Loading...
 Start Page
«Φούντωσε» το αντάρτικο κατά του ξεσπιτώματος των Ελλήνων μετά την καταλυτική παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου.

Μέσα από την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά», του καναλιού «Ε», ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου ενεργοποίησαν τον ελληνικό λαό και έδωσαν την μάχη για να μην συνεχιστεί η γενοκτονία κατά των Ελλήνων με την αφαίρεση και του σπιτιού τους από την μνημονιακή λαίλαπα που χτυπά πλέον και το τελευταίο προπύργιο της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Το οικογενειακό κεραμίδι.

«Με Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου άπλωσαν  χέρι συμπαράστασης στους δυστυχισμένους, εξαιτίας του μνημονίου, ¨Έλληνες και μαζί με την Παναγιώτα Καλαποθαράκου, Πρόεδρο της ΕΚΠΟΙΖΩ, τον Δημήτρη Μάρκο, Αναπληρωτή Συνήγορο του Καταναλωτή και τον Δικηγόρο Γιώργο Νικολακόπουλο συζήτησαν το θέμα που αφορά κάθε νοικοκυριό.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου ξεσπάθωσαν κατά της επιδίωξης της κυβέρνησης να αφαιρέσει από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τα σπίτια τους μέσα από τους επαίσχυντους πλειστηριασμούς, και οδήγησαν  στην ύψωση ενός πρωτοφανούς τείχους, από χιλιάδες Έλληνες, μέλη της διαρκώς αυξανόμενης ομάδας των πιστών τηλεθεατών της εκπομπής που συγκέντρωσαν χιλιάδες ηλεκτρονικές υπογραφές κατά του μνημονιακού Αρμαγεδδώνα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος όμως, μαζί με την Ξένια Γώγου, έδωσε και αλλού το βροντερό παρών. Στο πλευρό των καθαριστριών τις οποίες η κυβερνητική αναλγησία  πετάει στον δρόμο χωρίς να νοιάζεται για το μέλλον τους. Οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, από τις οποίες σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός περιμένει να «σκουπίσουν» την ανάλγητη δικομματική κυβέρνηση, μίλησαν για την διαθεσιμότητα που θα τις κάνει να κάνουν μαύρα Χριστούγεννα μέσα στον βαρύ μνημονιακό χειμώνα. Οι κκ Αλεξάκη Ευαγγελία και Οικονόμου Γεωργία βρέθηκαν στο κανάλι «Ε», στο φιλόξενο στούντιο της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που είναι ο πυροκροτητής των σημαντικότερων εξελίξεων χάρη στην δύναμη που της δίνουν οι τηλεθεατές της.

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια  βρέθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου. Ο κ. Γιάννης Κουρμούλης, Πρόεδρος των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΑΠΘ αποκάλυψε ποια είναι η πραγματικότητα, ενώ συγκλονιστική υπήρξε και η συνέντευξη του Υποστρατήγου εα Κ. Φράγκου, καλεσμένου του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου. Ο Υποστράτηγος εα Κ. Φράγκος, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Έγκλημα στο Πεντάγωνο», μαζί με τον Θ. Πέτρου, Στρατιωτικό Συντάκτη, αποκάλυψαν όλο το ομιχλώδες παρασκήνιο των εξοπλισμών με τρόπο που κανείς στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει ποτέ αποτολμήσει.

Η εκπομπή μάλιστα απέδειξε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά, πως ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου τολμούν εκεί όπου άλλοι σταματούν. Όταν με καλεσμένη την Ραχήλ Μακρή, Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψαν με ονόματα ποιοι απειλούν την βουλευτή μετά τις καταγγελίες της για λαθρεμπόρους καυσίμων.

Η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» παρουσίασε την έρευνα του Καθηγητή Οικονομικών, κ Επαμεινώνδα Πανά για την φτώχεια στην Ελλάδα  αποκαλύπτοντας σε πιο ζοφερό τούνελ μας έριξε η μνημονιακή διακυβέρνηση.

Συγκλονισμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με την Ξένια Γώγου κάλεσαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να μην αφήνουν τον φόβο να γίνεται όπλο στα χέρια των τροικανών και έδωσαν νέο μαχητικό ραντεβού, για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για την Παρασκευή.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος