Loading...
 Start Page
Συγκέντρωση Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ζωγράφου. Ψήφισμα καταδίκης για την εκτέλεση των δύο νέων.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας (ΧΡΙ.Ν.Ε) Ζωγράφου στα κεντρικά γραφεία της Β. Αλεξάνδρου 6. Νέες και νέοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν και εξέλεξαν την προσωρινή επιτροπή τους. Στη συνάντηση μίλησε η πρόεδρος της Νεολαίας Αθηνών Ε. Αναγνωστοπούλου, η οποία θα συντονίζει και τους πυρήνες σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής και μεταξύ άλλων είπε : «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πυρήνα σε κάθε Δήμο προκειμένου να μεταφέρει τον παλμό των νέων και των προβλημάτων τους στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα και μέσω αυτού, στη Βουλή και στους αρμόδιους κυβερνητικούς και κρατικούς λειτουργούς, ώστε να επιτυγχάνεται η επίλυσή τους. Προπαντός όμως οι Χριστιανοδημοκράτες νεολαίοι παλεύουν για την επικράτηση και διάδοση των ιδεών τους, καθώς και για την δημιουργία του μεγάλου πατριωτικού κεντροδεξιού αντιμνημονιακού μετώπου που θα απελευθερώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες από τα δεσμά της Τρόικας.    

Βρισκόμαστε συνεχώς σε συνεννοήσεις με όλους τους Δήμους της Αττικής, καθώς και με φοιτητές νέες και νέους προκειμένου να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε σύντομα να έχουμε στήσει παντού μία ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «φωλιά», με έναν δυνατό πυρήνα αποφασισμένων και ασυμβίβαστων νέων.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook & twitter) καθημερινά στέλνουν και λαμβάνουμε μηνύματα ενδιαφέροντος και αυτό είναι κάτι που μας ενθαρρύνει, να οργανώσουμε πιο γρήγορα και πιο δυνατά  το σχηματισμό της Νεολαίας. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε αντιπροσώπους από όλους τους Δήμους τους Λεκανοπεδίου προκειμένου να μιλάμε πιο εύκολα για τις απόψεις μας και τα αιτήματά μας προς όλους τους φορείς. Έχουμε δικαιώματα, έχουμε μεράκι και όρεξη για δουλειά και αυτό δεν πρέπει να πάει χαμένο. Αγαπάμε την Ελλάδα και πρέπει να την ανεβάσουμε ψηλά όπως της αξίζει. Με τη Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία μπορούμε όλοι μας να εκφραστούμε και να συσπειρωθούμε κάτω υπό το πρίσμα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος».

Η συνάντηση αυτή ήταν καταλυτική καθώς δρομολογήθηκαν οι περεταίρω κινήσεις  της Νεολαίας. Τέλος , όπως η ίδια δήλωσε «προτεραιότητα μας η δημιουργία ξεχωριστών τμημάτων  εργαζομένων και ανέργων καθώς και φοιτητών και η μετατροπή των σημερινών πυρήνων σε αυτόνομες οργανωτικές μονάδες που θα εκφράζονται και θα καθοδηγούνται από εκλεγμένες Γραμματείες ».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τον λόγο πήραν τα περισσότερα ιδρυτικά μέλη του πυρήνα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ζωγράφου ενώ με ομόφωνο ψήφισμα τους καταδίκασαν το δολοφονικό χτύπημα που άφησε πίσω του δυο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία , απειλώντας την ομαλότητα και την σταθερότητα στην ήδη τεταμένη περίοδο που διανύουμε. « Η μνημονιακή πολιτική οπλίζει τα χέρια των ντόπιων ή ξένων εκτελεστών. Ο οικονομικός καιάδας στον οποίο οδηγείται η χώρα , σε συνδυασμό με την στρατηγική όξυνσης της πολιτικής ζωής διαμορφώνει ένα πολύ επικίνδυνο τοπίο . Οι νέες και οι νέοι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες αποδοκιμάζουν κατηγορηματικά και απερίφραστα το προσχεδιασμένο έγκλημα κατά των Ελλήνων έξω από τα γραφεία πολιτικού κόμματος και απαιτούν από τα αρμόδια υπουργεία και τις διωκτικές αρχές να αποκαλύψουν τα πρόσωπα των δολοφόνων και τα κίνητρα τους με την ίδια σπουδή  και ζέση, όπως και στην πρόσφατη περίπτωση του εγκλήματος του αδικοχαμένου Π. Φύσσα. Αυτή την στιγμή αυτό που προέχει»  καταλήγει το ψήφισμα της ΧΡΙ.ΝΕ , «είναι να προστατέψουμε την λειτουργία της Δημοκρατίας  που μόνον αυτή αποτελεί τον εγγυητή των ελευθεριών του καθενός μας και των δικαιωμάτων όλων μας..»  

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος