Loading...
 Start Page
«Μπροστά από την αλήθεια δεν υπάρχουν ταμπού»

Πιστοί στο δόγμα πως μπροστά στην Αλήθεια και την υπεράσπιση του Δημοσίου και πάνω από όλα Εθνικού συμφέροντος δεν υπάρχουν ταμπού, ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου, για δεύτερη ημέρα συνέχισαν την μεγάλη σταυροφορία τους για να σπάσουν την εκκωφαντική σιωπή της Εκκλησίας αλλά και να δώσουν φωνή στον λαό που αγανακτισμένος εκφράζει την έντονη αντίθεση του στην προοπτική επέκτασης του λεγόμενου συμφώνου συμβίωσης, κάτι σαν πολιτικός γάμος δηλαδή, μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών που θα συνάπτουν ουσιαστικά γάμο με άνδρες και γυναικών με γυναίκες.

Όπως τόνισε στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος πρέπει όλοι να καταλάβουν πως το ότι γίνεται ανεκτό το 5% από το 95% δεν σημαίνει πως είναι και αποδεκτό, ενώ  ρώτησε γιατί υπάρχει σιωπή στο θέμα από όλους και κανείς δεν ξεσηκώνεται

Σοκ προκάλεσε η απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Ξάνθη, όπου ο κ Γιάννης Βέρτης, Υπεύθυνος Γραφείου Οχημάτων Δ.Ο.Υ. Ξάνθης κατέθεσε πως υπάρχει ρεκόρ κατάθεσης πινακίδων που φτάνει στον αστρονομικό αριθμό των 2.000 πινακίδων και αυτό μόνο μέχρι τώρα καθώς το σκληρό μνημόνιο που εφαρμόζεται αναμένεται πως θα δώσει την χαριστική βολή και σε δεκάδες χιλιάδες άλλους ιδιοκτήτες ΙΧ.

Δεν γλιτώνουν όμως τα χειρότερα από το δυναστικό μνημόνιο ούτε οι κάτοικοι άλλων περιοχών της χώρας. Όπου και να κοιτάξει κανείς η δραματική εικόνα επιβεβαιώνεται και μάλιστα με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο, δηλαδή από τις δεκάδες χιλιάδες μαρτυρίες τηλεθεατών του «Ε» που κάθε μέρα συντονίζονται στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» για να δουν τον Νίκο Νικολόπουλο και την Ξένια Γώγου που σταθερά  δίνουν απαντήσεις σε μεγάλα προβλήματα. Οι δωρεάν, έγκυρες απαντήσεις του έγκριτου Οικονομολόγου - Συμβούλου Εργασίας κ. Γιάννη Σωπασή που άνοιξε τους μεγάλους φακέλους των πληγών του Ελληνικού Κράτους που αφορούν την ανασφάλιστη εργασία και την φοροεπιδρομή κατά των νοικοκυριών ανακούφισαν χιλιάδες Έλληνιδες και Έλληνες που ελέω μνημονίου βρίσκονται καθημερινά σε δύσκολη κατάσταση και κανείς άλλος δεν τους βοηθά.

Αβοήθητοι οι κάτοικοι της Ρόδου

Αβοήθητοι όμως είναι και οι κάτοικοι της Ρόδου. Πνιγμένοι μέχρι σήμερα στα χρέη, λόγω μνημονίου, και πλέον πνιγμένοι κυριολεκτικά στην λάσπη, την καταστροφή, την δυστυχία και τα νέα χρέη που προκάλεσε η Θεομηνία στο πανέμορφο νησί τους, που αποτελεί κόσμημα του Αιγαίου οι Ροδίτες βρήκαν μοναδικό συμπαραστάτη τους το κανάλι «Ε», που μέσα από την πρωινή, αποκαλυπτική, αμφίδρομη εκπομπή του «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που παρουσιάζουν ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου, δίνει μάχη για να μην ξεχειμωνιάσουν μέσα στην καταστροφή, περιμένοντας από το Ελληνικό Κράτος που τους στέλνει μόνο φόρους, χαράτσια.

Τα όσα κατήγγειλαν ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής της Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και ανέδειξε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου Λοίζου Λοίζου σίγουρα θα ταρακουνήσουν το μνημονιακό κράτος των Αθηνών.

 Όπως σίγουρα θα το βγάλουν από την μνημονιακή βολή του και εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές κατά του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων που θα καταθέσει στην Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος που μαζί με την Ξένια Γώγου άνοιξε, για ακόμα μια φορά, το έτερο μεγάλο εθνικό μας θέμα που αφορά την απεμπόληση της φέτας από την μνημονιακή διακυβέρνηση. Σήμερα μάλιστα αποκαλύφτηκαν και κίνδυνοι για το ελληνικό γάλα. Αφού μόνο από την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» έγινε γνωστό πως μειώθηκε η παραγωγή αιγοπρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα και η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει την Ελληνική παραγωγή προωθεί αποελληνοποίηση του γάλακτος με την δημιουργία κοκτέιλ που θα αποτελείται κατά 75% από Ελληνικό γάλα και 25% από αλλοδαπό.

Γ. Κασαπίδης : «Κανείς δεν θα δικαιούται να μιλήσει εάν χάσουμε .. την φέτα και τις ελιές»

Κόντρα στην σιωπή των άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου αποτόλμησαν μαζί με τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη και τον κ  Θανάση Βασιλέκα από τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας να αγγίξουν και αυτά τα, για τους άλλους, θέματα ταμπού για να μην δικαιούται κανείς να πει, όταν θα χάσουμε και την φέτα και τις ελιές Καλαμών, πως δεν γνώριζε γιατί το μνημόνιο τα έβαλε με την φέτα που είναι γνωστό πως είναι μόνο ελληνική και για αυτό άλλωστε η παγκόσμια αγορά κάθε χρόνο ζητά 600.000 τόνους που συνήθως στα τραπέζια συνοδεύονται από το έτερο προϊόν που κινδυνεύουμε να χάσουμε, δηλαδή τις ελιές Καλαμών.

Το μνημονιακό κράτος όμως γνώρισε και άλλη μια έκπληξη. Μόνο στο «Ε», ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου ανέδειξαν με στοιχεία και ντοκουμέντα πέρα από κάθε φαντασία κάθε πτυχή του τεράστιου θέματος που αφορά στο «Τάμα του Έθνους», με καλεσμένους τους έγκριτους κκ Χάρη Λαζαρόπουλο , Αρχισυντάκτη της αποκαλυπτικής εφημερίδας Newsbomb και Γιάννη Αναγνωστόπουλο, επιχειρηματία και Ιδρυτή του σωματείου «Το Τάμα του Έθνους»  αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που μέσω sms κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «Θέλετε να γίνει το Τάμα του Έθνους;» .

Στην πλούσια θεματολογία της εκπομπής δεν θα μπορούσαν να μην βρουν την θέση τους και οι ειδήσεις από 'όλη την Ελλάδα και βέβαια η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και μία διαφορετική αλλά και υπερπλήρη ματιά στην αθλητική επικαιρότητα με τον γνωστό Αθλητικό Δημοσιογράφο και Σχολιαστή κ. Γιώργο Σπανουδάκη να παρουσιάζει όλα τα γκολ του Champions League, όλη την ελληνική αθλητική επικαιρότητα, και βέβαια περίεργα, αλλά και εντυπωσιακά, αθλητικά στιγμιότυπα από τα γήπεδα, και όχι μόνο, του πλανήτη.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος