Loading...
 Start Page
Προσπαθούν να διώξουν και να σπρώξουν τον μουντζούρη στον Παπακωνσταντίνου

ΟΥΣΤ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ όσοι ακόμα κρύβονται ΑΠΟ ΤΗΝ…’’ΠΑΡΑΓΚΑ’’

Τελικά η λίστα περιλαμβάνει 2062 ονόματα όπως ένορκα κατέθεσαν οι «ληστοκομιστές» του ΣΔΟΕ ή 1991 όπως δήλωσε ο Π. Κουκουλόπουλος στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ;

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ IONIAN TV

Η ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘’ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ΄΄ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ

Προσπαθούν να διώξουν και να σπρώξουν τον μουντζούρη στον Παπακωνσταντίνου

«Ξεκινά η νέα πολιτική χρονιά, με επίκεντρο την αναζήτηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών για την λίστα Λαγκάρντ. Η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης θα απειληθεί. Θα δοκιμασθεί το Κοινοβούλιο αν στηθεί πάλι σε μία παρωδία κάθαρσης, όπως πολλές φορές συνέβη» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων στο δημοσιογράφο Β. Μπότση και συνέχισε:

«Όλοι έχουν καταλάβει πως οι τρεις συγκυβερνήτες με την αμέριστη στήριξη της μιντιακής διαπλοκής, επιζητούν εναγωνίως την παραγραφή των δικών τους ευθυνών, ενώ επίσης κάνουν τα πάντα για την πολιτική διάσωση του κυβερνητικού συνεταίρου τους Ε. Βενιζέλου για αυτό και σπρώχνουν τον «μουντζούρη» στον πρώην «τσάρο» του Γ. Παπανδρέου τον πολιτικά «καμένο» Γ. Παπακωνσταντίνου».

Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΦΟΥΣΚΑ»

«Όλες οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες δημιουργούν ΜΌΝΟΝ θεαματικές πολιτικές «φούσκες» γύρω από την λίστα Λαγκάρντ. Ο λαός όμως ζητά, να παραπεμφθούν όλοι όσοι είχαν το καθήκον και την υποχρέωση να εισπράξουν φόρους και πρόστιμα από τους φοροκλέπτες της λίστας και από το 2010 δεν πήραν ούτε ένα ευρώ», κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στην Βουλή Νίκος Νικολόπουλος και τόνισε:  

«Ο λαός δεν ξεχνά, ότι η «λίστα» πέρασε από τα χέρια Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Σαχινίδη, Στουρνάρα. Έχουν ποινικές – πολιτικές ευθύνες για όσα δεν έκαναν, προκειμένου να εισπράξουν έσοδα ή και ζημίωσαν το δημόσιο.

Ο λαός γνωρίζει, πως πρέπει να απολογηθούν, όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί Οικονομικών επειδή δεν έκαναν ότι έκανε ο Υπουργός Οικονομικών της Κάτω Σαξονίας της Γερμανίας και οδήγησε 28.000 φοροκλέπτες στα δημόσια ταμεία και τους πήρε κοντά στα 5 δις.!!!»

ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Ο λαός διαπορεί γιατί ακόμη δεν άκουσε ούτε λέξη από τον κ. Α. Σαμαρά.

Περίμενε από τον Πρωθυπουργό την ξεκάθαρη πολιτική καταδίκη των πρωταγωνιστών της απόκρυψης και της συγκάλυψης. Μήπως απέφυγε να τους αποδοκιμάσει γιατί αυτοί σήμερα  -ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπανδρέου- τον στήριξαν ή γιατί έχει και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς καθώς και ο κ. Γ. Στουρνάρας, ανάλογες ευθύνες αφού τους τελευταίους πέντε μήνες και αυτοί δεν αξιοποίησαν την λίστα εισπράττοντας έστω και ένα ευρώ υπέρ του Κράτους.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΖΗΤΟΥΝ…

«Ο λαός ζητά λοιπόν όχι μόνον την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την αλλοίωση της λίστας, αλλά και την καταδίκη όλων των πρώην Υπουργών, μέχρι και του σημερινού, που είχαν την πολιτική ευθύνη.

Ζητά την δήμευση της περιουσίας όλων όσων με δόλο ή αμέλεια έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το μείζον.

Η Βουλή να αποφασίσει για την επιτροπή που θα διερευνήσει τα πραγματικά αίτια των μνημονίων και να αποκαλύψει όλες τις φανερές ή υπόγειες διαδρομές μιας διακυβέρνησης, που προκάλεσε… πολεμικές καταστροφές σε μία χώρα εν καιρώ ειρήνης!

Και ζητά παράλληλα, σήμερα κιόλας να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Σήμερα, να ξεκινήσει έλεγχος για τους πολιτικούς, ιδιαίτερα για όσους διαχειρίστηκαν εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια, καθώς και για όλους εκείνους που διαχειρίστηκαν ή έλαβαν κρατικό χρήμα, με οποιοδήποτε τρόπο» και τόνισε ότι:

«Είναι αίτημα του Ελληνικού λαού, οι τρεις συγκυβερνώντες να αντιμετωπίσουν την διαφθορά, την φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου, την διαπλοκή και τα πάσης φύσεως συμφέροντα που συνεχίζουν να τυγχάνουν ασυλίας».

Ο Αχαιός Βουλευτής αναρωτήθηκε : «Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά, όμως;

Η τρικομματική πλειοψηφία που στηρίζει τον κ. Βενιζέλο και στην οποία προΐσταται ο κ. Σαμαράς;

 Όχι, ασφαλώς. Οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Οι «μετρ» της «πολιτικής παράγκας» της συγκάλυψης, της παράνομης διακράτησης, της κατοχής και της μη αξιοποίησης του αποδεικτικού υλικού, των φορολογικών αξιώσεων του Κράτους, που για δύο χρόνια εξαφάνισαν το cd, και που σήμερα παριστάνουν τους «Αρχαγγέλους» της κάθαρσης;

 Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

«Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτή την χώρα, και όλοι καταλαβαίνουν ότι ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπανδρέου προσπαθούν με την «βοήθεια» του κ. Σαμαρά, να «μείνει ο μουντζούρης» στα χέρια του τελευταίου «τσάρου» του ΠΑΣΟΚ» και κατέληξε λέγοντας: «Ο λαός καταλαβαίνει ότι  ο ένας που κράτησε το αποδεικτικό υλικό στο συρτάρι του, ο άλλος που το έβαλε στο «μαξιλάρι» του και ο τρίτος που το παρέδωσε στον «μπιστικό και συγχωριανό του» γραμματέα ότι και οι τρεις μαζί αποτελούν τους θλιβερούς πρωταγωνιστές και που με τη βοήθεια της σύγχρονης κολυμβήθρας του Σιλωάμ - της μηντιακής διαπλοκής – το μόνο που προσπαθούν είναι να βγουν καθαροί:

-με νομικά επιχειρήματα για αφελείς

-με εξοργιστικές δικαιολογίες

-με κορώνες «περί Δημοκρατίας, προσωπικών δεδομένων και ρουφιανολιστών, δικαιωμάτων και θεσμών». Ενώ οι ίδιοι τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη διαφάνεια, τα ευτέλιζαν επί τρία συνεχή χρόνια, με την αποκαλυπτόμενη διαχείριση της υπόθεσης  της λίστας.

Οι σύγχρονοι αυτοί «Λουδοβίκοι» που

-       ποτέ, όπως οι Γερμανοί πολιτικοί, δεν έθεσαν την υπόθεση σε γνώση των αρμοδίων οργάνων του Κράτους αφού

-       ποτέ δεν απευθύνθηκαν σε αρμόδια θεσμικά όργανα του Κράτους, δηλαδή τον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, τους Οικονομικούς Εισαγγελείς, τον Εισαγγελέα και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προκειμένου κατά τρόπο σύννομο να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν.

 Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ…

Επειδή λοιπόν ο  λαός καταλαβαίνει πολύ καλά τι συμβαίνει και δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά θυμάται και τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, ότι ο ίδιος σταμάτησε την έρευνα γιατί κατά τον κ. Διώτη, η λίστα δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Επειδή επίσης καταλαβαίνει  γιατί επιδιώκουν όλα τα φώτα να πέσουν μόνο πάνω στην αλλοίωση των στοιχείων της λίστας και ως μοναδικός υπεύθυνος να φωτογραφίζεται ο προκάτοχός του Ε. Βενιζέλος, σας λέω ότι  η τραγωδία ή κωμωδία, αυτή η παράσταση που επί μήνες παρακολουθούμε, που έχει κακή σκηνοθεσία και κακούς ηθοποιούς,  σίγουρα θα έχει και κακό τέλος για όλους τους συντελεστές της.

Η κακοστημέναη αυτή παράσταση θα κατεβεί γρήγορα…. 

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ….

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και όχι για το μέλλον προσώπων ή οικογενειών ή πολιτικών κομμάτων.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος