Loading...
 Start Page
“Ερώτηση στη Βουλή για τη Super League, μετά την άθλια και τριτοκοσμική απόφαση της να φιμωθεί κάθε φωνή κριτικής απέναντι στο «πεντακάθαρο» πρωτάθλημα”

Με κατάθεση ερώτησης στη Βουλή και συγκεκριμένα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, καθώς επίσης και προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Δημοσίας Τάξεως, Οικονομικών και Πολιτισμού αντιδρά ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος στην πρωτοφανή απόφαση της Super League να προχωρήσει σε λογοκρισία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε μία περίοδο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τους στημένους αγώνες.


Η Super League, αντιγράφοντας προφανώς τις μεθόδους και το ήθος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πετραδάκι – πετραδάκι στήνει το δικό της κώδικα σιωπής για τις ομάδες που διαφωνούν και τώρα προσπαθεί να το επιβάλει με κάθε τρόπο και κόστος.

 

Θυμίζω τη μηνυτήρια αναφορά μου στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού που έφτασε και στα χέρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Αποκάλυπτα πως η ΕΠΟ υποχρεώνει του Έλληνες διαιτητές να υπογράφουν ιδιωτικό συμφωνητικό όπου τους απαγορεύεται ρητά το συνταγματικό τους δικαίωμα να αποκαλύπτουν παράνομα ή παράτυπα πράγματα που υποπίπτουν στην αντίληψη τους στις Αρχές του Κράτους, άλλως θα διαγράφονταν από διαιτητές! Τόνιζα ότι τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως η ΕΠΟ δεν λειτουργεί εντός της συνταγματικής ορθότητας της χώρας και έμμεσα καταπατά τα ανθρώπινα (απειλές «αγνώστων» που έχουν κατά καιρούς καταγγελθεί από διαιτητές) αλλά και τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων διαιτητών. Δικαιώματα τους ως πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

Ζήλεψε μάλλον και η “Super League” τα καμώματα της Ομοσπονδίας και «νομοθετεί», αντικαθιστώντας τη Βουλή, το σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να λησμονούμε όμως πως αυτή η ειδική πειθαρχική διάταξη γίνεται μέσω εκπροσώπων ομάδων οι οποίες είναι υπόλογες στην δικαιοσύνη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Η Κυβέρνηση επιτέλους πρέπει να δράσει και να πάψει να καλύπτει αυτή τη νοσηρή κατάσταση και όλους αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν τον νόμο της σιωπής.

 

Είμαστε μάρτυρες μιας θρασείας προσπάθειας φίμωσης όποιας φωνής αντιστέκεται στο σαθρό οικοδόμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Mε πρόφαση ότι ένα μέλος του συνεταιρισμού, δεν μπορεί να δυσφημεί το «πεντακάθαρο» ελληνικό πρωτάθλημα, που όλως τυχαίως εδώ και ένα μήνα προπονητές, διαιτητές, παίκτες και ΦΥΣΙΚΑ «παράγοντες» σέρνονται στα δικαστήρια για την υπόθεση με τα στημένα. Υπόθεση πολύ μεγάλη και καλά «δεμένη», αφού έχουν ηχογραφηθεί οι εμπλεκόμενοι με εισαγγελική παραγγελία από την ΕΥΠ.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες περιμένουν τίποτα λιγότερο από την κάθαρση σε όλα τα επίπεδα.  Η δικαιοσύνη έχει ήδη καθυστερήσει. Η υπόθεση πρέπει να τοποθετηθεί στη σωστή της βάση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα λοιπόν κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων και μεταξύ άλλων ζητούμε την άμεση αποστολή από τους αρμόδιους Υπουργούς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φακέλου όλων των δεκάδων βαρέως παραβατικών υποθέσεων τα τελευταία χρόνια που συνιστούν την ύπαρξη και δράση μιας καλοστημένης και οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης με διευθυντήριο, χρηματοδότες, εντολείς, και κατόπιν ένα πολυπλόκαμο δίκτυο με εντολοδόχους, στρατιωτικής οργάνωσης οπαδικά τάγματα εφόδου που έχουν διαπράξει ακόμη και εγκλήματα.

Οι διωκτικές Αρχές πρέπει να αφεθούν να επιτελέσουν το έργο τους. Οι εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές επίσης.

Ο σοφός λαός γνωρίζει πως το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος