον Ελληνικό λαό να ζήσει μια ανθρωπιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο…

Αυτή η ίδια  μνημονιακή πολιτική των Σαμαρά – Βενιζέλου είναι που οπλίζει τα χέρια των ντόπιων ή ξένων εκτελεστών.

 Είχαμε ως Χριστιανοδημοκράτες προειδοποιήσει τη συγκυβέρνηση της μνημονιακής συμφοράς πως ο οικονομικός καιάδας στον οποίο οδηγείται η χώρα σε συνδυασμό με την στρατηγική όξυνσης της πολιτικής ζωής που επέλεξαν οι κυβερνώντες, διαμορφώνει ένα πολύ επικίνδυνο τοπίο.

Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί προπαγάνδας είναι έκθετοι. Εκτός από τον ‘’τραμπουκισμό’’ της Χρυσής Αυγής ζήσαμε το φαινόμενο του θεσμικού ‘’τραμπουκισμού’’ της Κυβέρνησης που επιχείρησε ακόμα και τις προφυλακίσεις των Βουλευτών της Χ.Α να χρησιμοποιήσει για πρόσκαιρες εντυπώσεις και τώρα είμαστε μάρτυρες στο έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού, της ομαλότητας και της Δημοκρατίας’’ τόνισε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλαδος Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε,

‘’Ας τραβήξουν επιτέλους έστω και τώρα χειρόφρενο. Και αν δεν μπορούν, ας μπουν μια ώρα αρχύτερα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας’’

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες αποδοκιμάζουν κατηγορηματικά και απερίφραστα το προσχεδιασμένο έγκλημα κατά νέων Ελλήνων έξω από τα γραφεία πολιτικού κόμματος και απαιτούν από τα αρμόδια υπουργεία και τις διωκτικές αρχές να αποκαλύψουν τα πρόσωπα των δολοφόνων και τα κίνητρα τους με την ίδια σπουδή και ζέση όπως και στην πρόσφατη περίπτωση του αδικοχαμένου Π. Φυσσα.

’Αυτή την στιγμή αυτό που προέχει είναι να προστατέψουμε την λειτουργία της Δημοκρατίας που μόνο αυτή αποτελεί τον  εγγυητή των ελευθεριών του καθενός μας και των δικαιωμάτων όλων μας’’

Τέλος ο παραιτηθείς από την Κυβέρνηση και ανεξαρτητοποιηθείς Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στο αξιόμαχον των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και καυτηρίασε το γεγονός της ελλείψεως μέσων ακόμα και για τα καύσιμα ή τη συντήρηση της πολεμικής μας μηχανής.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του ΧΡΙ.Κ.Ε από απόστρατους της Πολεμικής μας Αεροπορίας ότι, οι συνάδελφοι τους ιπτάμενοι πιλότοι και μηχανικοί, κατάφεραν και προσγείωσαν όχι ένα, αλλά δυο αεροσκάφη C-130 στην Κύπρο. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες το πρώτο αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από Ελευσίνα για Κύπρο και αντίστροφα. Όταν όμως έφτασε στο νησί, προσγειώθηκε αντιμετωπίζοντας βλάβη σε έναν εκ των κινητήρων του.

Το Επιτελείο της Πολεμικής Αεροπορίας αντέδρασε άμεσα και έστειλε δεύτερο αεροσκάφος για να παραλάβει τους στρατιωτικούς, τα μέλη των οικογενειών τους και τους στρατεύσιμους μας από τη Νήσο Κύπρο.

Το δεύτερο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα προσγείωσης, με αποτέλεσμα τώρα στο νησί να βρίσκονται ήδη 2 αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το σταυρόλεξο που καλείται να λύσει ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας είναι δύσκολο, αφού από τα 8 διαθέσιμα αεροσκάφη αυτού του τύπου, μόνο 3 είναι πτητικά διαθέσιμα, λόγω βλαβών.

Απ’ αυτά τα 2 είναι ήδη στην Κύπρο.

Τι θα κάνει η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας;

Θα στείλει και το τρίτο αεροσκάφος στο νησί ή τελικά θα κάνει εκεί συνεργείο επισκευής βλαβών; Ο υπουργός Άμυνας γνωρίζει το θέμα.

Σε τι ενέργειες έχει προβεί για το προσωπικό των 2 αεροσκαφών, καθώς και για τους στρατιωτικούς και τα μέλη των οικογενειών τους που έχουν δεσμευθεί – αποκλεισθεί στο νησί;
Απ’ ότι φαινεται δεν ιδρώνει ιδιαίτερα το αυτί τους!

Οι στρατιωτικοί μας που έχουν υποστεί τις μύριες όσες περικοπές θα κληθούν να μετακινηθούν με τα αεροσκάφη πολιτικών αεροπορικών εταιρειών πληρώνοντας για ακόμα μια φορά, την ελλιπή διάθεση κονδυλίων για ανταλλακτικά του Άμυνας για τα πολεμικά μας αεροσκάφη.

Τα πληρώματα υπερβάλλουν εαυτόν τις περισσότερες των περιπτώσεων, ενώ οι ηγεσίες τους δεν φαίνονται και πολύ πρόθυμες να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος!
Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Νίκος Νικολόπουλος θα καταθέσει σήμερα Δευτέρα στη Βουλή ερώτηση και θα ζητήσει την κατάθεση των σχετικών στοιχείων, εγγράφων, φακέλων κ.λπ.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος