Loading...
 Start Page
Ελάτε να συμφωνήσουμε σε μία εθνική στρατηγική επιβίωσης για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μαζί να συγκροτήσουμε ένα εθνικό πατριωτικό κέντρο για την αποτροπή των εθνικών και κοινωνικών συμφορών, για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και της ευημερίας του λαού.

 Ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος κ. Νίκος Νικολόπουλος, παρευρέθηκε στη συγκέντρωση της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών, μεταξύ άλλων  καταδίκασε τις προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις  του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σ. Μπερίσα, περί «Μεγάλης Αλβανίας που ξεκινάει από την Πρέβεζα»  και τόνισε: «Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κίνημα δεν τις θεωρεί τυχαίες, αλλά προγραμματισμένες και επικίνδυνες για την ειρήνη στην  νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Δυστυχώς  συνέχισε ο τ. Υφυπουργός Εργασίας, με τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις ο Αλβανικός Εθνικισμός γιγαντώνεται  και ο ανθελληνισμός θεριεύει, ενώ όπως αποκάλυψε το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κίνημα έστειλε επιστολές προς όλα τα Ευρωπαϊκά Χριστιανοδημοκρατικά και Κοινωνικά κόμματα, καθώς επίσης απεύθυνε έκκληση – πρόσκληση προς την Ελληνική Κυβέρνηση και όλους τους συγκεντρωθέντες: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο από ποτέ ενωμένοι, σοβαροί, αποφασισμένοι και δυνατοί».

Ας σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η ομιλία του Προέδρου της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών Σ. Γκίνου, που είχε θέσει όλα τα εθνικά ζητήματα του αλύτρωτου ελληνισμού καθώς επίσης είχε αναφερθεί και στις προκλητικές δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα.

 Ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνέχεια άσκησε κριτική προς όλους τους χρηματήσαντες Έλληνες Υπουργούς Εξωτερικών και συγκεκριμένα τόνισε:

 «Γιατί άραγε οι μανδαρίνοι και η εκάστοτε πολιτική ηγεσία επιμένουν στο δόγμα «ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ».

Ξεχνούν ότι  έχουμε κι εμείς οι Έλληνες διεκδικήσεις και μάλιστα στηριγμένες στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμβάσεις για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και τον σεβασμό των δικαιωμάτων 500.000 Ελλήνων Βορειοηπειρωτών. 

Εμείς ασφαλώς και θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας και για τούτο η Ελλάδα συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη της Αλβανίας,  την οποία στήριξε για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια την ευρωπαϊκή πορεία της.                                                                                Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα δεν θα  κάνει πίσω ούτε βήμα σε αυτά που μας ανήκουν.  Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι ελληνική και θα παραμείνει ελληνική στην ψυχή και το μυαλό όλων των Ελλήνων.

Εμείς οι Χριστιανοδημοκράτες στεκόμαστε δίπλα στους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες ως «εργάτες» ενός νέου δρόμου για την πατρίδα και θα δώσουμε τη μάχη δίπλα τους για μια Ελλάδα που δεν επαιτεί και δεν φοβάται.

Για μια Ελλάδα περήφανη χωρίς φοβικούς μονόδρομους, χωρίς ξένους έπαρχους.

Ετοιμάζουν τα στελέχη μας μία νέα Εθνική Στρατηγική Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό τον 21ο αιώνα.

Παλεύουμε και προσπαθούμε την συγκρότηση του νέου Εθνικού Πατριωτικού Κέντρου του Ελληνισμού, που θα οδηγήσει στην ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας, με όπλα μας την εθνική-λαϊκή ενότητα, την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη.

Μέσα στην Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών- κρατών, αλλά με το Ευρώ σύμμαχο και όχι δυνάστη.

Με σχέδιο εξόδου από την κρίση και την πολυετή καταδίκη σε ύφεση
Με μία πολυδύναμη εξωτερική πολιτική νέων συμμαχιών εναρμονισμένων με τις εξελισσόμενες διεθνείς ισορροπίες!

Με την ενοποίηση του συνόλου του πατριωτικού τόξου της χώρας, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή εθνικών συμφερόντων!!

Μόνο έτσι θα ακυρωθούν τα σενάρια  της εθνικής παρακμής και συμφοράς.

Με όπλα μας, τις διαχρονικές αξίες  και τις παραδόσεις του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, αλλά και τις πανανθρώπινες αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Σε αυτό το μεγάλο μέτωπο, γινόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότεροι και είμαι  βέβαιος,  σύντομα θα είμαστε οι συντριπτικά περισσότεροι και οι τελικοί νικητές».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος