Loading...
 Start Page
Φάρμακα- φαρμάκι για τους ασφαλισμένους

Φάρμακα - «φαρμάκι» για ασφαλισμένους αλλά και φαρμακοποιούς που ζουν τα «χρόνια του τεφτεριού», αφού εκεί μας έφτασαν στα χρόνια του μνημονίου οι δικομματικές κυβερνήσεις, νησιά χωρίς γιατρό, με απελπισμένους κατοίκους που εκλιπαρούν για βοήθεια, και φορολογούμενοι που βλέπουν την μνημονιακή λαίλαπα να τσακίζει μόνο τους ίδιους αλλά όχι τους έχοντες και κατέχοντες αποτελούν την ζοφερή ελληνική μνημονιακή πραγματικότητα. Αυτή την αλήθεια, που κάποιοι επιμελώς αποκρύπτουν από τον δυστυχή ελληνικό λαό  αποκάλυψαν ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου στην πρωινή εκπομπή του «Ε», «Μ Ανοιχτά Αυτιά».

Την εκπομπή που καθημερινά σκαρφαλώνει όλο και ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης διευρύνοντας θεαματικά το κοινό των φίλων – συνοδοιπόρων της που βρίσκουν φωνή μέσα από την φωνή του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου. Την μοναδική εκπομπή της πρωινής ζώνης που τόλμησε να δώσει τα μικρόφωνα στους τηλεθεατές με καθημερινές παρεμβάσεις δεκάδων φίλων της εκπομπής.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου τόλμησαν για άλλη μια φορά να πουν αυτά που δεν λένε οι άλλοι. Μαζί με τον έγκριτο δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη, είπαν και έδειξαν που πήγαν όλα τα δωράκια της Ζήμενς. Ανέδειξαν έτσι όλο το παρασκήνιο των δοσοληψιών της SIEMENS με Έλληνες «υπεράνω υποψίας» αποτολμώντας κάτι που κανείς ως τώρα δεν δοκίμασε στην ελληνική τηλεόραση. Το μαχητικό δίδυμο είπε όμως τα πράγματα με το όνομα τους και για το φοροκυνήγητό που δέχεται ο ο απλός λαός.

Η Φρόσω Σταυρακάκη από την Ομοσπονδία των Εφοριακών, καλεσμένη του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» επιβεβαίωσε πως έχουν γινει ήδη προσλήψεις με μισθούς πείνας στις εφορίες για 150 εφοριακούς με μισθό μόλις 680 Ευρώ. Μαύρα μαντάτα αναμένουν όμως και όσους περιμένουν επιστροφή φόρου. Καθώς φαίνεται πως οι επιστροφές «παγώνουν» και οι απελπισμένοι από το μνημόνιο πολίτες δεν θα καταφέρουν να εισπράξουν αυτά που τους χρωστά το αδηφάγο κράτος.

Με ανταπόκριση από την Λαμία ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου μίλησαν με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τους «ράμπο» που «εισέβαλαν» στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά και στο ληξιαρχείο για να βρεθεί αν υπάρχουν στοιχεία για εμπόριο βρεφών, ενώ ο Ανδρέας Μπαρμπούνης, Δήμαρχος Σίφνου, αποκάλυψε πως και το πανέμορφο νησί του έχει προβλήματα, άλλου τύπου βέβαια, στον τομέα υγεία, και για να βρει γιατρό παρέχει ακόμα και δωρεάν κατάλυμα!!!

Οι δυσκολίες όμως δεν έχουν τελειωμό. Ο Θανάσης Παπαθανάσης, Ειδικός Γραμματέας ΠΦΣ, ο Γιάννης Βαθιώτης, Ειδικός Παθολόγος ΕΟΠΥΥ μίλησαν για τα γενόσημα φάρμακα που έρχονται στην υγεία, ενώ οι ασφαλισμένοι είδαν πως το μνημόνιο έχει δημιουργήσει φαρμακεία με …τεφτέρια!!! Αφού οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν μπορούν να αγοράσουν πια ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση τους φάρμακα..

Καρδιές ράγισαν από την συγκλονιστική ιστορία της μικρής μαθήτριας που με δάκρυα στα μάτια μπροστά στον Υφυπουργό Μεταφορών ζήτησε δασκάλους για το σχολείο της, ένα θέμα που ο Νίκος Νικολόπουλος και η Ξένια Γώγου συζήτησαν με τον Ζήση Τούντα, Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Συμβουλές σε δεκάδες τηλεθεατές έδωσε η Χρυσούλα Βορδώνη, δικηγόρος, που αποκάλυψε όλα τα μυστικά των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών ενώ οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Γιάννης Ντάσκας και Σπύρος Φρεμεντίτης ανέλυσαν την πολιτική επικαιρότητα της ημέρας και αποκάλυψαν το βρώμικο σχέδιο που υπάρχει για να περάσουν τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια ξένων. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος