Loading...
 Start Page
Θέμα: Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο ρόλος του ως υπερ-Υπουργός στην Κυβέρνηση του «δίδυμου της συμφορά»ς Βενιζέλου-Σαμαρά.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε) έχει τονίσει επανειλημμένα τις υπερ-εξουσίες που περίεργα έχουν δοθεί στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο Γεν. Γραμματέας του ΧΡΙΚΕ Νίκος Νικολόπουλος, μάλιστα έχει υπερθεματίσει σε μια σειρά από κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις και ομιλίες για τη συμπεριφορά του επί των Οικονομικών και αφανούς πρωθυπουργού Γ.Στουρνάρα, η οποία πολλές φορές ακολουθεί την γνωστή ρήση του ελληνικού λαού «Είναι βασιλικότερος του Βασιλέως»!! Δηλαδή είναι ποιο ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ και από τον Τόμσεν και νοιάζεται για τους δανειστές περισσότερο και από τον Σόρος. Η διαδρομή του γνωστή και καθαρή τον προσδιορίζει πολιτικά!

Ο Γ. Στουρνάρας μέσω του Γιάννου Παπαντωνίου μπήκε στην «αυλή» του τότε «Αρχιερέα της διαπλοκής» -όπως τον αποκαλούσε ο Κ. Καραμανλής- του Πρωθυπουργού Κ.Σημίτη, ο οποίος βλέποντας πως ανταποκρίνεται με ιδιαίτερο ζήλο στα καθήκοντα που του ανατίθονταν, τον «προώθησε» και τον έκανε γνωστό στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων στις Βρυξέλλες!

Αυτό έγινε κυρίως μέσω του ενταξιακού μηχανισμού της χώρας μας στο Ευρώ.

Έτσι, ο Κ. Σημίτης τον διόρισε Πρόεδρο της Εμπορικής Τράπεζας, που τότε ήταν η δεύτερη σε μέγεθος Τράπεζα της χώρας.

Όταν έφυγε από την Τράπεζα ο Γ. Στουρνάρας η Τράπεζα σχεδόν είχε «χρεωκοπήσει» και πουλήθηκε στην Γαλλική Τράπεζα Gredit Agricole.

Στη συνέχεια, εργάστηκε σε μια μετρίου μεγέθους ιδιωτική χρηματιστηριακή επιχείρηση και αργότερα, διορίστηκε στον ΙΟΒΕ, ενώ μετά ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος τον διόρισε Υπουργό Ανάπτυξης.

Λόγω της αδιαμφισβήτητης ευφυΐας του, αλλά και των υπηρεσιών του για την είσοδό μας στην ευρωζώνη, κατάφερε να αποκτήσει την φιλία του αξιόλογου δημοσιογράφου της Ελλάδας, του κ. Αλέξη Παπαχελά.

Ο τελευταίος τον διαφήμισε με ιδιαίτερο τρόπο, κυρίως με επαίνους στα πρωτοσέλιδα της πάλαι πότε …. Εφημερίδας της κεντροδεξιάς «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», την οποία και διευθύνει, υποστηρίζοντας σταθερά τους δήθεν εκσυγχρονιστές και νυν μνημονιακούς που μας έφτασαν στη καταστροφή.

Σήμερα, μετά από επίσημα και ανεπίσημα Eurogroup, μετά από τηλεδιασκέψεις και τόσες άλλες επαφές οικονομικών επιτελών η δήθεν διαφωνία Γερμανίας και ΔΝΤ αποτελεί εικονική πραγματικότητα, αφού επί της ουσίας αυτοί οι δύο τα έχουν βρει σ’ όλα!

Οι ενέργειες του Γ. Στουρνάρα που τον οδηγούν σε απάνθρωπες αιματηρές θυσίες και σε άκρως αυστηρές και ταπεινωτικές για τους Έλληνες πολίτες συμπεριφορές και στάσεις, επιβεβαιώνονται στην ουσία από την Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αλλά και από τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.

Και οι δύο τους είχαν το θάρρος να καταγγείλουν την σκόπιμη διαστρέβλωση των στοιχείων της Ελληνικής Οικονομίας για το έλλειμμα, ώστε ως αποτέλεσμα η χώρα μας να οδηγηθεί στην οικονομική κατάρρευση και την εξάρτηση.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας οδήγησαν στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ....και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Τώρα πια ο Γιάννης, ο Βαγγέλης και ο Αντώνης έχουν αναλάβει το ρόλο του κομματάρχη της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Όλες οι αποφάσεις εκεί αποβλέπουν.

Το ερώτημα είναι: Θα αντέξουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και μέχρι πότε;

Και φυσικά εννοώ την διικομματική Κυβέρνηση μαριονέτα, των Σαμαρά, Βενιζέλου, που έχει μία σειρά από πολύ σοβαρά οικονομικά και εθνικά θέματα να διεκπεραιώσει…...για τους διεθνής τοκογλύφους!

Η δωσίλογη Κυβέρνηση κάνει επιφυλάσσει για τους Έλληνες ην πολιτική της αιματηρής λιτότητας που δημιουργεί ύφεση, στέρηση εσόδων, νέα πακέτα μέτρων και τελικά νέες θυσίες!

Ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε πως με τους υποτακτικούς των δανειστών προοπτική δεν υπάρχει και γι’ αυτό και αναζητά νέες λύσεις, καθαρές και τίμιες!

Η λύση είναι πλέον στα χέρια του Ελληνικού Λαού, που πολύ σύντομα, θα κληθεί να δώσει το πρώτο δυνατό χαστούκι στην δικομματική Κυβέρνηση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος είναι αυτό που φέρνει νέα πνοή με μία ασυμβίβαστη, μαχητική και πατριωτική στάση.

Είναι η ελπίδα του κάθε Χριστιανού σκληρά δοκιμαζόμενου Έλληνα πολίτη, που θέλει η ηθική να περάσει στην κοινωνία και σε όλες τις εκφάνσεις της και να εφαρμοσθεί επιτέλους η κοινωνική δικαιοσύνη και κάποτε ο κοινωνικός φιλελευθερισμός!

Η οικονομική πολιτική του Γ. Στουρνάρα της εξαθλίωσης των πολιτών και της εξάρθρωσης και αποδόμησης του κοινωνικού κράτους πολύ σύντομα θα καταρρεύσει στα μάτια όλων των Ελλήνων πολιτών.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε) δεν θα κουραστεί να καταθέτει προτάσεις και λύσεις βιώσιμες για την οικονομική ανόρθωση της χώρας μας και την αναπτέρωση του ηθικού του Έλληνα πολίτη!

Για κανένα Βενιζέλο, Σαμαρά ή Σόιμπλε και Μέρκελ δεν θα μείνουμε κρυμμένοι ή βουβοί μπροστά στις χιλιάδες αυτοκτονίες, θα συνεχίσουμε να βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ άλλη πείνα, ΟΧΙ άλλη μιζέρια, ΟΧΙ άλλη κοινωνική αδικία!

Να το πούμε για ακόμα μία φορά για να το εμπεδώσουμε! Η ανάπτυξη δεν πρόκειται να εμφανισθεί, αν δεν αποκατασταθεί η κατανάλωση! Για να αποκατασταθεί η κατανάλωση, ο κόσμος πρέπει να έχει λεφτά να ξοδέψει, πρέπει να μειωθούν οι φόροι, να καταργηθούν τα ληστρικά χαράτσια, να αυξηθούν οι μισθοί και να βρουν δουλειά οι 1.500.000 άνεργοι.

Ήρθε η ώρα της Κοινωνικής αποκατάστασης των πληγωμένων Ελλήνων.

Ήρθε η ώρα να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους οι Έλληνες πολίτες που πιστεύουν στα δημοκρατικά και κοινωνικά ιδεώδη, πέρα από κάθε ακρότητες.

Η λύση των άκρων, της κοινωνικής έντασης και της αντεκδίκησης, δεν ταιριάζουν στον Ελληνικό λαό που αποτελεί τον μαραθωνοδρόμο του Παγκόσμιου πολιτισμού!

Δεν μπορεί η πατρίδα μας που υπήρξε η κοιτίδα της γνώσης και των επιστημών να είναι πτωχευμένη και μίζερη!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος