Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Να φτιάξουμε την πιο… γαλανόλευκη παράταξη που γνώρισε ποτέ ο τόπος»

Κάποιος – κάποιοι πρέπει νε πείσουν και να συμπορευτούν χωρίς κανένα πρεμαντονισμό με όλους τους Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες, στο πλαίσιο ενός πολιτισμού, έξω από την παράδοση της μισαλλοδοξίας και της ρήξης και από τον μηχανισμό της αυτοκαταστροφής. Πρέπει να περιμαζέψουν τους μεγάλους αγώνες και να οδηγήσουν στην μέγιστη απόδοση τους. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με άλλους που θα είναι αξιόπιστοι, που θα βάζουν τον πατριωτισμό τους και την πραγματική τους κοινωνική ευαισθησία πάνω από τις κομματικές επιλογές και τις ιδεολογικές ταμπέλες.

Θέλουν να μας πείσουν ότι μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ του κακού και του χειρότερου. Απαντάμε : υπάρχει και το καλύτερο. Η ευημερία, η πρόοδος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ανεξαρτησία είναι βιωματικές έννοιες, είναι συνθήκες πραγματικότητας.

Ευχές και μηνύματα του Ν. Νικολόπουλου στην εκδήλωση κοπής πίτας

του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στην Πάτρα

Ευχές με τους Χριστιανοδημοκράτες συνοδίτες στην νέα του πολιτική διαδρομή αλλά και με τους πολιτικούς φίλους του στην Πάτρα, αντάλλαξε το απόγευμα της Κυριακής, 13 Ιουνίου, ο Βουλευτής και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νέου πολιτικού φορέα του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ξενοδοχείο «Patras Palace».

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Παρακολουθώντας από πολύ κοντά τις πολιτικές εξελίξεις στο κέντρο, αλλά και με όσα έχει αποκομίσει από τις πολλές επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω του Χριστιανοδημοκραιτκού Κινήματος, ο τ. Υφυπουργός Εργασία εξέφρασε την εκτίμηση προς τους πολυάριθμους φίλους του που γέμισαν το ξενοδοχείο, ότι «το σημερινό πολιτικό σύστημα φτάνει πλέον στα απώτατα όριά του και σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις».

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

«Κανένας, και πρωτίστως οι Νεοδημοκράτες, δεν μπορούν να συγχωρέσουν στον Α. Σαμαρά την μεταμόρφωση που έκανε αφότου εκλέχτηκε Πρωθυπουργός, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική Παπανδρέου, για την πατρίδα και τον λαό, παρασύροντας και ένα μεγάλο κόμμα, που έφτασε να γίνει σήμερα υπερασπιστής και απολογητής του κ. Βενιζέλου και των άλλων, πρώην και νυν, πρωτοπαλίκαρων του μνημονιακού σοσιαλισμού» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο ίδιος τόνισε πως οι μεγάλες ιδέες και τα οράματα δεν πεθαίνουν και γι’ αυτό είναι επίκαιρο σήμερα, όσο ποτέ, το όραμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή που ίδρυσε τη ΝΔ,. σημειώνοντας ωστόσο πως ακόμα και αυτός, ο Εθνάρχης, δημιούργησε τρεις παρατάξεις, διακρίνοντας τις αλλαγές των εποχών και τις ανάγκες που κάθε φορά ανέκυπταν για την ελληνική κοινωνία.

«Η ιδέα του κοινωνικού φιλελευθερισμού, του έθνους που ταυτίζει την ύπαρξή του με την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, δεν πέθαναν. Και δεν θα πεθάνουν ποτέ. Πέθανε όμως η διαχειριστική λογική, πέθαναν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των πολιτικών που άλλα υπόσχονται προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά, πέθανε ο συντηρητισμός που βαφτίζεται προοδευτισμός και ο δήθεν αγώνας υπέρ του λαού που απαιτεί όμως την θυσία του λαού προς όφελος ενός αμφίβολου και απροσδιόριστου στόχου.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ο Α. Σαμαράς, θυμάστε πως το έλεγα πριν τις εκλογές, μπορούσε να γίνει ο πρώτος της νέας πολιτικής εποχής. Προτίμησε όμως, στον βωμό μίας πρόσκαιρης διακυβέρνησης, να γίνει ο τελευταίος της παλιάς πολιτικής εποχής…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ…..

Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας, για μία ακόμα φορά επανέλαβε πως το μνημονιακό πρόγραμμα δεν βγαίνει, οι στόχοι του θα τεθούν πολύ σύντομα σε νέα αμφισβήτηση, τα νούμερα δεν θα επιτευχθούν και αυτό θα επιφέρει νέα και μεγάλη, πολιτική και κυβερνητική κρίση. «Μόλις προχθές ψηφίστηκε στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο… αυτοαμφισβητείται, καθώς στην ίδια την εισηγητική έκθεση εκφράζονται αμφιβολίες για τις δυνατότητες απόδοσης των μέτρων με βάση την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων! Σκεφτείτε λοιπόν, ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο: Έχετε να δώστε τα χρήματα που θα σας ζητηθούν, ως φόροι και χαράτσια, στο επόμενο έτος; Όχι! Κανένας Έλληνας δεν έχει πια… Και δεν θα δώσει. Έτσι, τα έσοδα θα βουλιάξουν. Και μαζί τους, το νέο μνημόνιο και πιθανότατα, η ίδια η κυβέρνηση που δεν θα μπορεί να χρηματοδοτεί μετά από λίγους μήνες, τις βασικές λειτουργίες του Κράτους…» εκτίμησε ο κ. Νικολόπουλος.

Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ….

«Ο λαός ήδη αναζητά την επόμενη λύση στην επόμενη μέρα» τόνισε, αποδίδοντας σε αυτή την αναζήτηση των πολιτών τα ποικίλα και αντιφατικά πολλές φορές αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του τελευταίου διαστήματος.

«Αν αναρωτιέστε, όπως και εγώ, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μία δημοσκόπηση, στην οποία το σκάνδαλο με την λίστα Λαγκάρντ να θεωρείται πολύ μεγάλο από το 61% των πολιτών, το 76% να πιστεύει ότι υπάρχουν ευθύνες του κ. Παπανδρέου και το 71% ότι υπάρχουν ευθύνες του κ. Βενιζέλου και από την άλλη, να υπάρχει άλλη δημοσκόπηση που εμφανίζει ως καταλληλότερη κυβέρνηση τη σημερινή σύμπραξη ΝΔ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η οποία δεν θέλει να οδηγήσει σε προανακριτική, ούτε τον κ. Παπανδρέου, ούτε το κ. Βενιζέλο, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε, να σκεφτούμε όλοι, πως ο λαός… ψάχνεται. Ξέρει καλά τι συμβαίνει, αλλά ψάχνει την πολιτική πρόταση της νέας ελπίδας, την οποία ακόμα δεν έχει βρει» σημείωσε.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…

Και στο σημείο αυτό, μίλησε για την πρόταση που δημόσια έχει καταθέσει το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, για έναν μεγάλο συνασπισμό πατριωτικών δυνάμεων, με στόχο την έξοδο της χώρας από τη κρίση. «Σε όλο το δημοκρατικό φάσμα υπάρχουν άνθρωποι έντιμοι και ικανοί. Υπάρχουν δυνάμεις που δεν σκέφτονται με όρους εξουσίας, ούτε παίζουν τα παιχνίδια κανενός ντόπιου και ξένου συμφέροντος. Και πίσω από αυτούς, είναι βέβαιο πως υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα, ικανότατοι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται με την πολιτική όπως είναι σήμερα, αλλά θα μπορούσαν να εμπλακούν σε μία πολιτική, όπως θα έπρεπε να είναι. Μπορούν όλοι αυτοί να βρεθούν σε συμπαράταξη; Βεβαίως και μπορούν. Παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές…

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ….

Γιατί ο στόχος είναι πλέον ένας και εθνικός. Να σωθεί η πατρίδα από τα νύχια του μνημονίου και των διαπλεκόμενων εξουσιαστών της!

Μπορούμε λοιπόν να μαζευτούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε την πιο… γαλανόλευκη παράταξη που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα!

Στο Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα το πιστεύουμε.

Και πιστεύουμε πως σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από όποια ιδεολογική αφετηρία και αν ξεκινούν, αρκεί να σέβονται την δημοκρατία, τους θεσμούς και τις παραδόσεις αυτού του τόπου και να θέλουν μια Ελλάδα, πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή της Ευρώπης και όχι μοιρολάτρη επαίτη των ισχυρών της Ευρώπης».

ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!

Τέλος, ο Αχαιός Βουλευτής σημείωσε πως στην επίτευξη μίας τέτοιας συμπαράταξης ρίχνει πλέον το σύνολο των δυνάμεών του, αδιαφορώντας ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αν θα εξακολουθήσει να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαΐα ή ο,τιδήποτε άλλο.

Κάποιος – κάποιοι πρέπει νε πείσουν και να συμπορευτούν χωρίς κανένα πρεμαντονισμό με όλους τους Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες, στο πλαίσιο ενός πολιτισμού, έξω από την παράδοση της μισαλλοδοξίας και της ρήξης και από τον μηχανισμό της αυτοκαταστροφής. Πρέπει να περιμαζέψουν τους μεγάλους αγώνες και να οδηγήσουν στην μέγιστη απόδοση τους. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με άλλους που θα είναι αξιόπιστοι, που θα βάζουν τον πατριωτισμό τους και την πραγματική τους κοινωνική ευαισθησία πάνω από τις κομματικές επιλογές και τις ιδεολογικές ταμπέλες.

«Όταν ξεκίνησα την διαδρομή μου, έβαλα έναν στόχο: Να δουλέψω για τον τόπο μου και τους πολίτες του.

Και αυτό τον στόχο θα συνεχίσω να υπηρετώ, ανεξάρτητα από θέσεις και οφίτσια. Το απέδειξα πολλές φορές μέχρι σήμερα, νομίζω…» κατέληξε, εκφράζοντας τις πιο θερμές ευχές του προς όλους, για μια χρονιά με υγεία και αντοχή, απέναντι στα δύσκολα:

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…

«Ζούμε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, διατηρώντας όμως ακέραια την ελπίδα μας. Δεν θα λυγίσουμε. Θα αντέξουμε και θα νικήσουμε την κρίση, δεν θα μας νικήσει αυτή!»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος