Loading...
 Start Page
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ            Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Μεταξύ φίλων του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος βρέθηκε - από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης- στο Βόλο, ο Βουλευτής και παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος, μετά από πρόσκληση των μελών του κινήματος του  Νομού Μαγνησίας.

Η επίσκεψη του συντονιστή του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στο Βόλο, έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες να ακουσθούν τα καθημερινά προβλήματα που τους βασανίζουν της  «άλλης Ελλάδας», της εκτός των τειχών του «Αθηνοκεντρικού κράτους».

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, αφού άκουσε τις απόψεις όλων και κατέγραψε τις προτάσεις και τις εισηγήσεις τους, στη συνέχεια προχώρησε σε μια ανοιχτή διαλογική και εξαντλητική συζήτηση όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

Η «ΤΡΙΑΔΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ

«Οι πειθήνιοι υπηρέτες του μνημονίου όμως και σε αυτή την περίπτωση, προτιμούν να υιοθετούν μία αντι-αναπτυξιακή και ανθελληνική πολιτική, που…«γεύεται» πια ο λαός της επαρχίας.

Όπως και εσείς μου είπατε, αλλά και σ΄ όλη την ύπαιθρο χώρα και σ΄ όλη την περιφερειακή Ελλάδα, όπου περιοδεύω και να  διαπιστώνω τα αποτελέσματα της εφαρμοζόμενης περιοριστικής πολιτικής. 

Από τις εκκλησιές που μένουν χωρίς παπάδες και τα σχολειά χωρίς δασκάλους, μέχρι το τεράστιο έλλειμμα αστυνόμευσης και τις ουσιαστικές καταργήσεις μονάδων υγείας, ταχυδρομικών, τηλεπικοινωνιακών, ενεργειακών και λοιπών υπηρεσιών.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Η «τριαδική» κυβέρνηση του μνημονίου αφήνει την περιφερειακή Ελλάδα, και ιδιαίτερα τις δυσπρόσιτες περιοχές, να επιστρέφει δεκαετίες πίσω, υιοθετώντας ολοένα και πιο συγκεντρωτικό μοντέλο εξουσίας, την ίδια ώρα που όλοι ξέρουν ότι κεντρικός πυλώνας της ανάκαμψης της χώρας, θα έπρεπε να είναι η ενδυνάμωση της περιφέρειας.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ

ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

Όσον αφορά το μέγα ζήτημα της αδυναμίας θέρμανσης ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής απάντησε:

Μυαλό η τρικομματική κυβερνητική κοινοπραξία  δεν βάζει…

Φαίνεται από το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί το τεράστιο λάθος με την εξίσωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης επίσης ενώ όταν ρωτήθηκε ο κ. Νικολόπουλος για το θέμα του σφαγιασμού των πολυτέκνων από το συζητούμενο στη Βουλή φορολογικό νομοσχέδιο είπε:

ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ

Για λόγους εθνικούς, κοινωνικούς, ιδεολογικούς αλλά και για λόγους αυτοσεβασμού και καθώς όντας πολύτεκνος, μου μοιάζει υπερθετικά γελοίο να θεωρούνται τα παιδιά  μου τεκμήριο,  και για τούτο καταψηφίζω αυτό το πρόχειρο προσωρινό νομοσχέδιο μιας κυβερνητικής κοινοπραξίας, που μεταβάλλεται σε αιμοσταγή  και βρεφοκτόνο Ηρώδη.

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος στην εισήγησή του προς την ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνέλευση Μαγνησίας μεταξύ άλλων τόνισε:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ

Η φράση του Γκράμσι: «το παλιό πεθαίνει, το καινούριο δυσκολεύεται να γεννηθεί…», εκφράζει αυτό που προσωπικά πιστεύω ότι βιώνει σήμερα η Ελλάδα και το πολιτικό μας σύστημα.

Και το ίδιο νομίζω πως πιστεύει και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Το «καινούριο» σημαίνει κυρίως νέα νοοτροπία.

Απομάκρυνση από τα λάθη και τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Διαμόρφωση νέων στρατηγικών που θα απαντάνε στις απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο μα προπαντός στην ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας που απαιτεί μια πολιτική λύση, που προφανώς δεν είναι σε θέση λόγω άβουλης υποταγής να πραγματοποιήσει η «τρικολόρε» κυβέρνηση της μνημονιακής υπαγωγής.

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος έκλεισε τις εργασίες της Χριστιανοδημοκρατικής συνέλευσης λέγοντας: «Η ιστορική αναγκαιότητα είναι, η πολιτική ενοποίηση του πατριωτικού χώρου, σε ένα κυβερνητικό σχήμα εθνικής στρατηγικής.

Η πατριωτική συμπαράταξη είναι το προαπαιτούμενο.

Το πατριωτικό κίνημα αποζητά ηγεσία, που θα παραμερίσει εγωισμούς και ιδιοτέλειες και θα φέρει κοντά πριν τις εθνικές συμφορές όλους τους Έλληνες πατριώτες».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος