Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος για Τζιτζικώστα:  «Ενάντια στην τήρηση των κρατικών νόμων;»

To θέμα που κυριάρχησε πριν λίγες μέρες, κατά τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου για το ιστορικό «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά, αλλά και μετά σχετικά με την αποστολή προσκλήσεων του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα και στους βουλευτές της ΧΑ, όπως άλλωστε ορίζει το πρωτόκολλο, αλλά και τον σάλο που επακολούθησε με «δηλώσεις επί των δηλώσεων» ενάντια στον Περιφερειάρχη και σχετικά με την απουσία του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλου από την παρέλαση, έφερε ξανά στο προσκήνιο ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και ΓΓ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο Βουλευτής αναφέρεται στη νομιμότητα της πράξης του Περιφερειάρχη, την παραίτηση του οποίου ζήτησε ο Ε. Βενιζέλος, την ώρα μάλιστα που στην ίδια νόμιμη πράξη, προχώρησε και ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, για τον οποίον όμως, ούτε τόσος θόρυβος έγινε, ούτε η παραίτησή του ζητήθηκε.

Ο Ν. Νικολόπουλος διερωτάται αν αυτό που επιθυμεί η σημερινή Κυβέρνηση είναι να παρανομούν στις ενέργειες τους οι Περιφερειάρχες κατά βούληση των ιδίων. Αν αυτό που επιθυμεί ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών, Ε. Βενιζέλος, είναι να μην σέβονται και να μην εφαρμόζουν τους Κανονισμούς του Κράτους.

Τέλος, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, κατά την κατάθεση της ερώτησης του στη Βουλή, αναρωτήθηκε:

«Σε ποιες εκδηλώσεις πρέπει να καλούνται και σε ποιες όχι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων;», ενώ ζήτησε να του παραδοθεί αναλυτικός κατάλογος με τα ονόματα των Περιφερειαρχών που έστειλαν πρόσκληση-ως όφειλαν, τηρώντας την νομιμότητα-σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ την Ερώτηση και ΑΚΕ του ΝΙΚΟΥ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ανεξάρτητου Βουλευτή και Γ.Γ. του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Θέμα: Ενάντια στην τήρηση των κρατικών νόμων;

Η υπόθεση Τζιτζικώστα έρχεται να δείξει τα βαθύτερα αίτια των ακραίων αντιλήψεων εις βάρος του πολιτεύματος της Δημοκρατίας και της πατρίδας μας.

Συγκεκριμένα βιώνουμε την ποινικοποίηση των αντιλήψεων με κύριους εκφραστές αυτού του δόγματος σήμερα τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο και τη Ρεπούση, οι οποίοι εμφανίζονται και ως κράχτες κάθε φορά που πρέπει να καταργηθεί οτιδήποτε συμβολίζει το σεβασμό στην πατρίδα και στο κοινοβουλευτικό Πολίτευμα.

Επειδή χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα «γινάτια» του ηγετίσκου του θνήσκοντας Κινήματος με τις παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου του «ΟΧΙ».

Ο κ. Βενιζέλος έκανε ότι μπορούσε για να δημιουργήσει προβλήματα στη διεξαγωγή των παρελάσεων χωρίς βέβαια να τολμήσει να εμφανιστεί ενώπιων των πολιτών της πόλης του.

Επειδή ο απίθανος αυτός άνθρωπος, που κυκλοφορεί με την κρατική, τεθωρακισμένη BMW, η οποία κόστισε στον ελληνικό λαό περί τις 750.000 ευρώ, μεσα στον παροξυσμό της βουλιμίας του για εξουσία, έφτασε να ζητήσει την παραίτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας!

Επειδή θεσμικώς μέχρι και ο Αντιπρόεδρος, καθώς και οι υπουργοί, απαίτησαν από έναν Περιφερειάρχη και μάλιστα αιρετό, να καταργήσει τους ισχύοντες Νόμους και να λειτουργήσει παράνομα.

Ερωτάσθε κ. Πρωθυπουργέ καθώς και οι αρμόδιοι υπουργοί:

 Σε ποιες εκδηλώσεις πρέπει να καλούνται και σε ποιες όχι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων;

 Πρέπει όλοι οι λειτουργοί, κρατικοί και κυβερνητικοί και αιρετοί να σέβονται και να τιμούν τους αντιπρόσωπους του λαού στην Εθνική Αντιπροσωπεία;

 Πρέπει ουσιαστικά και τυπικά να αποδέχονται οι πάντες τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού;

 Εσείς τι ζητάτε από τους αιρετούς εκπροσώπους του λαού, να μην σέβονται και να μην εφαρμόζουν τους Κανονισμούς του Κράτους;

 Ο κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαφωνούν και στην τήρηση του πρωτοκόλλου από την πλευρά του κ. Τζιτζικώστα και με την συνακόλουθη πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση;

 Ποιοι Περιφερειάρχες δεν κάλεσαν τους βουλευτές τη Χ.Α; Να κατατεθεί αναλυτικός κατάλογος ανά Περιφέρεια.

 Ο αξιότιμος κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τι έχει να πει για τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και για τους συνεργάτες του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος κάλεσε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές και της Χρυσής Αυγής, θα τον καταδικάσουν ή θα ζητήσουν την παραίτηση του;

Ο ερωτών Βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος